Flyg till Rovaniemi

På vintern förvandlas Rovaniemi till en festlig underbar värld som officiell hemstad för Tomten, med förtrollande norrsken som belyser himlen och en mängd snöaktiviteter som skidåkning och snöskoteråkning blir tillgängliga.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Rovaniemi i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Rovaniemi

Boka din resa med SAS i förväg om du vill dra fördel av lägre biljettpriser. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Rovaniemi med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Rovaniemi.

Flyg till Rovaniemi och följ i Jultomtens fotspår

En resa till Rovaniemi, Finland ger dig en oöverträffad möjlighet att uppleva det magiska fenomenet med Norrsken, särskilt under vintermånaderna.

Som Jultomtens officiella hemstad är det en drömdestination för familjer och barn där du kan besöka Jultomtens by året runt. Dessutom erbjuder Rovaniemi ett brett utbud av utomhusaktiviteter som skidåkning, isfiske, snöskoteråkning och hundspann, vilket gör det till ett utmärkt val för äventyrare och naturälskare.

Flyg till <em>Rovaniemi</em>

Flyg med SAS till Rovaniemis flygplats så anländer du utvilad efter en avkopplande resa.

Rovaniemis flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Rovaniemi

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Rovaniemi.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.