Flyg till Hannover

Hannover, huvudstaden i tyska förbundslandet Niedersachsen, är rik på historia och kultur. Gör dig redo att beundra kungliga palats och parker och njuta av lokal mat på en av stadens många pulserande restauranger. Om du letar efter en smak av äkta Tyskland är Hannover det rätta stället.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Hannover i Tyskland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Hannover

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter.Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Hannover med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Hannover.

Flyg till Hannover och upplev en historisk stad

Hannover lockar miljontals besökare om året och är en majestätisk stad i centrala Tyskland. Hannover är känd för sitt universitet, sin årliga Oktoberfest och sina kungliga palats. Det är en stad med en rik historia och ståtlig elegans.

När du inte beundrar Herrenhausens enorma trädgårdar från 1600-talet eller stadens utsmyckade rådhus, kan du gå runt och titta på djuren på Hannover Zoo eller friska upp dina kunskaper i modern konst på Sprengel Museum.

Listan över saker att göra i Hannover är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Hannover</em>

Flyg med SAS till Hannovers flygplats för en smidig och stressfri ankomst i Tyskland.

Hannovers flygplats

Hannover är värd ett besök för alla resenärer som är ute efter en rolig stadsresa i Tyskland. Njut av en resa till Hannover med vänner, familj eller någon du håller kär. Det finns något att se och uppleva för alla.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Hannover

För att göra din resa till Hannover så bekväm som möjligt erbjuder vi vissa kundförmåner. Oavsett vilken biljettyp du har köpt, har du alltid tillgång till smidig incheckning online, kaffe och te ombord och SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.