Flyg till München

München har alltid varit ett populärt resmål för både historieintresserade, ölfantaster och matälskare, och det stämmer bättre än någonsin tack vare stadens livliga kultur. Lär dig allt om det bästa som Tyskland har att erbjuda i den bayerska huvudstaden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till München i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till München

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev München med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till München.

Flyg till München för att besöka Bayerns huvudstad

München har något att erbjuda alla året runt, med vackra gamla byggnader, ett stort antal museer och många ölhallar och barer!

När du inte besöker Marienplatz för att uppleva torgets arkitektur eller promenerar genom den engelska trädgården kommer du antagligen att provsmaka lokal Weisswurst och saltkringlor innan du går vidare till en ölhall.

Du kommer aldrig att ångra din resa till München, oavsett om du besöker staden för att uppleva Oktoberfest eller julmarknaderna eller åker dit på sommaren för att njuta av blommorna i Nymphenburgs slottsträdgård.

Flyg till <em>München</em>

Flyg med SAS till Münchens internationella flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Münchens internationella flygplats

Münchens smeknamn Milliondorf – miljonernas by – är en bra beskrivning av staden. Även om München är urban och stor känns den mindre och lugnare. Upplev stadens tysta och avkopplande stämning – den är värd ett besök.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till München

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till München.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.