sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Berlin

Flyg till Berlin med SAS

Flyg till Berlin och Tyskland direkt från Stockholm eller från/via Köpenhamn eller Oslo med flera avgångar året runt. Se Tysklands dynamiska huvudstad över en långhelg eller varför inte påbörja ett längre äventyr? Boka ditt flyg till Berlin med SAS!

 

Flyg Berlin tur och retur varje dag året runt

Med SAS hittar du billiga flyg till Berlin året runt. Flyg Berlin tur och retur från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. Flyget till Berlins flygplats Tegel tar endast två timmar vilket gör det till en perfekt destination för en weekendresa. Använd vår lågpriskalender för att säkerställa att du hittar den resa som passar just dig och din plånbok allra bäst. Inte säker på vilka tider som passar? Ingen fara! Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp så att du kan avboka resan helt utan kostnad det första dygnet efter bokningen.

Hitta din resa nu
 

Upplev den tyska huvudstaden, boka flyg till Berlin med SAS

Berlin är en av Europas mest vitala huvudstäder och har något för alla, oavsett om du är intresserad av shopping, kultur, historia, nattliv eller arkitektur. Se de klassiska sevärdheterna Brandenburger Tor, riksdagshuset, den tyska stadsoperan Deutsche Staatsoper eller upplev stadens rytm på Alexanderplatz. Den dynamiska stadens fantastiska puls varvat med stadsparker och de stora skogsområdena öster om Berlin gör staden till ett perfekt resmål för såväl singel, par och gruppresor. Sätt guldkant på din resa genom att strosa runt till fots då det finns många spännande inslag och sevärdheter i nästan varje kvarter. Boka billiga flyg till Berlin med SAS och få en upplevelse för livet!
 

Boka billiga flyg till Berlin och shoppa i världsklass

Den tyska huvudstaden ger dig möjlighet att ta del av Europas bästa shopping. Flyg till Berlin och besök varuhuset KaDeWe, rankat nummer två i storlek i Europa och toppat endast av Harrod’s i London. I västra citykärnan hittar du Berlins längsta shoppingboulevard Kurfürstendamm som omges med shoppingstråk där du garanteras shopping i absolut världsklass. Se även den mäktiga shoppingboulevarden Schönhauser Allee som även huserar en inomhusgalleria där du kan hitta prylar som inte går att hitta någon annan stans. Boka billiga flyg till Berlin med SAS och upplev all den shopping som staden erbjuder genom att spendera dina dagar på de fantastiska shoppingboulevarderna.

Mer om shoppingresor

Mer inspiration till din resa

Flyg till Berlin och upplev ett kulturcentrum

Berlin är en kulturell knytpunkt i Europa och är känt för sitt rika kulturliv. Flyg till Berlin och upplev stadens många teaterhus som varvas med mindre scener där du får chansen att se spännande uppsättningar av varierande karaktär och stil. I staden finner du även en mängd orkestrar och körer som ger dig möjligheter att utforska stadens underbara musikliv. Staden är även vida känt för sitt nattliv med klubbar och barer som huserar några av världens bästa musiker i varierande genres och stilar. Boka billiga flyg till Berlin med SAS och upplev den konst som utmärker staden som en av Europas kulturhuvudstäder. Möjligheten till billiga levnadsomkostnader och den konstnärliga myllan har bidragit till att Berlin blivit en populär bostadsort för unga konstnärer. Detta är en av orsakerna till att staden har ett enormt utbud av konsthallar och 400 – 600 konstgallerier av varierande stil. Flyg till Berlin och låt dig fascineras av den rika kulturscenen som garanterat kommer att lämna dig med ett minne för livet!


Flyg till Berlin och kom närmare historien

Hitta billiga flyg till Berlin och se hur historien har format den moderna staden till vad den är idag. Industrialiseringen, den högkulturella perioden under 1920-talet, krigstiden och tiden som delad stad fram till Berlinmurens fall 1989 är några av de perioder som kraftigt influerat staden. Flyg till Berlin och ta chansen att komma nära den viktiga och fascinerande del av världens historia som går att hitta i Tysklands huvudstad. Se en av den moderna historiens viktigaste platser på nära håll, Checkpoint Charlie som under många år symboliserade mötet mellan öst och väst. Du kan också fortsätta din historiska färd utanför stadskärnan genom att åka till den vackra preussiska kungliga residensstaden Potsdam vars mäktiga palats och parker är med på UNESCOs världsarvslista och en erkänd sevärdhet. Boka billiga flyg till Berlin med SAS och känn historiens vingslag!

ERBJUDANDEN OCH RABATTER

Bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus och tjäna poäng varje gång du flyger med oss. Dessutom får du en mängd förmåner – bl.a. exklusiva medlemserbjudanden via e-post och sms-tjänster med praktisk information om din flygresa. Dina poäng kan du använda på allt från flygresor till varor ombord och shopping online.

Tjäna poäng på din resa till Berlin – bli medlem i EuroBonus

Turistkort

Det finns två slags tyska turistkort som kan vara bra att ha koll på innan du boardar ditt flyg till Berlin. Båda två ger tillgång till kollektivtrafiken och en lång rad rabatter i Berlins centrum.

Berlin WelcomeCard
 ger dig möjlighet att utnyttja kollektivtrafiken i upp till 72 timmar efter att det har stämplats, och 50% rabatt på 130 turistattraktioner och kulturella upplevelser.

CityTourCard heter ett annat turistkort och här kan du också utnyttja kollektivtrafiken i upp till 72 timmar efter att kortet har stämplats, och du får även 50% rabatt på en rad utvalda sevärdheter i Berlin.

Övrigt

Reseförsäkring

Fler SAS destinationer