Flyg till Dubrovnik

Dubrovnik är en glimrande stad med en fantastisk gammal stadsdel. Oavsett om det är första gången du besöker Dubrovnik eller om du är en erfaren regelbunden besökare slutar denna vackra kuststad aldrig att locka dig.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Dubrovnik i Kroatien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Dubrovnik

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se alla SAS-destinationer. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Dubrovnik på en familjeresa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Dubrovnik.

Flyg till Dubrovnik och upptäck en stad full av historia

Dubrovnik är ett paradis för historieälskare där du hittar en särpräglad gammal stadsdel, stenmurar från 1500-talet och välbevarade byggnader i stilar som sträcker sig från barock till renässans.

När du inte promenerar längs stadens historiska murar och njuter av den natursköna utsikten eller beundrar Lovrijenac-fortet och klostret Stradun kommer du antagligen att paddla kanot runt ön Lokrum och utforska den dalmatiska kusten.

Listan med saker att göra i Dubrovnik är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Dubrovnik</em>

Flyg med SAS till Dubrovniks flygplats så kommer du att påbörja din semester med en utvilad känsla.

Dubrovniks flygplats

Förbered dig på att kunna njuta av Unescos världsarvsplatser, provsmaka kroatiska rätter och lära dig mer om republiken Ragusas historia. Det finns så mycket som alla kan utforska.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Dubrovnik

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Dubrovnik.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.