sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Kroatien

Flyg till Kroatien

Flyg med SAS till Kroatien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS erbjuder billiga flyg till Kroatien i stort sätt varje dag på året och landet är en resedestination som bjuder på stor variation. En semester i Kroatien kan bjuda på allt från klarblått vatten och fantastisk natur till historiska städer och bra shopping. Boka flyg till Kroatien redan idag! Hitta din resa nu

 

Solsemester i Kroatien

Kroatien är ett familjevänligt land i centrala Europa som med åren blivit ett populärt resmål. Den vackra naturen och de historierika städerna får turister från hela världen att boka flyg till Kroatien. Om du väljer att flyga till Kroatien har du den fantastiska möjligheten att uppleva den gamla kuststaden Dubrovnik som idag skyddas av Unesco. Likväl kan du besöka landets näst största stad Split som är känt för sitt kulturarv och vackra läge. Längst kusten ligger fantastiska öar, såsom Hvar och Krk, som bjuder på allt från barnvänliga sandstränder till fartfyllda partykvällar.

 

Flyg till Kroatien för att besöka landets huvudstad Zagreb

Kroatiens huvudstad Zagreb är en spännande och modern stad som erbjuder ett brett utbud av museer som är svåra att överträffa. Om du bokar flyg till Kroatien och väljer att besöka huvudstaden så rekommenderas ett besöka på Zagrebs stadsmuseum, Muzej Grada Zagreba, som på ett fascinerande sätt visar stadens otroliga historia. Precis som stadsmuseet så får Zagrebs Arkeologiska museum högt betyg. Njut av semestern till fullo genom att äta delikata kroatiska specialiteter och dricka gott vin som ligger i en prisklass en bra bit under den svenska.

 

Hitta billiga flyg till Kroatiens näst största stad Split

Split är Kroatiens näst största stad och en populär turistort tack vare sin fängslande kultur och sitt fantastiska läge precis bredvid havet. Staden förenar modernt europeiskt storstadsliv med gammal historia vilket gör att många av de turister som bokar flyg till Kroatien väljer att besöka just Split. I Split kan man uppleva tempel, torg samt murar och med sina 2,600 soltimmar om året är det inte svårt att förstå varför många turister väljer att boka flyg till Kroatien just för att få uppleva denna fantastiska stad i verkligheten.
 

Boka flyg till Kroatiens pärla Dubrovnik

Den fantastiska staden Dubrovnik har 50,000 invånare och har fått smeknamnet ”Adriatiska havets pärla” på grund av sin otroliga skönhet. Dubrovnik är en underbar hamnstad som ligger vid Medelhavets stränder och turkosa vatten. Staden är full av gamla byggnadsverk såsom vackra klocktorn, kloster och museum. Under Medeltiden var Dubrovnik en stadsstat vid namn Ragusa och tävlade med Venedig i både skönhet och makt. Staden är även hemvist för flera berömda kroatiska författare, dramatiker, målare, matematiker och filosofer. Via oss på SAS kan du boka billiga flyg till Kroatien och få möjlighet att se Adriatiska havets pärla på egen hand.

 

Flyg till Kroatien – flera avgångar dagligen

Flyg till Kroatien med SAS – vi erbjuder avgångar till både Split och Dubrovnik. Om du önskar att flyga till Kroatiens näst största stad Split tar flygresan cirka tre timmar och SAS erbjuder runt sex avgångar per dag. Om det annars passar din semesterplanering bättre att landa i Dubrovnik när du bokar flyg till Kroatien så har SAS sju dagliga avgångar dit från Stockholm med en flygtid på tre timmar. Se vår lågpriskalender