sök

FÖRSLAG

 • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till München i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till München – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du sparar pengar och drar fördel av billigare flygbiljetter än om du bokar i sista minuten. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS får du 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så tveka inte med att boka idag om du ser ett fantastiskt erbjudande. 

 • cl--plane-right Flygplats: Münchens internationella flygplats (MUC)
 • cl--credit Valuta: Euro
 • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
 • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev München med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till München. 

flyg till München för att besöka Bayerns huvudstad 

München har något att erbjuda alla året runt, med vackra gamla byggnader, ett stort antal museer och många ölhallar och barer!

När du inte besöker Marienplatz för att uppleva torgets arkitektur eller promenerar genom den engelska trädgården kommer du antagligen att provsmaka lokal Weisswurst och saltkringlor innan du går vidare till en ölhall. 

Du kommer aldrig att ångra din resa till München, oavsett om du besöker staden för att uppleva Oktoberfest eller julmarknaderna eller åker dit på sommaren för att njuta av blommorna i Nymphenburgs slottsträdgård.    

Weekend i München
 • Stadsutsikt över München
 • Flyg till München med SAS
 • Kyrktorn i München
 • Varför München?
 • Flyg med SAS till Münchens internationella flygplats (MUC)
 • Vill du ha mer komfort?
 • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till München

Hos SAS strävar vi efter att se till att alla kunder har en avkopplande och angenäm resa. Som kund hos SAS kommer du alltid att dra fördel av vissa förmåner, oavsett vilken biljettyp du har köpt. Enkel incheckning online, kostnadsfritt kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till München. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus får du enkel tillgång till mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng varje gång du flyger med oss eller våra flygbolagspartners i Star Alliance. Använd dina poäng för att bland annat betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i München

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till München blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om München