sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Island

Flyg Island tur och retur från Stockholm

Flyg med SAS till Island

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg Island tur och retur från Stockholm flera gånger per dag året runt från/via Köpenhamn och Oslo. Njut av den storslagna och fantastiska natur som gjort ön till ett erkänt resmål för turister över hela världen. Du kommer till Island på endast några timmar vilket gör det till en perfekt destination för en lång weekend, eller varför inte passa på att boka ditt flyg till Island för ett längre äventyr?
 

Flyg till Island med SAS dagligen året runt

Passa på att boka ditt flyg till Island med SAS. Med lågpriskalendern har du möjlighet att hitta de absolut lägsta priserna för din resa. För att vara säker på att hitta billiga flyg till Island bör du vara ute i god tid och boka så snart som möjligt. SAS har alltid 24 timmars öppet köp så passa på att boka ditt flyg till Island när du hittar bra biljetter för att sedan dubbelkolla med ditt resesällskap att datumen verkligen passar.

Boka ditt flyg till Island, perfekt för en semester med både familj och vänner. Eller varför inte utmana den spektakulära nordiska naturen på egen hand? Hitta billiga flyg till Island med SAS!

Hitta din resa nu
 

Flyg Island tur och retur och upplev Reykjavik

Flyg till Island och få möjligheten att uppleva en fantastisk nordisk huvudstad, Reykjavik. Staden antas vara den första permanenta boplatsen på Island och grundades omkring år 870 av Ingolf Arnarson. Staden är en av världens modernaste städer i ett av världens mest utvecklade länder och här finns alla bekvämligheter och moderniteter som kan önskas. Passa på att uppleva fiskrätter i världsklass, underbara pittoreska gator där livet även fortsätter in på småtimmarna då staden har gjort sig känt för att husera ett fartfyllt nattliv. Koppla av och besök några av stadens sju bad och simanläggningar som värms upp av de varma källor som är typiska för Island. Badplatserna är ett mycket uppskattat fenomen i stadsbilden och välbesökta av såväl turister som islänningar. Staden är säte för Alltinget, Islands parlament. Flyg till Island och se de mäktiga regeringsbyggnaderna som ackompanjeras av en spektakulär vy över Atlanten och en saltig havsbris som garanterar frihetskänslor.
 

Flyg till Island och upplev en fantastisk natur

Naturen på ön anses vara mycket vacker och lockar många turister. Det finns många möjligheter att utforska den underbara naturen, ett sätt är genom att uppleva ön på fyra hjul. Ringvägen, som egentligen heter väg 1, är 133 mil lång, går runt hela ön och beräknas ta 16 timmar att göra i ett sträck. Det rekommenderas att ha mellan 7 och 10 dagar om du vill köra runt hela ön på Ringvägen. Detta för att ge dig tid att i lugn takt utforska öns alla magiska vrår och samtidigt hålla hastighetsbegränsningarna. Då du kör runt ön kommer du att få uppleva spektakulär natur och en mängd fjordar, berg och fantastiska vyer. Längs vägen kan du även njuta av lokala delikatesser som är influerade av Islands geografiska läge. Den isländska kosten består traditionellt av fisk, får samt lammkött och naturligtvis den isländska yoghurten skyr. Ett gott tips är att även utforska landet till fots då det är ett bra sätt att komma nära naturen. Om det känns som att Ringvägen innebär lite för mycket tid bakom ratten efter att du stigit av ditt flyg till Island så finns det goda möjligheter till kortare turer som utgår från Reykjavik. Flyg till Island och se den fantastiska natur som har lockat människor ända sedan vikingarnas tid!

Vulkaner på Island

Islands berggrund hör till de mest vulkaniska på jorden. Hekla, Islands mest berömda vulkan, har haft 19 utbrott sedan år 1104 då utbrotten började noteras i skrift. Flyg till Island och se de mäktiga vulkanerna som har format ön och tillhör några av de mest aktiva på jorden. Boka ditt flyg till Island idag och låt dig förundras av naturens enorma krafter!
 

Utnyttja SAS barnrabatter när du bokar ditt flyg till Island

Flyg Island tur och retur från Stockholm och visa världen för dina barn med vår barnrabatt. Barn under 2 år får upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Passa på att visa Islands underbara natur och ge dina barn ett minne för livet!

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i EuroBonus kan du koppla av innan ditt flyg till Island i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Ytterligare har du som medlem i EuroBonus möjlighet att tjäna poäng när du bland annat bokar billiga flyg till Island, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Är du sugen på att hyra en bil på Island? Läs mer här om hur du hyr bil för dina EuroBonus-poäng.

Bli medlem i EuroBonus
Boka en hyrbil för poäng

 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Island


SAS vill alltid hjälpa till att göra din flygresa så bekväm som möjligt, oavsett om det är en kort- eller långdistansflygning. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i alla dina resor med SAS och det gäller allt från gratis kaffe till 24 timmars öppet köp.
Faktum är att allt ingår i din flygbiljett när du bokar flyg till Island.