Flyg till Aten

We are travelers.

SAS flyger till Aten i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Aten – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Aten med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Aten.

Flyg till Aten för att beundra denna antika stad

Som Greklands huvudstad och den antika världens hjärta är Aten en destination som besöks av miljontals resenärer varje år. Med sina landmärken från 400-talet f.Kr., arkeologiska skatter och kullerstensgränder kantade med hantverkskaféer erbjuder Aten en glimt av civilisationen från forna tider.

När du inte åker på rundtur till Akropolis eller Parthenon, kommer du förmodligen att hålla till i ett av stadens många historiska och arkeologiska museer för att friska upp dina kunskaper om det gamla imperiet.

Listan över saker att göra i Aten är oändlig och det finns något för alla.

Aten

Det finns fler historiska platser i Aten än vad du kan föreställa dig, så om du anser dig vara en kultur- eller historiefantast är detta stadsresan för dig. Gör dig redo att förundras över Agora, utforska Zeus tempel och besöka Erechtheion från antikens Grekland.

Flyg med SAS till Atens internationella flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Atens internationella flygplats

Aten är den mest besökta platsen i Grekland och verkligen en stad som är genomsyrad av historia. Fantastiska ruiner och artefakter visar upp stadens historia och den är väl värd ett besök för alla.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Aten

Vi försöker alltid se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Aten.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden