sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Helsingfors

Flyg Helsingfors tur och retur

Boka flyg Helsingfors tur och retur för att uppleva Finlands snabbt växande huvudstad. Helsingfors har under de senaste åren utvecklats till en riktigt hipp storstad där du kan besöka fantastiska krogar, bada bastu, shoppa finsk- och utländsk design samt bo på flådiga hotell. SAS erbjuder många olika avgångar till Helsingfors. När du bokar ditt flyg till Helsingfors kan du åka från Stockholm eller från/via Köpenhamn och Oslo. Ta chansen och boka ditt flyg till Helsingfors och besök en stad som inte står stilla! 


SAS lågpriskalender erbjuder billiga flyg till Helsingfors 

Om du är ute i god tid och har möjlighet att vara flexibel med avresedatumen så kan du boka billiga flyg till Helsingfors i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda dig marknadens bästa pris. Om du vill hitta billiga flyg till Helsingfors bör du alltså kika lite extra i vår lågpriskalender för att öka dina chanser att fynda riktigt bra priser. När du flyger med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. Det innebär att du kan boka flyg till Helsingfors redan idag och kolla med ditt resesällskap imorgon. 

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Boka flyg till Helsingfors och upplev en modern kulturstad 

Helsingfors har under det senaste århundrandet gått från att vara en fattig europeisk stad till att bli en kulturmetropol. När du bokar ditt flyg till Helsingfors bör du därför passa på att besöka någon av stadens alla 70 museum. Det kanske mest kända museet är det vackra och behändiga museet Designmuseet. På Designmuseet kan du se flera av Finlands underverk i designväg så som Alvar Aaltos kända glasvaser, Angry Bird- appen eller den klassiska fåtöljen ”Åskbollen”. Om du är intresserad av design bör du även passa på att besöka det nybyggda distriktet ”Design District Helsinki” där du kan besöka ett flertal designbutiker, modebutiker och hippa restauranger. Helsingfors erbjuder dessutom flera utomordentliga bokaffärer och konstgallerier. Så boka Helsingfors tur och retur för att inte gå miste om en av Europas mest kulturella och hippa städer!
 

Flyg till Helsingfors och bada bastu

Finland är ett land som är känt för sitt stora bastubadande och brukar ofta benämnas som bastubadandets ursprungsland. När du flyger till Helsingfors så bör du självfallet passa på att bada bastu! Staden erbjuder goda möjligheter till att bada bastu året runt och erbjuder något för alla smaker. På vintern kan du ta dig till något av stadens kända badhus eller span, såsom stadens äldsta badhus Georgsgatan 21 b, eller det mer moderna Löyly. Om du däremot besöker Helsingfors under sommaren kan det varmt rekommenderas att besöka Allas Sea Pool som är en utomhusanläggning. Ej att förglömma så omringas Helsingfors av en fantastisk skärgård. På sommaren så rekommenderas det att ta en tur ut med båt och besöka några av stadens öar. Flera av öarna bjuder på härliga stränder och det går dessutom att finna många bastu-anläggningar för den som känner sig lite kall. Boka Helsingfors tur och retur med SAS för att få chansen att uppleva en bastuupplevelse du sent kommer att glömma!
 

Helsingfors – en enkel stad att ta sig runt i 

Det bor drygt 1,4 miljoner människor i Helsingforsområdet, men staden är ändå smidig att upplevas till fots. För den som föredrar andra typer av kommunikationsmedel så finns det även ett stort utbud av kommunaltrafik som fungerar smidigt. Helsingfors lokaltrafik består av buss, spårvagn, tunnelbana och färja. Bakom tjänsterna står bolaget HRT (Helsinki Region Transport). Tunnelbanan, som är den enda av sitt slag i Finland, består av en lång linje med en förgrening i den östra änden. Med HRT kan du även resa till och från Vanda flygplats. Att ta sig runt i Helsingfors är alltså mycket enkelt och bekvämt. Boka flyg Helsingfors tur och retur för en bekväm och smidig upplevelse! 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi strävar alltid efter att erbjuda dig bästa möjliga upplevelse, oavsett hur kort eller lång flygresan är. Detta ingår alltid när du bokar flyg med SAS: 

 

Flyg billigt till Helsingfors med SAS barnrabatt

När du bokar ditt flyg till Helsingfors med SAS ska självfallet även dina barn få hänga med på resan. SAS erbjuder alltid barnrabatt på alla flygbiljetter. Om ditt barn är yngre 2 år och sitter i knäet hos en vuxen under flygresan kan SAS erbjuda upp till 90% rabatt på biljetten. Vi erbjuder upp till 25% rabatt på flygbiljetter om dina barn är mellan 2 och 11 år gamla. Samma pris gäller dessutom om du vill att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats under flygresan. Boka flyg till Helsingfors med vår barnrabatt och få chansen till riktigt bra priser! 

Mer om att resa med barn 

 

Boka flyg till Helsingfors med SAS EuroBonus 

Om du inte redan är med i vårt i lojalitetsprogram SAS EuroBonus bör du gå med när bokar ditt flyg till Helsingfors. Att bli medlem är kostnadsfritt och innebär flera förmåner. När du är medlem i vårt lojalitetsprogram kan du tjäna poäng på alla dina flygresor som du bokar med SAS eller våra partner i Star Alliance. Du kan dessutom tjäna poäng på dina inköp som du gör under resan. För att få reda på mer exakt var du kan tjäna poäng kan du ladda ner vår SAS App och checka in kartan ”Where to Earn points”. Om du är en frekvent SAS-resenär avancerar du till Guld- eller Diamantnivå och får tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I loungen kan du få en lugn och avslappnande start på resan. Det erbjuds ett stort urval av mat, dryck och tidningar. Du kan dessutom använda hur mycket WiFi som du vill! Så passa på att bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Helsingfors för att inte gå miste om bra erbjudanden! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring 
Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng