ENKEL FRÅN
Dubrovnik

Flyg till Dubrovnik

SAS erbjuder direktflyg till Dubrovnik från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

Vill du värma dig i solen och svalka dig Medelhavet men samtidigt njuta av en av världens vackraste städer är Dubrovnik det perfekta resmålet. Viken öster om Italien kallas för Adriatiska havet och har historiskt sett varit väldigt viktig för utvecklingen av Medelhavsregionen.

Den 2 km långa ringmuren skvallrar om att Dubrovnik, som nu är en liten stad, har haft en varit väldigt framträdande roll i historien. Nu är Dubrovniks äldre stadsdelar en del av UNESCOs världsarvslista.

Sol och bad

Dubrovnik bjuder på ett varmt och soligt väder. Klimatet passar utmärkt för en solsemester och vattnet är klarblått. Det finns många mindre öar utanför kusten som bildar en skärgård som passar utmärkt för att segla eller bada. De flesta stränderna består av klippor men det finns ett antal mjuka sandstränder både på fastlandet som på närliggande öar. Mer om sol- & badresor


Med flyg till Dubrovnik

Dubrovnik har en av Kroatiens största flygplatser och det varma klimatet bjuder på en lång säsong för turister. När du gått igenom ringmurens huvudport, Pileporten, kommer du mötas av ett helt unikt lugn mot andra resmål. Välkommen till Adriatiska havets pärla och en avslappnande semester. Flyg med SAS!

Hitta billiga flygbiljetter till Dubrovnik

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Fler SAS destinationer