Flyg till Aberdeen

Aberdeen, som ligger utmed kanten av Skottlands nordostkust, är en populär och livlig stad med ett stort utbud av kulturella upplevelser. Mellan den imponerande arkitekturen, de vackra trädgårdarna och de charmiga historiska distrikten finns en munter lokal gemenskap som trivs i sin ”Granitstad”.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Aberdeen i Skottland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Aberdeen

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Besök vår lågpriskalender för att se alla våra destinationer samlade på ett ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig imorgon.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Aberdeen med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Skottland.

Flyg till Aberdeen och upplev allt vad ”Granitstaden” har att erbjuda

Tusentals besökare lockas varje år till denna populära skotska stad på landets nordöstra kust. Det finns något för alla i Aberdeen, som har fått smeknamnet ”Granitstaden” (Granite City) på grund av alla sina gråstensbyggnader.

När du inte går på museer som Aberdeen Maritime Museum eller Gordon Highlanders Museum, kan du njuta av en promenad genom Duthie Park eller fördjupa dig i viktoriansk neoklassisk konst på Aberdeen Art Gallery.

Listan över saker att göra i Aberdeen är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Aberdeen</em>

Flyg med SAS till Aberdeen Airport så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Aberdeen Airport

Det finns fantastiska saker att se i Aberdeen. Aberdeen är faktiskt känd för att vara soligare än många andra skotska städer, så kom ihåg att ta med solglasögonen när du planerar resan dit. Upplev alltifrån oförglömliga maträtter till ett enastående djurliv och fantastiska museer. Aberdeen har mycket att erbjuda och är väl värd ett besök.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Aberdeen

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Aberdeen är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.