LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Dubrovnik

  Flyg till Dubrovnik

  SAS erbjuder direktflyg till Dubrovnik från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

  Vill du värma dig i solen och svalka dig Medelhavet men samtidigt njuta av en av världens vackraste städer är Dubrovnik det perfekta resmålet. Viken öster om Italien kallas för Adriatiska havet och har historiskt sett varit väldigt viktig för utvecklingen av Medelhavsregionen.

  Den 2 km långa ringmuren skvallrar om att Dubrovnik, som nu är en liten stad, har haft en varit väldigt framträdande roll i historien. Nu är Dubrovniks äldre stadsdelar en del av UNESCOs världsarvslista.

  Sol och bad

  Dubrovnik bjuder på ett varmt och soligt väder. Klimatet passar utmärkt för en solsemester och vattnet är klarblått. Det finns många mindre öar utanför kusten som bildar en skärgård som passar utmärkt för att segla eller bada. De flesta stränderna består av klippor men det finns ett antal mjuka sandstränder både på fastlandet som på närliggande öar. Mer om sol- & badresor

  Med flyg till Dubrovnik

  Dubrovnik har en av Kroatiens största flygplatser och det varma klimatet bjuder på en lång säsong för turister. När du gått igenom ringmurens huvudport, Pileporten, kommer du mötas av ett helt unikt lugn mot andra resmål. Välkommen till Adriatiska havets pärla och en avslappnande semester. Flyg med oss på SAS!

  Hitta billiga flygbiljetter till Dubrovnik

  Fler fantastiska SAS destinationer

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy