Flyg till Turin

Det finns något för alla i Turin, en elegant stad med rik historik som idag kan skryta med sin kosmopolitiska atmosfär. Njut av att smaka på fin italiensk choklad på ett historiskt kafé, se experimentell konst på ett av stadens kulturmuseer och ta en promenad genom det vackra kvarteret Quadrilatero Romano.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Turin i Italien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi erbjuder också flyg till Rom, Milano, Bologna, Olbia och Catania. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Turin

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg än om du bokar i sista minuten. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Turin med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Turin.

Flyg till Turin och njut av en cosmopolitisk semester

Turin, beläget i norra Italien, nära den franska gränsen, är känt för sin raffinerande kök, imponerande arkitektur och barockbyggnader. Det är också ett bra gateway till Alperna som ligger norr om staden.

När du inte utforskar stadens gamla torg eller tittar på folk på något av kaféerna på de många torgen, beundrar du förmodligen Mole Antonellianas höga spira eller tar en matlagningskurs med en lokalbo. Andra höjdpunkter i Turin inkluderar Kungliga slottet, National Cinema Museum och det egyptiska museet.

Flyg till <em>Turin</em>

Flyg med SAS till Turin-Caselle flygplats så att du kan börja semestern pigg och utvilad.Turin-Caselle flygplats

Turin är svaret om du letar efter en autentisk italiensk upplevelse. Du kan njuta av fantastisk mat och vin, vacker arkitektur och historia samt massor av aktiviteter – essensen av italiensk kultur.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Turin

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.