sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Frankfurt i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Frankfurt – boka nu

Varför inte boka din resa med SAS i förväg och dra fördel av billigare flygbiljetter? Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS får du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det omedelbart och bestämma dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Frankfurts flygplats (FRA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Frankfurt med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Frankfurt. 

flyg till Frankfurt och njut av en utflykt till en modern stad 

Frankfurt är en stad där man vet hur man blandar gammalt och nytt, med höga skyskrapor och pittoreska timmerhus.  

Höjdpunkterna i Frankfurt omfattar den botaniska trädgården Palmengarten, stadshuset Römer, Goethes hus och utställningslokal samt Städel-museet där du kan se konst från 1300-talet. När du inte utforskar timmerhusen på Römerberg-torget kommer du antagligen att njuta av panoramautsikten över staden från Main-tornet.  

Det finns mycket att göra och sevärdheter som alla kan besöka i Frankfurt.   

Weekend i Frankfurt
  • Varför Frankfurt?
  • Flyg med SAS till Frankfurts flygplats (FRA)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Frankfurt

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Frankfurt för att säkerställa att du får en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. 

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett och få tillgång till fler av SAS förmåner. Genom att uppgradera din biljett till nästa reseklass kommer du att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge och prioriterad ombordstigning och ombord får du WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt kostnadsfria måltider och snacks. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Frankfurt

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer