sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Hamburg i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Hamburg – boka nu

Om du vill hitta billigare flygbiljetter ska du se till att boka ditt flyg i förväg. Du kan alltid få en fullständig översikt över alla SAS destinationer genom att besöka vår lågpriskalender. Alla våra kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du slå till direkt och bestämma dig nästa dag. 

  • cl--plane-right Flygplats: Hamburgs flygplats (HAM)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Hamburg och Tyskland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Hamburg. 

flyg till Hamburg och njut av en livlig storstadsresa 

I Hamburg finns det mycket att se och göra, och det händer alltid något året runt. 

Oavsett om du vill gå på en gatufestival, se en konsert, besöka en kulturutställning eller shoppa loss på en av världens bästa julmarknader, finns det gott om saker för alla. 

När du inte vandrar omkring i kanalområdet runt Speicherstadt eller lyssnar på livemusik på Reeperbahn, kan du njuta av en skön naturstund i den botaniska trädgården Planten un Blomen.

Weekend i Hamburg
  • Varför Hamburg?
  • Flyg med SAS till Hamburgs flygplats (HAM)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Hamburg

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Hamburg är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star AllianceDu kan använda dina poäng för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Hamburg

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Hamburg