Flyg till Kroatien

Flyg med SAS till Dubrovnik, Split eller Pula och upplev Kroatiens historia, kultur, stränder och vackra öar. Kroatien har något för alla. Shopping, vacker natur, stenstränder med turkost vatten och många vackra öar.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kroatien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Dubrovnik, Pula, Split och Zadar. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Kroatien – njut av kroatisk mat och kultur

När du besöker Kroatien vill du inte missa landets specialiteter. Prova den svarta risotton, en risotto gjord på bläck från bläckfisk, kulen (en kryddig korv) och prsut (torrsaltad dalmatisk skinka). Och glöm inte att prova kroatiskt vin och olivolja.

Upplev olika delar av Kroatien

Flyg med SAS till den historiska UNESCO-skyddade staden Dubrovnik. I Dubrovnik kan du välja att promenera genom den gamla stadsdelen och se alla de historiska platserna eller tillbringa en dag på en av stränderna i närheten.

Besök Kroatiens näst största stad, Split. I Split hittar du historiska platser, stränder och shopping. Härifrån är det lätt att ta färjan ut till en av de närliggande öarna. Hvar, Korcula och Brac är några av de mest populära.

I Pula, på sydspetsen av halvön Istrien, får du chansen att se gamla romerska byggnader, som bland annat Arena.

Flyg till <em>Kroatien</em>

Upplev Kroatien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Split, Dubrovnik eller Pula.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.