sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Düsseldorf i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Düsseldorf – boka nu

Ju tidigare du bokar din resa med SAS desto mer sannolikt är det att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det online och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Düsseldorfs internationella flygplats (DUS)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Düsseldorf med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det enkelt och billigare att ta med barnen på resan till Tyskland.  

flyg till Düsseldorf och njut av en stadsutflykt i Tyskland

Düsseldorf är en livlig stad i västra Tyskland som är känd för dess modescen och konstkultur. Det finns alltid något för alla i Düsseldorf, med en gammal stadsdel som delas av floden Rhen, arkitektur från 1200-talet och shoppinggator med små butiker. 

När du inte går till traditionella pubar i Altstadt-området eller handlar på Königsallee kommer du antagligen att klättra upp i Rheinturm för att uppleva utsikten över staden eller besöka 1700-talsslottet Schloss Benrath.   

Listan med saker att göra i Düsseldorf är nästan oändlig.

Weekend i Düsseldorf

Ingår alltid i din resa till Düsseldorf

Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Düsseldorf. Detta är avsett att säkerställa att du får en bekväm och trevlig flygresa med SAS. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen.  Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Düsseldorf

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer