sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Stuttgart

Flyg Stuttgart tur och retur

Boka direktflyg till Stuttgart och Tyskland med SAS. Flyg året runt från/via Köpenhamn och Oslo.

För den bilintresserade har Stuttgart, i sydvästra Tyskland, en speciell plats i hjärtat. Med namn som Benz, Daimler och Maybach förstår man att staden har en framträdande roll i bilens historia. Idag är Stuttgart en mycket mer mångsidig stad än så. Här finns det historiska byggnader och vackra trädgårdar och parker som skapat en stad som både turister och invånare stortrivs i. Namnet kommer ifrån att det låg ett stuteri på platsen men grunden till staden var de kullar i närheten som lämpade sig väl för vinodlingar. Än idag tillverkas det utsökta viner i Stuttgartregionen, Baden-Württemberg, i sydvästra Tyskland och turister flyger hit från hela världen.

 

Boka billiga flyg till Stuttgart i vår lågpriskalender 

Om du vill hitta billiga flyg till Stuttgart bör du titta lite extra i vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna ge dig de bästa priserna på flyg. Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avgångstider kan du fynda riktigt bra priser när du bokar ditt flyg till Stuttgart. När du bokar ditt flyg med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp vilket möjliggör att du kan slå till direkt. Så boka ditt flyg till Stuttgart redan idag och hör med resesällskapet imorgon! 

Hitta din resa i vår lågpriskalender

 

Flyg till Stuttgart och få en härlig semester

Stuttgarts flygplats ligger bara någon mil söder om staden och saknar du höga höjder efter ditt flyg till Stuttgart kan du njuta av en perfekt utsikt över staden och närområdet från toppen av Stuttgarts tv-torn. Passa på att ta en kaffe innan du beger dig ner igen för att fortsätta din resa med att utforska staden till fots. Königstraße är en av Tysklands längsta promenadgator och kantas av butik efter butik enda ifrån centralstationen. Kom ihåg att klimatet är varmt och att vackert väder under sommaren kan ge höga temperaturer, speciellt i stadskärnan, så håll vätskenivån under kontroll under resan. Det finns två slott i Stuttgart med de passande namnen nya och gamla slottet. I anslutning till slotten ligger de två torgen Schlossplatz och Schillerplatz där du också hittar kyrkan Stiftskirche.

Det gamla slottet bjuder numer på ett museum men det är ändå bilindustrin som har präglat Stuttgart i modern tid och de museer som drar mest turister är Mercedes-Benz museet och Porche museet. Föredrar du levande djur och växter ska du besöka Wilhelma Zoo där det finns tusentals växter och djur att beundra.

 

Stuttgart – en perfekt destination för den vinintresserade 

Om du är intresserad av goda viner är det perfekt att boka flyg till Stuttgart. Då staden omringas av böljande och frodiga kullar erbjuder den flera möjligheter till att avnjuta goda viner och besöka vingårdar. Det är dessutom inte alls svårt – du kan enkelt ta dig till flera av vingårdarna till fots. Ta metron från stadskärnan några få stationer och hoppa på vandringsleden ”Stuttgarter Weinwanderweg” och få chansen att besök flera av stadens vindistrikt på några timmar. Vandringsleden är perfekt att gå under våren då kvällarna är ljusa och vinrankorna börjar bli gröna. 

 

Boka flyg till Stuttgart och upplev tysk folkfest och festival 

Stadens största torg, Schlossplatz eller slottstorget, är navet i staden men Schillerplatz som ligger precis bredvid är också berömt speciellt i och med den årliga julmarknaden, en tradition som spritt sig till stora delar av världen. Reser du till Stuttgart på sommarhalvåret behöver du inte heller gå sysslolös, det är folkfest året runt. Olika marknader och karnevaler bjuder på god mat och spännande åkattraktioner. Ölfestivalen är storslagen men öltälten dyker upp oavsett vilken tillställning du besöker. Drycken är djupt rotad i den tyska kulturen och i Stuttgart finns det såklart flera bryggerier. Så boka flyg Stuttgart tur och retur och få chansen till att uppleva allt detta! 

 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi vill alltid att din flygresa ska vara så bekväm och smidig som möjligt. Detta ingår därför alltid i din flygbiljett med SAS: 

 

Låt dina barn få följa med på ditt flyg till Stuttgart

När du bokar ditt flyg till Stuttgart vill vi självfallet även att dina barn ska kunna få följa med på flygresan. Med vår barnrabatt kan du få riktigt bra priser på flyg. Om du har barn som är mindre än 2 år och de kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan vi erbjuda upp till 90% rabatt. Vi kan dessutom erbjuda upp till 25% rabatt på flygbiljetter om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är yngre än 2 år ska ha en egen sittplats under resan. Så boka flyg Stuttgart tur och retur redan idag och ta med dina barn på resan! 

Mer om att resa med barn  

tjäna poäng på ditt flyg till Stuttgart 

Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus bör du bli det när du bokar ditt flyg till Stuttgart. Som medlem i vårt lojalitets- och frequent flyer-program kan du tjäna poäng på alla dina flygresor som du gör med SAS eller våra partner i Star Alliance. Du kan dessutom tjäna Extrapoäng på alla dina inköp som du gör under resan. Genom att ladda ner vår SAS App kan du se mer exakt var du kan tjäna poäng genom att spana in kartan ”Where to earn points”. Om du är en frekvent SAS resenär kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och får då tillgång till SAS Lounge. I vår lounge kan du få en lugn och avkopplande start på din resa. Du kan välja mellan ett stort utbud av mat och dryck och dessutom ha obegränsad tillgång till WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Fler SAS destinationer