sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Helsingfors

Flyg till Helsingfors

Hitta billiga flygbiljetter till Helsingfors

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS flyger dagligen till Helsingfors med totalt 11 avgångar per dag. Vi har direktflyg från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo. 

Idag är Helsingfors känt för att vara en modern kulturstad och den som vill gå på utställningar, konserter, museum och teaterföreställningar får garanterat sitt behov tillgodosett. Helsingfors är inte speciellt stort och utan större problem går man på ett par timmar både fram och tillbaka till de flesta krogar, restauranger och sevärdheter. Flyg till Helsingfors med SAS. Vi har lågprisflyg till Helsingfors för såväl weekendresor, storstadsresor som shoppingresor.

Alltid inkluderat i din flygbiljett till och från Helsingfors: 24 timmars öppet köp, val av sittplats 22 timmar innan avgång och mycket mer…

Det tar en knapp timme att flyga mellan Stockholm och Helsingfors. Men även om du är ombord på en kortdistansflygning vill vi att du ska få en sådan bekväm flygresa som möjligt. Vi bjuder på kaffe och te ombord och det finns alltid gratis dagstidningar att läsa.

Mycket är inkluderat i din flygbiljett när du flyger till Helsingfors med SAS. Vi täcker allt före, under och efter flygningen:


Hitta din flygresa och kolla priserna direkt i kalendern på denna sida eller ladda ner vår app. På det sättet kan du alltid hitta din nästa resa till Finlands huvudstad Helsingfors direkt från mobilen.

SAS flyger alla dagar i veckan till Helsingfors

SAS flyger till Helsingfors-Vanda flygplats som är Finlands internationella huvudflygplats med förbindelser till över 120 resmål runt om i världen. Det går bussar mellan flygplatsen och Helsingfors centrum som tar lite drygt en halvtimme.

Billiga flyg till Helsingfors – boka tidigt 

Det är möjligt för dig att spara både tid och pengar när du flyger till den moderna kulturstaden Helsingfors. Om du bokar din resa i god tid ökar du dina chanser till att få flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att vi erbjuder 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan känna dig fri att boka direkt om du hittar ett bra erbjudande i vår onlinebokning – för att ta reda på om datum, tid och pris passar ditt resesällskap efteråt.

Gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus

Gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och bonusprogram, EuroBonus, och tjäna poäng varje gång du flyger med SAS. Du får också en hel del fördelar så som exklusiva erbjudanden för medlemmar och mobila tjänster med praktisk flyginformation.

Du kan också tjäna poäng när du gör reservationer för hyrbil och hotell hos våra partner över hela världen. Spendera dina poäng och få rabatt på allt från flyg och hotell till att handla ombord eller i vår online shop.

Tjäna poäng inför din flygresa till Helsingfors – gå med kostnadsfritt i EuroBonus

Transport i Helsingfors

Helsingfors lokaltrafik består av buss, spårvagn, tunnelbana och färja. Bakom tjänsterna står bolaget HRT (Helsinki Region Transport). Tunnelbanan, som är den enda av sitt slag i Finland, består av en lång linje med en förgrening i den östra änden. Med HRT kan du även resa till och från Vanda flygplats.

Helsingfors blå bussar är väl utspridda över staden och står för en stor del av lokaltrafiken. Bussarna går oftast från tidig morgon fram till midnatt. Under helger går bussarna dygnet runt.

Helsingfors eldrivna spårvagnar har transporterat stadens invånare i mer än 100 år. Totalt opererar 12 linjer från tidig morgon till sen kväll med avgångstider på ca 5-10 minuter under rusningstrafik och 10-20 minuter under övrig tid.

Biljetter och Helsinki Card

När du tar dig fram i Helsingfors kan det vara bra att känna till de olika valmöjligheterna i biljettväg som du står inför. När det kommer till biljetter så går det självklart alltid bra att betala för en enkel resa ombord, detta gäller både buss och spårvagn. Dagsbiljetter är ett prisvärt och smidigt alternativ för dig som kommer att nyttja lokaltrafikens bekvämlighet till fullo. Dessa dagsbiljetter finns tillgängliga från en till sju dagar. Kortet är giltigt från det att det används för första gången. Ett tredje alternativ i form av Helsinki Card ger dig fri access inte bara till det lokala transportsystemet, utan även en rad populära museer och attraktioner bland annat.