sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Tyskland

Flyg till Tyskland

Flyg med SAS till Tyskland

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Tyskland är rikt på möjligheter oavsett om du föredrar storstadssemester eller natur. Landet har en fascinerande historia och en intressant kultur. SAS flyger direkt till ett antal destinationer i Tyskland – boka din flygresa idag och få öppet köp i 24 timmar, incheckning online 22 timmar före avgång och fritt val av sittplats. 

 

Direktflyg till Tyskland från Stockholm

SAS erbjuder flera avgångar dagligen till Tyskland från Stockholm. Städerna Berlin, Frankfurt, München och Hamburg är förmodligen de mest kända städerna, men SAS erbjuder även avgångar till Düsseldorf, Stuttgart och Hannover.

Om du flyger till Tyskland med SAS Business eller SAS Plus kan du utnyttja vår Fast Track fritt så att du kommer snabbare genom säkerhetskontrollen.

 

Upp till 90% rabatt för barn

Om du reser med barn under 2 år (utan egen sittplats) flyger de antingen gratis eller med 90% rabatt på flygdelen av biljetten beroende på resmål. Rabatter gäller inte på skatter och avgifter. 

 

Storstadssemester kombinerad med naturupplevelser

Tyskland som semestermål har alltid lockat svenska turister. I landet finns spännande städer som Berlin, Hamburg och Frankfurt, och alla erbjuder de allt ifrån shopping till historiska sevärdheter. Dessutom har Tyskland fantastiska naturområden, och vi rekommenderar att du utforskar landets olika nationalparker. Särskilt värd ett besök är nationalparken Sächsische Schweiz, som ligger ca 20 kilometer sydöst om Dresden.

 

Upptäck historia och trendiga Berlin

Berlin har en lång och spännande historia som går tillbaka till när staden delades i två halvor efter andra världskriget. På grund av Berlins fascinerande förflutna och stadens många historiska sevärdheter fortsätter Berlin att locka många historieentusiaster. Besök Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie och de välbevarade lämningarna efter den betydelsefulla Berlinmuren.

Staden har dock med åren även blivit ett populärt tillhåll för konstnärer, musiker och lovande designer. I synnerhet stadsdelen Kreuzberg, som ligger i det gamla Västberlin, har blivit väldigt populär bland unga människor.

Avsluta din dag i Berlin med ett besök på Berlins musikscen där det i synnerhet bjuds på elektronisk musik. 

 

Skidsemester i Tyskland

Även om inte många människor besöker Tyskland för att åka skidor har landet ändå ett antal bra skidorter som i första hand lockar lokala skidentusiaster. Många svenskar börjar dock känna till skidåkning i Tyskland. Skidorterna ligger i den del av Alperna som gränsar till Österrike vilket gör den till ett utmärkt resmål för skidåkning tack vare den bergiga naturen. Dessutom är skidåkning i Tyskland något billigare än i andra europeiska skidorter.

 

Det välsmakande tyska köket

Om du reser i Tyskland kan du se fram emot att få smaka de inhemska, tyska rätterna. Måltiderna i Tyskland är rikliga och mycket välsmakande och består ofta av kötträtter med potatis och sås. I synnerhet korvar är hjärtat i det tyska köket och de avnjuts bäst tillsammans med en god, tysk öl. 

 

Mer än 1100 resmål

Med SAS och våra partner kan du boka resor till mer än 1 100 resmål. Boka idag!