Flyg till Frankfurt

Frankfurt är visserligen känd som ett affärs- och finanscenter med höga byggnader och ett livligt affärsdistrikt, men om du bortser från det kommer du att upptäcka en pittoresk tysk stad som är full av färger och karaktär. Bege dig ut för att äta lokal street food till middag, njuta av tyskt öl till sent på kvällen och uppleva de bästa av stadens evenemang och festivaler.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Frankfurt i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Frankfurt

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på ett och samma ställe. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Frankfurt med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Frankfurt.

Flyg till Frankfurt och njut av en utflykt till en modern stad

Frankfurt är en stad där man vet hur man blandar gammalt och nytt, med höga skyskrapor och pittoreska timmerhus.

Höjdpunkterna i Frankfurt omfattar den botaniska trädgården Palmengarten, stadshuset Römer, Goethes hus och utställningslokal samt Städel-museet där du kan se konst från 1300-talet. När du inte utforskar timmerhusen på Römerberg-torget kommer du antagligen att njuta av panoramautsikten över staden från Main-tornet.

Det finns mycket att göra och sevärdheter som alla kan besöka i Frankfurt.

Flyg till <em>Frankfurt</em>

Flyg med SAS till Frankfurts flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Frankfurts flygplats

Frankfurt passar perfekt för utforskningar till fots. Staden är mycket turistvänlig och lokalbefolkningen kommer att hälsa dig varmt välkommen. Planera ett tyskt äventyr i Frankfurt.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Frankfurt

Smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid i din flygning till Frankfurt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din biljett och få tillgång till fler av SAS förmåner. Genom att uppgradera din biljett till nästa reseklass kommer du att få tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.