sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Reykjavik på Island från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Reykjavik – boka nu

Boka din resa till Reykjavik med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygpriser än om du bokar i sista minuten. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande får du gärna boka det nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Keflavíks flygplats (KEF)
  • cl--credit Valuta: Isländsk krona
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC
  • cl--globe Officiellt språk: Isländska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Reykjavik med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Reykjavik, och det finns gott om familjevänliga saker att göra när du väl är där.

flyg till Reykjavik och ge dig ut på ett isländskt äventyr  

Reykjavik lockar miljontals besökare om året och är en inkörsport till Island. Staden hyser hipsterbarer, färgglada hus och många museer och kulturhus. 

När du inte äter färska skaldjur i huvudstaden eller shoppar i isländska butiker, kan du ta dig ut ur staden på en rundtur för att utforska det fantastiska ö-landskapet med forsande vattenfall, svarta sandstränder och imponerande gejsrar. 

Det finns så mycket att göra i och runt omkring Reykjavik, och det är bara utgångspunkten till ett ännu större isländskt äventyr. Förbered dig på att bli ett med naturen!

Utforska Reykjavik
  • Varför Reykjavik?
  • Flyg med SAS till Keflavíks flygplats (KEF)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Reykjavik

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Reykjavik är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Reykjavik

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Reykjavik blir så enkel och trevlig som möjligt.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Reykjavik