sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

Skidresor

Vi erbjuder billiga flygbiljetter till flera destinationer som ligger nära världens bästa skidorter.

Med Scandinavian Airlines får du en bekväm start på din skidresa och du kan se fram emot en underbar vintersemester med familj eller vänner.

Boka din skidresa hos SAS

 • Om du är skid- eller snowboardåkare, planera din perfekta vinterresa med SAS. Hitta ditt vinterlandskap i de bästa skidorterna och njut av vinterns kalla vindar och kraftiga snöfall. Boka en skid- eller snowboardresa till Alperna eller de svenska och norska fjällen.

  Snötäckta backar är aldrig långt borta när du bokar din skidsemester med SAS!

Populära skidorter i Frankrike

 • Skidresor till Chambéry

  Chambéry
  Chambéry i de franska Alperna gör skidresan smidigare än någonsin. I närheten finns många franska skidorter som Val-d’Isère, Chamonix och Val Thorens. Ta dig enkelt dit med buss eller en hyrbil.

  Val Thorens
  Boka underbara skidresor till Alpernas högst belägna skidort Val Thorens. Val Thorens har skidbackar som passar alla åldrar, smaker och nivåer. Det är en lika populär destination för familjer med små barn som för festande tonåringar. Blanda underbar skidåkning under dagen med musik och nattklubbar på kvällen.

 • Skidresor till Chamonix

  Chamonix
  I östra Frankrike hittar du Alpernas högsta berg Mont Blanc och den populära skidorten Chamonix. Om du längtar efter pudersnö, perfekta backar eller offpist är detta en perfekt plats för dig. Skidåkare från hela världen kommer hit på skidresor.

  Efter underbara dagar i backarna finns det många barer, kaféer och restauranger att välja mellan för både afterski och utsökta middagar.

 • Skidresor till Serre Chevalier

  Serre Chevalier
  Serre Chevalier har länge varit en favorit bland resenärer från Skandinavien. Med en enkel mellanlandning flyger SAS dig till Turin och därifrån tar det 1 timme och 50 minuter att åka till skidorten.

  Serre Chevalier bjuder på solsken 300 dagar om året och lovar dig en garanterad solbränna. Utöver det vackra vädret är detta paradis också känt för bra offpiståkning, ett av de franska Alpernas största skidsystem och det svenskägda hotellet La Maison Du Bez som erbjuder ski-in ski-out.
   

  Andra populära skidorter i Franrike
  Avoriaz, Flaine, La Grave Tignes och Val-d’Isère.

Populära skidorter i Österrike

 • Skidresor till Innsbruck

  Innsbruck
  Under skidsäsongen erbjuder SAS en flygrutt från Stockholm till Innsbruck i Österrike. Med denna flygning är det möjligt att nå 15 skiddestinationer i Europa från Skandinavien!

  Vi lägger dessutom till en extra avgång till Salzburg under skidsäsongen (februari/mars).

 • Skidresor till Sankt Anton

  St Anton am Arlberg
  St Anton är ett Mecka för skandinaviska resenärer. Denna resort erbjuder fantastiska skidturer med fantastiska backar, lättillgänglig offpist, fantastiska restauranger och livlig afterski. Besök klassiska afterskiplatser som Mooservirt och Krazy Kangaroo som erbjuder livemusik. Det som också gör St Anton enastående är att dess skidsystem ligger i anslutning till den populära skidorten Lech.

  Andra populära skidorter i Österrike
  Bad Gastein, Garmisch-Partenkirchen, Kitzbühel, Lech Zürs, Zell am See och Saalbach.

Populära skidorter i Schweiz

 • Populära skiddestinationer i Verbier

  Verbier
  Skidresor till Alpernas populära skidort Verbier är mycket uppskattade av skidåkare i alla åldrar. Om du vill ha en lyxigare skidsemester är detta ett riktigt bra alternativ eftersom skidorten har många lyxhotell och restauranger. Vem vet, om du har tur kan du till och med få se en kändis i backarna!

  Verbier erbjuder bra backar, fantastisk offpist och utsökt mat.