sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till München i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till München – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

 • cl--plane-right Flygplats: Münchens internationella flygplats (MUC)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
 • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev München med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till München. 

flyg till München för att besöka Bayerns huvudstad 

München har något att erbjuda alla året runt, med vackra gamla byggnader, ett stort antal museer och många ölhallar och barer!

När du inte besöker Marienplatz för att uppleva torgets arkitektur eller promenerar genom den engelska trädgården kommer du antagligen att provsmaka lokal Weisswurst och saltkringlor innan du går vidare till en ölhall. 

Du kommer aldrig att ångra din resa till München, oavsett om du besöker staden för att uppleva Oktoberfest eller julmarknaderna eller åker dit på sommaren för att njuta av blommorna i Nymphenburgs slottsträdgård.    

Weekend i München
 • Stadsutsikt över München
 • Flyg till München med SAS
 • Kyrktorn i München
 • Varför München?
 • Flyg med SAS till Münchens internationella flygplats (MUC)
 • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till München

 

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till München. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du enkel tillgång till mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss eller våra flygbolagspartners i Star Alliance. Använd dina poäng för att bland annat betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i München

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till München blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om München