LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Hamburg

  Flyg till hamburg

  SAS erbjuder direktflyg till Hamburg från Stockholm, från/via Köpenham och Oslo.

  Alltid inkluderat i din flygbiljett från Hamburg: 24 timmars öppet köp, fritt val av sittplats och mycket mer…
  Att flyga från Stockholm till Hamburg tar bara en och en halvtimme. Du hinner alltså knappt sätta dig tillrätta innan det är dags att landa. Men även under en så kort flygning serverar vi alltid kaffe, te och vatten ombord och du kan ladda ner dagens tidning i vår app - självklart utan extra kostnad.

  Vi har tänkt på det mesta före, under och efter resan. När du flyger till Hamburg med oss är detta inkluderat i din flygbiljett:

  Genom att ladda ner vår app kan du boka din resa direkt från mobiltelefonen. Eller så kan du enkelt hitta en avgång och ett pris som passar direkt här på sidan.

  Flyg direkt till Hamburg med SAS

  Med oss kan du boka ett direktflyg till Hamburg från Stockholm och även från/via Köpenhamn och Oslo. Vi har flera dagliga avgångar där vi landar på den största flygplatsen i staden, Hamburg Airport, som ligger ca en halvtimmes resa från stadskärnan. Både flygbussar, kommunala bussar och taxi trafikerar sträckan till och från Hamburg Airport.
   

  För bästa chans att hitta en billig resa till Hamburg – var ute i god tid

  För bästa chans att hitta billiga flygbiljetter till Hamburg bör du vara ute i god tid. Ju tidigare du bokar din resa desto mer kan du spara. Hamburg är en perfekt destination för en weekend och en idealisk shoppingstad som också är fylld med konst, arkitektur och andra sevärdheter för den mer kulturintresserade.

  Bokar du en resa via oss har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. .När du hittar ett flyg som passar kan du därför boka din resa direkt, för att ta reda på om avgången passar ditt resesällskap efter att bokningen är gjord.

  Om du älskar en bra affär bör du hålla koll på våra erbjudanden till Hamburg
   

  Bli medlem i EuroBonus och få exklusiva erbjudanden

  Genom att gå med i vårt kostnadsfria förmånsprogram EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Våra medlemmar får en mängd förmånliga exklusiva erbjudanden och sms-tjänster med användbar information om flygavgången.

  De poäng du tjänar ihop kan du spendera på allt från nya flygresor och hotell i Hamburg till att köpa varor ombord eller i vår online shop.

  Tjäna poäng på din flygresa till Hamburg – gå med i EuroBonus gratis

  Hitta billiga flygbiljetter till Hamburg

  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy