Flyg till Hannover

We are travelers.

SAS flyger till Hannover i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Hannover – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Hannover med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Hannover.

Flyg till Hannover och upplev en historisk stad

Hannover lockar miljontals besökare om året och är en majestätisk stad i centrala Tyskland. Hannover är känd för sitt universitet, sin årliga Oktoberfest och sina kungliga palats. Det är en stad med en rik historia och ståtlig elegans.

När du inte beundrar Herrenhausens enorma trädgårdar från 1600-talet eller stadens utsmyckade rådhus, kan du gå runt och titta på djuren på Hannover Zoo eller friska upp dina kunskaper i modern konst på Sprengel Museum.

Listan över saker att göra i Hannover är oändlig och det finns något för alla.

Hannover

Hannover, huvudstaden i tyska förbundslandet Niedersachsen, är rik på historia och kultur. Gör dig redo att beundra kungliga palats och parker och njuta av lokal mat på en av stadens många pulserande restauranger. Om du letar efter en smak av äkta Tyskland är Hannover det rätta stället.

Flyg med SAS till Hannovers flygplats för en smidig och stressfri ankomst i Tyskland.

Hannovers flygplats

Hannover är värd ett besök för alla resenärer som är ute efter en rolig stadsresa i Tyskland. Njut av en resa till Hannover med vänner, familj eller någon du håller kär. Det finns något att se och uppleva för alla.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Hannover

För att göra din resa till Hannover så bekväm som möjligt erbjuder vi vissa kundförmåner. Oavsett vilken biljettyp du har köpt, har du alltid tillgång till smidig incheckning online, kaffe och te ombord och SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden