Flyg till Düsseldorf

We are travelers.

SAS flyger till Düsseldorf i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Düsseldorf – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS desto mer sannolikt är det att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Düsseldorf med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Tyskland.

Flyg till Düsseldorf och njut av en stadsutflykt i Tyskland

Düsseldorf är en livlig stad i västra Tyskland som är känd för dess modescen och konstkultur. Det finns alltid något för alla i Düsseldorf, med en gammal stadsdel som delas av floden Rhen, arkitektur från 1200-talet och shoppinggator med små butiker.

När du inte går till traditionella pubar i Altstadt-området eller handlar på Königsallee kommer du antagligen att klättra upp i Rheinturm för att uppleva utsikten över staden eller besöka 1700-talsslottet Schloss Benrath.

Listan med saker att göra i Düsseldorf är nästan oändlig.

Düsseldorf

Düsseldorf är full av historia, kultur och sevärdheter och listan med saker att se och göra är oändlig. Förbered dig på att kunna njuta av vackra slott, provsmaka kokkonst i världsklass och uppleva fantastiskt uteliv alla dagar i veckan.

Flyg med SAS till Düsseldorfs internationella flygplats så kommer du att landa i Tyskland och vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Düsseldorfs internationella flygplats

Många människor glömmer bort Düsseldorf när de besöker Tyskland, men de som har upplevt staden förälskar sig i dess charm – och de återvänder om och om igen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Düsseldorf

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Düsseldorf.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden