sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Stuttgart i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Stuttgart – boka nu

Var proaktiv och boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det idag och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Stuttgarts flygplats (STR)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Vill du uppleva Stuttgart med hela familjen till lägre pris? SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Tyskland.

flyg till Stuttgart och njut av en stadsutflykt i Tyskland 

Stuttgart är huvudstaden i delstaten Baden-Württemberg i sydvästra Tyskland och ett centrum för tillverkningsindustri. Stuttgart erbjuder en äkta tysk känsla, med ett stort antal grönskande parker, bilmuseer och ett imponerande residenspalats. 

När du inte lär dig mer om stadens tillverkningshistoria på Mercedes-Benz-museet eller Porsche-museet kommer du antagligen att spendera eftermiddagen i Wilhelma-parkens zoo och botaniska trädgård.

Listan med saker att göra i Stuttgart är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Weekend i Stuttgart
  • Varför Stuttgart?
  • Flyg med SAS till Stuttgarts flygplats (STR)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Stuttgart

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Du kommer alltid att dra fördel av vissa av SAS förmåner, oavsett vilken biljettyp du har köpt. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Stuttgart är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.  

Vill du få en ännu trevligare resa? Du kan alltid uppgradera din befintliga flygbiljett till nästa reseklass för att få ännu fler förmåner. Genom att uppgradera får du tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord.  

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan bland annat användas för att betala din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Stuttgart

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer