sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Hamburg

Flyg Hamburg tur och retur

Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Med omkring tre miljoner invånare så är Hamburg med förorter den näst största staden i Tyskland. Med SAS kan du boka flyg Hamburg tur och retur från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. SAS erbjuder flyg till Hamburg året runt med ett flertal avgångar varje dag. Vi har billiga biljetter för alla typer av ändamål så som weekendresor och shoppingresor. Boka flyg Hamburg tur och retur med SAS redan idag. 
 

Boka flyg till Hamburg med SAS lågpriskalender

SAS erbjuder flera avgångar med flyg till Hamburg varje dag vilket ger dig möjlighet att vara flexibel när du ska boka din resa. Oavsett om du vill komma fram tidigt på morgonen eller lagom till middagsbokningen så finns det billiga flygbiljetter. Med SAS lågpriskalender kan du fynda de billigaste biljetterna med priser som kontinuerligt uppdateras. För den bästa chansen att hitta flyg till Hamburg för en billig prislapp bör du vara ute i god tid. Ju tidigare du bokar din resa desto mer kan du spara. Bokar du flyg till Hamburg via oss på SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp på din biljett. När du hittar ett flyg som passar kan du därför boka din resa direkt, för att ta reda på om avgången passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord. Med SAS lågpriskalender missar du helt enkelt aldrig en bra deal på flyg till Hamburg.

Boka flyg till Hamburg med SAS lågpriskalender
 

Flyg Hamburg tur och retur med SAS

Varje dag, året runt erbjuder SAS flyg Hamburg tur och retur. Vi har flera dagliga avgångar som tar dig från Stockholm Arlanda samt från via Köpenhamn Kastrup/Oslo Gardermoen till Hamburgs största flygplats Hamburg Airport. Flygplatsen ligger cirka en halvtimme från stadskärnan vilket gör en resa till den tyska storstaden perfekt för en weekendresa. Transporten från flygplatsen till staden är mycket smidig. Beroende på vad du föredrar kan du välja allt från flygbussar och kommunala bussar till taxi eller hyrbil. Hamburg är ett häftigt resmål fyllt med konst, arkitektur och andra sevärdheter för den kulturintresserade. Dessutom har staden ett stort utbud av bra restauranger och den gröna staden passar lika bra för familjen som för kärleksparet eller de partysugna vännerna. Boka flyg Hamburg tur och retur för den perfekta storstadssemestern!

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Hamburgs hamn och fiskmarknad

Hamburg är en av Tysklands viktigaste städer med en av de största hamnarna i Europa. Varje år kommer cirka 13 000 fartyg från hela världen och lägger till vid Hamburgs hamn och lastar av mängder med containrar. Hamnen byggdes av kung Fredrik år 1189 och genomgick en stor modernisering efter andra världskriget då den förstördes liksom många andra delar av staden. På slutet av 90-talet togs beslutet att hamnområdet skulle moderniseras återigen och man började bygga en ny stadsdel, HafenCity. Här ligger i dag bostäder, kontor, restauranger och bra shopping. Att besöka Hamburgs hamn är ett måste med tanke på dess betydelse för staden. En populär aktivitet bland turister är att köpa biljetter för en tur med en bussbåt. Turen startar och avslutas i hamnen vilket ger dig en bra överblick av området, och dessutom får du bevittna stadens vackra siluett från havet. Något många inte vet är att Hamburg har fler broar än Amsterdam och Venedig tillsammans och en båttur är det perfekta sättet att studera dem!

Ett måste är även att besöka Hamburgs Fishmarket. Fiskmarknaden är öppen varje söndag, sommar som vinter, och lockar både lokalbefolkningen såväl som turister. Här kan man fynda färsk fisk som kommer från båtarna som ligger i hamnen, men även äta en god frukost eller bara njuta av den livfulla omgivningen. Boka flyg till Hamburg och se till att du hinner med ett besök vid den kända hamnen!
 

Sevärdheter i Hamburg

En sevärdhet i Hamburg som du inte vill missa är det nya konserthuset. Bygget skulle vara färdigt 2010, men stoppades på grund av att projektet blev för dyrt. Till slut blev det färdigställt 2017 och den pampiga byggnaden är idag ett landmärke för staden. Ytterligare en häftig sevärdhet som Hamburg bjuder på är världens största modelljärnväg, Miniatur Wunderland. Denna miniatyrvärld, som ger en detaljrik avbildning av Hamburg, är en av de populäraste turistattraktionerna i staden och har över 1.3 miljoner besökare per år. En rolig detalj är att Miniatur Wunderland har en restaurang där stolarna är ersatta med tågsäten.
Efter en lång och aktiv dag behöver man självklart ladda batterierna med en god måltid. Då rekommenderas ett besök i kvarteret Schanzenviertel. Schanzenviertel är Hamburgs gamla slakthusområde och här finns många bra alternativ för både den törstige och den hungrige. Du kan bland annat besöka ett microbryggeri och flera olika ölbarer. Microbryggeriet heter Craft Beer Store och erbjuder över 500 olika sorters öl. När du bokar flyg till Hamburg kan du helt enkelt se fram emot en härlig resa med god mat och dryck.
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Hamburg

Att flyga till Hamburg från Stockholm tar bara en och en halv timme. Du hinner alltså knappt sätta dig innan det är dags att landa igen. Trots den korta flygtiden vill vi på SAS självklart se till att ditt flyg till Hamburg blir så smidigt och bekvämt som möjligt. Detta ingår därför alltid i din flygbiljett:

Barnrabatt på flyg Hamburg tur och retur

Vill du flyga till Hamburg för en härlig get-a-way med familjen? Har du barn under 2 år så har de möjlighet att ta del av vår barnrabatt där barn under 2 år får upp till 90 % rabatt om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till barn 25 % rabatt på flyg Hamburg tur och retur. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Boka flyg till Hamburg för att uppleva Tyskland!

Mer information om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

Genom att gå med i vårt kostnadsfria lojalitets- och frequent flyer-program EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Med dessa poäng kan du bland annat betala för kommande flygresor och hyrbilar. Våra medlemmar får en mängd förmånliga erbjudanden, däribland sms-tjänster med information om flygavgången. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du påbörja din resa med att besöka SAS Lounge på flygplatsen där det finns ett stort utbud av mat, dryck och tidningar. På så vis får du en perfekt start på din semester! Bli medlem före du bokar flyg Hamburg tur och retur för att kunna utnyttja SAS EuroBonus under din resa!

Bli medlem i EuroBonus