Flyg till Düsseldorf

Düsseldorf är full av historia, kultur och sevärdheter och listan med saker att se och göra är oändlig. Förbered dig på att kunna njuta av vackra slott, provsmaka kokkonst i världsklass och uppleva fantastiskt uteliv alla dagar i veckan.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Düsseldorf i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Düsseldorf

Ju tidigare du bokar din resa med SAS desto mer sannolikt är det att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Düsseldorf med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Tyskland.

Flyg till Düsseldorf och njut av historia och kultur

Düsseldorf är en livlig stad i västra Tyskland som är känd för dess modescen och konstkultur. Det finns alltid något för alla i Düsseldorf, med en gammal stadsdel som delas av floden Rhen, arkitektur från 1200-talet och shoppinggator med små butiker.

När du inte går till traditionella pubar i Altstadt-området eller handlar på Königsallee kommer du antagligen att klättra upp i Rheinturm för att uppleva utsikten över staden eller besöka 1700-talsslottet Schloss Benrath.

Listan med saker att göra i Düsseldorf är nästan oändlig.

Flyg till <em>Düsseldorf</em>

Flyg med SAS till Düsseldorfs internationella flygplats så kommer du att landa i Tyskland och vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Düsseldorfs internationella flygplats

Många människor glömmer bort Düsseldorf när de besöker Tyskland, men de som har upplevt staden förälskar sig i dess charm – och de återvänder om och om igen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Düsseldorf

Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Düsseldorf.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.