Flyg till Reykjavik

Islands huvudstad är en pulserande stad som är så mycket mer än bara ett vanligt resmål. Det är en plats med otaliga saker att göra och den är omgiven av fantastiska landskap som inte finns någon annanstans på jorden. Gör dig redo att ge dig ut på isiga äventyr, njuta av midnattssolen eller beundra norrskenet.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Reykjavik på Island från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Reykjavik

Boka din resa till Reykjavik med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygpriser än om du bokar i sista minuten. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Reykjavik med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Reykjavik, och det finns gott om familjevänliga saker att göra när du väl är där.

Flyg till Reykjavik och ge dig ut på ett isländskt äventyr

Reykjavik lockar miljontals besökare om året och är en inkörsport till Island. Staden hyser hipsterbarer, färgglada hus och många museer och kulturhus.

När du inte äter färska skaldjur i huvudstaden eller shoppar i isländska butiker, kan du ta dig ut ur staden på en rundtur för att utforska det fantastiska ö-landskapet med forsande vattenfall, svarta sandstränder och imponerande gejsrar.

Det finns så mycket att göra i och runt omkring Reykjavik, och det är bara utgångspunkten till ett ännu större isländskt äventyr. Förbered dig på att bli ett med naturen!

Flyg till <em>Reykjavik</em>

Flyg med SAS till Keflavíks flygplats för att börja semestern utvilad och återhämtad.

Keflavíks flygplats

Se till att besöka Blå lagunen, en av Islands berömda geotermiskt uppvärmda pooler, när du är i Reykjavik. Det vackra turkosa vattnet är rikt på mineraler och är en sevärdhet du inte vill missa.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Reykjavik

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Reykjavik är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.