Flyg till Hamburg

Den stora hamnstaden Hamburg är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra är oändlig. Gör dig redo att utforska Neustadt och Altstadt till fots, beundra landmärken från 1700-talet och imponeras av stadens kanalsystem.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Hamburg i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Hamburg

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Hamburg och Tyskland med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Hamburg.

Flyg till Hamburg och njut av en livlig storstad

I Hamburg finns det mycket att se och göra, och det händer alltid något året runt.

Oavsett om du vill gå på en gatufestival, se en konsert, besöka en kulturutställning eller shoppa loss på en av världens bästa julmarknader, finns det gott om saker för alla.

När du inte vandrar omkring i kanalområdet runt Speicherstadt eller lyssnar på livemusik på Reeperbahn, kan du njuta av en skön naturstund i den botaniska trädgården Planten un Blomen.

Flyg till <em>Hamburg</em>

Flyg med SAS till Hamburgs flygplats så kan du börja semestern utvilad och återhämtad.

Hamburgs flygplats

Om du vill få en bra överblick över staden ska du ta en stadstur med buss. Hoppa av och på så mycket du vill, och se så många sevärdheter du vill och orkar. Det finns alltid en senare buss som tar dig till nästa destination. Ett bra sätt att uppleva så mycket av staden som möjligt.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Hamburg

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Hamburg är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.