Flyg till Aberdeen

We are travelers.

SAS flyger till Aberdeen i Skottland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Aberdeen – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att se alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Aberdeen med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Skottland.

Flyg till Aberdeen – upplev allt vad ”Granitstaden” har att erbjuda

Tusentals besökare lockas varje år till denna populära skotska stad på landets nordöstra kust. Det finns något för alla i Aberdeen, som har fått smeknamnet ”Granitstaden” (Granite City) på grund av alla sina gråstensbyggnader.

När du inte går på museer som Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, kan du njuta av en promenad genom Duthie Park eller fördjupa dig i viktoriansk neoklassisk konst på Aberdeen Art Gallery.

Listan över saker att göra i Aberdeen är oändlig och det finns något för alla.

Aberdeen

Aberdeen, som ligger utmed kanten av Skottlands nordostkust, är en populär och livlig stad med ett stort utbud av kulturella upplevelser. Mellan den imponerande arkitekturen, de vackra trädgårdarna och de charmiga historiska distrikten finns en munter lokal gemenskap som trivs i sin ”Granitstad”.

Flyg med SAS till Aberdeen Airport så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Aberdeen Airport

Det finns fantastiska saker att se i Aberdeen. Aberdeen är faktiskt känd för att vara soligare än många andra skotska städer, så kom ihåg att ta med solglasögonen när du planerar resan dit. Upplev alltifrån oförglömliga maträtter till ett enastående djurliv och fantastiska museer. Aberdeen har mycket att erbjuda och är väl värd ett besök.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Aberdeen

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Aberdeen är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden