sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Split i Kroatien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Split – boka nu

Boka din resa till Split med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Splits flygplats (SPU)
  • cl--credit Valuta: Kroatisk kuna
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Kroatiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Split med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Split.

flyg till Split och njut av en stadsutflykt vid kusten

Split är en livlig hamnstad som är belägen mellan bergen och havet och hemvist till en Unesco-världsarvsplats, enastående arkitektur och ruiner från romarriket. 

När du inte beundrar Diocletianus palats eller Sankt Domnius katedral kommer du antagligen att promenera vid Riva-hamnen eller njuta av en dag på Bacvice-stranden. 

Listan med saker att göra i Split är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Weekend i Split

Ingår alltid i din resa till Split

Hos SAS strävar vi alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. När du reser med SAS kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Split. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig fler möjligheter att utforska världen i din egen takt. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda dessa poäng för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Split

Hos SAS ger vi dig tillgång till några av de bästa hotellen i Split. Gör din bokning här. Du kan också välja att boka en hyrbil och göra transporten från flygplatsen så smidig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Split