Flyg till Vasa

We are travelers.

SAS flyger till Vasa i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai, Peking och Singapore).

Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Vasa – boka nu

Boka din drömresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Vasa med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Vasa.

Flyg till Vasa och njut av en liten stad med ett stort hjärta

Den lilla staden Vasa ligger vid Bottniska viken på Finlands västkust och tar emot resenärer från hela världen. Staden fick sitt namn från kungahuset Vasa efter Karl IX:s styre på 1400-talet.

När du inte är ute för att njuta av Vasas kust och omgivande natur kommer du antagligen att besöka Österbottens museum för att lära dig mer om Finlands historia och kultur, betrakta konst på Tikanoja-museet eller besöka ruinerna efter gamla Vasa på en historisk plats i närheten.

Andra höjdpunkter i Vasa omfattar konsthantverkshuset Loftet, restaurang Gustav Wasa och dess gourmetmeny med sju rätter samt den anslutande ön Vasklot.

Vasa

Universitetsstaden Vasa är visserligen liten, men det finns mycket att göra och sevärdheter att besöka året runt. Planera ett restaurangbesök för att njuta av en skål med varm finsk stuvning på vintern (eller nyfångad lokal fisk på sommaren), uppleva kusten från en katamaran eller handla så länge du orkar i stadens centrum.

Flyg med SAS till Finland för att känna dig utvilad och beredd att påbörja din semester i Vasa.

Vasas flygplats

Upplev en avkopplande stadsutflykt med familjen, vänner eller din närmaste. Denna stad är en trevlig plats för alla att besöka på en weekendutflykt.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Vasa

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm flygning från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Vasa.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Då kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden