Flyg till Finland

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Helsingfors, Tammerfors och Åbo i Finland.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Vasa

Flyg med oss till de tusen sjöarnas land – Finland.

Utforska den finska huvudstaden Helsingfors, se Kvarkens vackra skärgård i Vasa, besök Pynikeåsen i Tammerfors eller ta med barnen till Muminvärlden utanför Åbo.

Se norrskenet

Ta vara på chansen att uppleva norrskenet under ditt besök i Finland. Ju längre norrut du beger dig, desto större chans har du att se detta enastående fenomen.

Klä dig varmt och gå ut. Försök hitta en plats på gott avstånd från stadsljusen och börja blicka mot stjärnorna – om det är en klar natt kommer du förhoppningsvis att se hur det vackra ljuset breder ut sig på himlen.

I finska Lappland kan norrskenet ses nästan varje natt mellan september och mars.

Finland

Det finns inget som är mer finskt än en bastu – så du bör prova den när du besöker Finland. Det finns många privata och offentliga bastur över hela Finland, vilket gör det lätt att ta fram en handduk och börja svettas.

Ångan från de heta stenarna i bastun kommer att få dig att slappna av, svettas och få en uppfriskad hud. Kom ihåg att dricka mycket. Om du blir för varm kan du antingen flytta till en lägre nivå i bastun, duscha eller simma för att svalna.

Det finns olika typer av bastur och de vanligaste är elektriska, vedeldade eller rökbastur.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Besök Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Vasa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Finland.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete