Flyg till Vasa

Universitetsstaden Vasa är visserligen liten, men det finns mycket att göra och sevärdheter att besöka året runt. Planera ett restaurangbesök för att njuta av en skål med varm finsk stuvning på vintern (eller nyfångad lokal fisk på sommaren), uppleva kusten från en katamaran eller handla så länge du orkar i stadens centrum.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Vasa i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Vasa

Boka din drömresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Finland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Vasa.

Flyg till Vasa och njut av en liten stad med ett stort hjärta

Den lilla staden Vasa ligger vid Bottniska viken på Finlands västkust och tar emot resenärer från hela världen. Staden fick sitt namn från kungahuset Vasa efter Karl IX:s styre på 1400-talet.

När du inte är ute för att njuta av Vasas kust och omgivande natur kommer du troligtvis att besöka Österbottens museum för att lära dig mer om Finlands historia och kultur, betrakta konst på Tikanoja-museet eller besöka ruinerna efter gamla Vasa på en historisk plats i närheten.

Andra höjdpunkter i Vasa omfattar konsthantverkshuset Loftet, restaurang Gustav Wasa och dess gourmetmeny med sju rätter samt den anslutande ön Vasklot.

Flyg till <em>Vasa</em>

Flyg med SAS till Finland för att känna dig utvilad och beredd att påbörja din semester i Vasa.

Vasas flygplats

Upplev en avkopplande stadsutflykt med familjen, vänner eller din närmaste. Denna stad är en trevlig plats för alla att besöka på en weekendutflykt.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Vasa

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm flygning från A till B. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Vasa.

Vill du ha en ännu bekvämare resa? Då kan du uppgradera din biljett till nästa reseklass och få fler förmåner. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.