Flyg till Finland

Flyg med oss till de tusen sjöarnas land – Finland. Utforska den finska huvudstaden Helsingfors, se Kvarkens vackra skärgård i Vasa eller ta med barnen till Muminvärlden utanför Åbo.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Helsingfors, Vasa, Rovaniemi och Åbo. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Finland – upplev en finsk bastu

Det finns inget som är mer finskt än en bastu – så du bör prova den när du besöker Finland. Det finns många privata och offentliga bastur över hela Finland, vilket gör det lätt att ta fram en handduk och börja svettas. Ångan från de heta stenarna i bastun kommer att få dig att slappna av, svettas och få en uppfriskad hud. Kom ihåg att dricka mycket. Om du blir för varm kan du antingen flytta till en lägre nivå i bastun, duscha eller simma för att svalna. Det finns olika typer av bastur och de vanligaste är elektriska, vedeldade eller rökbastur.

Se norrskenet

Ta vara på chansen att uppleva norrskenet under ditt besök i Finland. Ju längre norrut du beger dig, desto större chans har du att se detta enastående fenomen.

Klä dig varmt och gå ut. Försök hitta en plats på gott avstånd från stadsljusen och börja blicka mot stjärnorna – om det är en klar natt kommer du förhoppningsvis att se hur det vackra ljuset breder ut sig på himlen.

I finska Lappland kan norrskenet ses nästan varje natt mellan september och mars.

Flyg till <em>Finland</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Besök Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Vasa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Finland.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.