Flyg till Åbo

Den medeltida staden Åbo är lika charmig som den är livlig. Satt på kartan 1229, är denna lilla stad alltid full av turister som flockas till dess stränder för att njuta av många evenemang och festivaler som äger rum året runt. Gör dig redo att gå tillbaka till medeltiden och njut av musik, konst och fantastisk mat.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Åbo i Finland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Åbo

Boka din semesterresa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Finland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Åbo.

Flyg till Åbo och besök en medeltida europeisk stad

Den medeltida staden Åbo ligger på Finlands sydvästra kust och sträcker sig över Aura å. Staden är känd för torget i i dess gamla stadsdel, en fästning från medeltiden och Åbo domkyrka.

När du inte promenerar längs Åbos kullerstensgator eller sträcker på benen vid floden kommer du sannolikt att njuta av en kryssning runt den närliggande skärgården eller förundras över Åbo slott. Om du är här med barnen bör du se till att besöka Muminvärlden för att uppleva en trevlig familjedag.

Det finns mycket att göra i Åbo för alla åldrar.

Flyg till <em>Åbo</em>

Flyg med SAS till Åbo och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Åbo flygplats

I Åbo finns en unik atmosfär som ingen annanstans. Underbar på sommaren såväl som på vintern är denna lilla stad en härlig plats att besöka för familjer och vänner som reser tillsammans. Missa inte chansen att uppleva denna bekymmerslösa och leva i nuet atmosfär.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Åbo

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Åbo.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.