Flyg till Frankfurt

We are travelers.

SAS flyger till Frankfurt i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Frankfurt – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Frankfurt med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Frankfurt.

Flyg till Frankfurt och njut av en utflykt till en modern stad

Frankfurt är en stad där man vet hur man blandar gammalt och nytt, med höga skyskrapor och pittoreska timmerhus.

Höjdpunkterna i Frankfurt omfattar den botaniska trädgården Palmengarten, stadshuset Römer, Goethes hus och utställningslokal samt Städel-museet där du kan se konst från 1300-talet. När du inte utforskar timmerhusen på Römerberg-torget kommer du antagligen att njuta av panoramautsikten över staden från Main-tornet.

Det finns mycket att göra och sevärdheter som alla kan besöka i Frankfurt.

Frankfurt

Frankfurt är visserligen känd som ett affärs- och finanscenter med höga byggnader och ett livligt affärsdistrikt, men om du bortser från det kommer du att upptäcka en pittoresk tysk stad som är full av färger och karaktär. Bege dig ut för att äta lokal street food till middag, njuta av tyskt öl till sent på kvällen och uppleva de bästa av stadens evenemang och festivaler.

Flyg med SAS till Frankfurts flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Frankfurts flygplats

Frankfurt passar perfekt för utforskningar till fots. Staden är mycket turistvänlig och lokalbefolkningen kommer att hälsa dig varmt välkommen. Planera ett tyskt äventyr i Frankfurt.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Frankfurt

Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Frankfurt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett och få tillgång till fler av SAS förmåner. Genom att uppgradera din biljett till nästa reseklass kommer du att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge och prioriterad ombordstigning och ombord får du WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden