sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Dubrovnik

Flyg till Dubrovnik

Hitta billiga flygbiljetter till Dubrovnik

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Boka billiga flyg till Dubrovnik direkt och flyg Dubrovnik tur och retur direkt från Stockholm, från/via Köpenhamn eller Oslo. SAS har dagliga avgångar året runt vilket ger dig goda möjligheter till att utforska södra Kroatien, flyg till Dubrovnik med SAS!
 

Flyg till Dubrovnik med SAS varje dag året runt

Flyg till Dubrovnik och svalka dig i Medelhavet, utforska stadens historiska miljö eller njut av ett rikt kulturliv. Med SAS hittar du billiga flyg till Dubrovnik året runt. Kroatien har något för alla och SAS ger dig möjligheten att resa till Dubrovnik när det passar dig bäst.

Boka din resa nu

 

Sol och bad

Flyg Dubrovnik tur och retur direkt från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo och upplev det underbara södra Kroatien. Dubrovnik, som även kallas för ”Adriatiska havets pärla” ligger vid det turkosa vatten som kännetecknar det Adriatiska havet. Med SAS hittar du billiga flyg till Dubrovnik där du kan njuta av sol och bad med kritvita sandstränder och medelhavsklimat. Det varma klimatet ger en lång turistsäsong och gör resmålet perfekt för en solsemester. Kroatiens underbara kustlinje kan även utforskas genom att lämna fastlandet då de många öarna utanför kusten bildar en skärgård som passar perfekt för både segling och bad.

Mer om sol- & badresor
 

Lättillgänglig kultur med billiga flyg till Dubrovnik

Varför inte utforska stadens kulturella utbud? Flyg till Dubrovnik och upplev stadens imponerade teaterhistoria och se Marin Držićs stadsteater som även erbjuder en vacker arkitektur. Besök en av de äldsta kulturfestivalerna i Kroatien, Dubrovniks internationellt erkända sommarfestival som gästas av både lokala och internationella artister och som ger dig chansen att njuta av allt från klassisk musik till folklore. Flyg till Dubrovnik med SAS och besök något av de många museer som utmärker staden som ett kulturellt centrum. Utforska det Arkeologiska museet, det Sjöhistoriska museet, eller det Kulturhistoriska museet, alla omgivna av vacker arkitektur, fontäner, skulpturer och statyer.

Flyg till Dubrovnik och känn historiens vingslag

Ta ett av SAS billiga flyg till Dubrovnik, staden som grundades under 600-talet och i över tusen år haft en betydande roll i Europas historia. Staden upplevde sin storhetsperiod under 1500-talet och idag är efterlämningarna i stadens äldre delar en del av UNESCOs världsarvslista och en erkänd sevärdhet. Flyg till Dubrovnik och se den 2 km långa ringmuren och gå genom dess huvudport, Pileporten, för att utforska stadens historiska centrum. Ett centrum fullt av kyrkor, religiösa byggnader och palats som genom århundraden påverkats av europeisk kultur. En kulturell och religiös festlighet som firats oavkortat sedan år 972 är sankt Blasius fest som firar minnet av stadens skyddshelgon. Staden har med sin underbara historiska arkitektur även influerat populärkultur då den valts till en av inspelningsplatserna i den populära tv-serien ”Game of thrones”. Flyg till Dubrovnik och upplev en miljö som formats under tusen år från första parkett.

Kom igång med EuroBonus

Börja din resa med att koppla av i vår lounge på flygplatsen som du får tillgång till som medlem i EuroBonus. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att koppla av och njuta av tiden på flygplatsen innan du stiger på planet.

Du har som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flygbiljetter, som du sedan kan använda som betalning när du bokar nya flygbiljetter, hyr bil och mycket annat.

Läs mer och bli medlem i EuroBonus

Hitta billiga flyg till Dubrovnik

Staden har en av Kroatiens största flygplatser och gott om avgångar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. När du är flexibel eller bokar biljetter i god tid har du bäst förutsättningar att hitta billiga flyg till Dubrovnik i SAS lågpriskalender. Ta chansen att se södra Kroatiens pärla och boka ditt flyg till Dubrovnik med SAS redan idag!

Se vår lågpriskalender

Fler SAS destinationer