sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Berlin i Tyskland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore). 

Upplev julmarknaderna i Berlin under vintermånaderna!

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Berlin – boka nu

Boka dina biljetter tidigt, så är det mer sannolikt att du kan flyga till lägre pris. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över samtliga av SAS destinationer. Som kund hos SAS kan du alltid dra fördel av 24 timmars öppet köp på alla bokningar du gör. Tveka därför inte om du hittar ett fantastiskt erbjudande – boka nu, bestäm dig senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Berlin Brandenburgs flygplats (BER)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Tyska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Berlin med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att resa med hela familjen. Det finns många familjevänliga saker att göra i Berlin.  

Gå ombord på en flygning till Berlin och njut av en stadsutflykt full av historia 

Berlin är en huvudstad med lång historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Staden är berömd för dess historiska landmärken, byggnader från efterkrigstiden och rikliga maträtter som bland annat omfattar Tysklands berömda Bratwurst. 

När du inte besöker Brandenburger Tor, Berlinmuren eller förintelsemuseet kommer du antagligen att uppleva panoramautsikten över staden från tv-tornet, titta på efterkrigsårens byggnader vid Alexanderplatz eller njuta av konstverken på East Side Gallery. 

Berlins tv-torn

Ingår alltid i din resa till Berlin

Hos SAS är det vår högsta prioritet att se till att våra kunder har en angenäm och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS förmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Berlin. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

Med EuroBonus kan du se mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng varje gång du flyger med oss eller våra flygbolagspartners i Star AllianceAnvänd dina poäng för att bland annat betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil, så att du får ut mer av din resa. 

Vi koldioxidkompenserar alla flygbiljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och marktransport i Berlin

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Berlin