Flyg till Berlin

We are travelers.

SAS flyger till Berlin i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Upplev julmarknaderna i Berlin under vintermånaderna!

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Berlin – boka nu

Boka dina biljetter tidigt, så är det mer sannolikt att du kan flyga till lägre pris. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över samtliga av SAS destinationer. Som kund hos SAS kan du alltid dra fördel av 24 timmars öppet köp på alla bokningar du gör. Tveka därför inte om du hittar ett fantastiskt erbjudande – boka nu, bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Berlin med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att resa med hela familjen. Det finns många familjevänliga saker att göra i Berlin.

Flyg till Berlin och njut av en stadsutflykt full av historia

Berlin är en huvudstad med lång historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Staden är berömd för dess historiska landmärken, byggnader från efterkrigstiden och rikliga maträtter som bland annat omfattar Tysklands berömda Bratwurst.

När du inte besöker Brandenburger Tor, Berlinmuren eller förintelsemuseet kommer du antagligen att uppleva panoramautsikten över staden från tv-tornet, titta på efterkrigsårens byggnader vid Alexanderplatz eller njuta av konstverken på East Side Gallery.

Berlin

Listan med saker att göra i Berlin är oändlig och det finns något att göra där för alla. Lär dig mer om en stad som obesvärat kombinerar gammalt med nytt när du utforskar krigsminnesmärken från 1900-talet och moderna, välbesökta barer och restauranger.

Flyg med SAS till Berlin Brandenburgs flygplats så kommer du att landa beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Berlin Brandenburgs flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Berlin

Hos SAS är det vår högsta prioritet att se till att våra kunder har en angenäm och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS förmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Berlin.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden