sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Dubrovnik i Kroatien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Dubrovnik – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer. Som kund hos SAS kommer du att få 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Dubrovniks flygplats (DBV)
  • cl--credit Valuta: Kroatisk kuna
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Kroatiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Dubrovnik på en familjeresa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Dubrovnik.  

flyg till Dubrovnik och njut av en historisk stadsutflykt   

Dubrovnik är ett paradis för historieälskare där du hittar en särpräglad gammal stadsdel, stenmurar från 1500-talet och välbevarade byggnader i stilar som sträcker sig från barock till renässans. 

När du inte promenerar längs stadens historiska murar och njuter av den natursköna utsikten eller beundrar Lovrijenac-fortet och klostret Stradun kommer du antagligen att paddla kanot runt ön Lokrum och utforska den dalmatiska kusten. 

Listan med saker att göra i Dubrovnik är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Utforska Dubrovnik

Ingår alltid i din resa till Dubrovnik

SAS strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Dubrovnik. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Dubrovnik

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Dubrovnik