Flyg till Aten

Det finns fler historiska platser i Aten än vad du kan föreställa dig, så om du anser dig vara en kultur- eller historiefantast är detta stadsresan för dig. Gör dig redo att förundras över Agora, utforska Zeus tempel och besöka Erechtheion från antikens Grekland.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Aten i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Aten

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Aten med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Aten.

Flyg till Aten och beundras av en antik stad

Som Greklands huvudstad och den antika världens hjärta är Aten en destination som besöks av miljontals resenärer varje år. Med sina landmärken från 400-talet f.Kr., arkeologiska skatter och kullerstensgränder kantade med hantverkskaféer erbjuder Aten en glimt av civilisationen från forna tider.

När du inte åker på rundtur till Akropolis eller Parthenon, kommer du förmodligen att hålla till i ett av stadens många historiska och arkeologiska museer för att friska upp dina kunskaper om det gamla imperiet.

Listan över saker att göra i Aten är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Aten</em>

Flyg med SAS till Atens internationella flygplats så att du kan börja semestern utvilad och återhämtad.

Atens internationella flygplats

Aten är den mest besökta platsen i Grekland och verkligen en stad som är genomsyrad av historia. Fantastiska ruiner och artefakter visar upp stadens historia och den är väl värd ett besök för alla.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Aten

Vi försöker alltid se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Aten.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.