sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Helsingfors i Finland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Helsingfors – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg om du vill dra fördel av lägre biljettpriser. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla SAS destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Helsingfors flygplats (HEL)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Finska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Helsingfors med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Helsingfors.

flyg till Helsingfors och upplev en livlig stad vid havet  

Den finska huvudstadens historia sträcker sig tillbaka till 1500-talet och idag är denna livliga stad hemvisten för imponerande skandinavisk arkitektur, museer där du kan lära dig mer om stadens maritima arv och finsk historia samt massor av modern konst. 

När du inte är ute och handlar på Salutorget i Helsingfors eller besöker den stora domkyrkan från 1800-talet kommer du antagligen att promenera på vandringslederna på den närbelägna ön Sveaborg.  

Listan med saker att göra i Helsingfors är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Weekend i Helsingfors
  • Varför Helsingfors?
  • Flyg med SAS till Helsingfors flygplats (HEL)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Helsingfors

Hos SAS strävar vi alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Helsingfors. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan när biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Helsingfors

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Helsingfors blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Helsingfors