sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Reykjavik

Flyg Reykjavik tur och retur

Med SAS kan du boka flyg till Reykjavik på Island tur och retur från Stockholm Arlanda via Köpenhamn eller Oslo. Välj det flyg till Reykjavik som passar dina personliga preferenser bäst. Du anländer på Reykjavik Keflavik Airport som ligger utanför staden Keflavik och fungerar som en hubb åt många internationella flygbolag. Boka flyg Reykjavik tur och retur för att uppleva ett av världens häftigaste länder!

Boka flyg till Reykjavik med SAS lågpriskalender

De många avgångar till Reykjavik som SAS erbjuder möjliggör att du kan skräddarsy din resa utefter budget och kalender. Genom att utnyttja SAS lågpriskalender kan du finna några av marknadens billigaste flyg till Reykjavik och finns det möjlighet att vara ute i god tid så ökar dina chanser ytterligare att fynda flyg till Reykjavik för ett riktigt bra pris. I och med att SAS alltid erbjuder 24 timmars öppet köp på flygbiljetter kan du boka ett billigt flyg till Reykjavik för att senare kontrollera med ditt resesällskap om tid och datum passar dem. Klicka dig in på vår lågpriskalender nu och boka ett billigt flyg till Reykjavik!

Hitta din resa i SAS lågpriskalender
 

Flyg till Reykjavik för att uppleva huvudstaden

Islands huvudstad Reykjavik grundades av vikingarna och är idag en liten, men viktig, stad. Staden är vackert belägen vid havet och man kan promenera bland de färgglada byggnaderna oavsett vart man vill ta sig. Trots den lilla storleken finns det ett gott utbud av shopping, restauranger och uteliv. Staden har de flesta butiker man kan tänka sig när det kommer till både budgetkedjor och lyxiga designermärken. Packa därför din väska lätt när du bokar flyg till Reykjavik så du har möjlighet att shoppa på plats! Det isländska köket imponerar ofta på turister med bra lamm, men även självklart fisk tack vare landets närhet till havet. Centrala restauranger såsom Fish Company, Seafood Cellar och Fish Market är tre storfavoriter bland både lokalbefolkningen och turister när man är ute efter isländska delikatesser. Boka flyg Reykjavik tur och retur för att upptäcka en huvudstad i Norden!
 

Besök de berömda varma källorna

Som medlem i EuroBonus har du möjlighet att boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng. Att hyra bil på Island är en bra idé och det är populärt bland turister att flyga till Reykjavik och ha huvudstaden som bas, för att sedan göra dagsutflykter utanför staden. Eftersom Island är ett litet land är det väldigt smidigt med utflykter och du har goda möjligheter att göra utflykter till de berömda varma källorna. De varma källorna är ett av de främsta signalementen för Island och bokar du flyg till Reykjavik är det en upplevelse du absolut inte får missa. Blå lagunen, Reykjadalur och Sundhöllin är tre varma källor som ligger nära huvudstaden och som dessutom håller hög kvalité. Blå lagunen ligger mellan Reykjavik och flygplatsen och är nog den kändaste varma källan på Island. Trots att det kan ses som en turistfälla så är ett besök här en otrolig upplevelse och det ångande, turkosa havet är något du inte vill missa. Reykjadalur är ett måste för dig som gillar att befinna dig i naturen då det krävs en halvtimmes vandring för att komma hit. På vägen passerar du andra varma källor som är för heta för att bada i och när du väl kommer fram så är inträdet gratis. Sundhöllin är det äldsta badet i Reykjavik och möjligtvis även det charmigaste. När du badar i någon av de två utomhusbassängerna som finns här så har du utsikt över hela huvudstaden. Boka flyg till Reykjavik och njut av ett underbart, skönt bad i någon av de varma källorna som ligger beläget nära huvudstaden!

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Flyg till Reykjavik för fågelskådning och valsafari

Island har ett unikt djurliv och för en fågelskådare så är landet ett paradis. Så länge du är uppmärksam så garanterar en semester i Reykjavik att du stöter på nya fågelarter som du inte har kommit i kontakt med tidigare. Många olika arter häckar på den stora ön och bland annat så finns världens största koloni av alkor här. Däremot så är den populäraste aktiviteten på Island valsafari. Ofta så finns den allra bästa valsafarin mer norrut än var Reykjavik är beläget, men är man inte sugen på att åka några timmar i bil så finns det väldigt bra valsafari även precis utanför huvudstadens kust. Chansen att få se valar är väldigt stor. På sommaren har du hela 95 % chans att se valar under dina timmar på havet, och på vintern är chanserna bara aningen mindre. I vattnet runt Island simmar blåvalar, delfiner, knölvalar, späckhuggare och andra otroliga varelser. Boka flyg till Reykjavik för en naturupplevelse till havs som du kommer minnas för resten av ditt liv!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Reykjavik

Vid en bokning av flyg till Reykjavik med SAS ingår alltid diverse förmåner för att effektivisera din resa och se till att du får en så smidig och bekväm upplevelse som möjligt. Detta ingår därför alltid i ditt flyg till Reykjavik:
 

Barnrabatt på flyg Reykjavik tur och retur

Flyg till Reykjavik och visa Island för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flyg till Reykjavik om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka flyg Reykjavik tur och retur för en fantastisk semester i ett häftigt nordiskt land!

Mer om att resa med barn
  
 

Kom igång med EuroBonus 

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Reykjavik för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Bli medlem i EuroBonus