Flyg till Helsingfors

We are travelers.

SAS flyger till Helsingfors i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Helsingfors – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg om du vill dra fördel av lägre biljettpriser. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Helsingfors med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Helsingfors.

Flyg till Helsingfors och upplev en livlig stad vid havet

Den finska huvudstadens historia sträcker sig tillbaka till 1500-talet och idag är denna livliga stad hemvisten för imponerande skandinavisk arkitektur, museer där du kan lära dig mer om stadens maritima arv och finsk historia samt massor av modern konst.

När du inte är ute och handlar på Salutorget i Helsingfors eller besöker den stora domkyrkan från 1800-talet kommer du antagligen att promenera på vandringslederna på den närbelägna ön Sveaborg.

Listan med saker att göra i Helsingfors är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Helsingfors

Helsingfors är en stor stad med riklig historia och en inbjudande stämning. När du tar en paus från kulturen och historien kan du besöka trevliga matställen och barer där lokalbefolkningen hälsar dig välkommen med sina favoriträtter, drycker och berättelser om staden. Lär dig allt om det bästa som Finland har att erbjuda.

Flyg med SAS till Helsingfors flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Helsingfors flygplats

Glöm inte bort att göra ett besök på Salutorget i stadens centrum när du befinner dig i Helsingfors. Det är en härlig plats att besöka, där man säljer fisk, blommor, souvenirer och mycket annat. På vintern hålls marknaden i tält som håller besökarna varma. Torget är väl värt ett besök året runt.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Helsingfors

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Helsingfors.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden