Flyg till Reykjavik

We are travelers.

SAS flyger till Reykjavik på Island från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Reykjavik – boka nu

Boka din resa till Reykjavik med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygpriser än om du bokar i sista minuten. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Reykjavik med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Reykjavik, och det finns gott om familjevänliga saker att göra när du väl är där.

Flyg till Reykjavik och ge dig ut på ett isländskt äventyr

Reykjavik lockar miljontals besökare om året och är en inkörsport till Island. Staden hyser hipsterbarer, färgglada hus och många museer och kulturhus.

När du inte äter färska skaldjur i huvudstaden eller shoppar i isländska butiker, kan du ta dig ut ur staden på en rundtur för att utforska det fantastiska ö-landskapet med forsande vattenfall, svarta sandstränder och imponerande gejsrar.

Det finns så mycket att göra i och runt omkring Reykjavik, och det är bara utgångspunkten till ett ännu större isländskt äventyr. Förbered dig på att bli ett med naturen!

Reykjavik

Islands huvudstad är en pulserande stad som är så mycket mer än bara ett vanligt resmål. Det är en plats med otaliga saker att göra och den är omgiven av fantastiska landskap som inte finns någon annanstans på jorden. Gör dig redo att ge dig ut på isiga äventyr, njuta av midnattssolen eller beundra norrskenet.

Flyg med SAS till Keflavíks flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Keflavíks flygplats

Se till att besöka Blå lagunen, en av Islands berömda geotermiskt uppvärmda pooler, när du är i Reykjavik. Det vackra turkosa vattnet är rikt på mineraler och är en sevärdhet du inte vill missa.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Reykjavik

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Reykjavik är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden