sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Vasa i Finland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Vasa – boka nu

Boka din drömresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Vasas flygplats (VAA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Finska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Vasa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Vasa.

flyg till Vasa och njut av en liten stad med ett stort hjärta 

Den lilla staden Vasa ligger vid Bottniska viken på Finlands västkust och tar emot resenärer från hela världen. Staden fick sitt namn från kungahuset Vasa efter Karl IX:s styre på 1400-talet. 

När du inte är ute för att njuta av Vasas kust och omgivande natur kommer du antagligen att besöka Österbottens museum för att lära dig mer om Finlands historia och kultur, betrakta konst på Tikanoja-museet eller besöka ruinerna efter gamla Vasa på en historisk plats i närheten. 

Andra höjdpunkter i Vasa omfattar konsthantverkshuset Loftet, restaurang Gustav Wasa och dess gourmetmeny med sju rätter samt den anslutande ön Vasklot.

Weekend i Vasa
  • Varför Vasa?
  • Flyg med SAS till Vasas flygplats (VAA)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Vasa

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm flygning från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Vasa.  

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Då kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus idag så tjänar du poäng på varje flygning som du bokar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Vasa

Vill du göra några slutliga bokningar? Hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer