sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Manchester i England från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Manchester – boka nu

Boka din resa med SAS till Manchester i förväg, så är det mer sannolikt att du får billigare flygbiljetter och har mer pengar kvar att spendera på resan. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Som kund hos SAS får du 24 timmars öppet köp på alla bokningar – boka gärna nu och planera din resa senare.  

  • cl--plane-right Flygplats: Manchesters flygplats (MAN)
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/BST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Manchester med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Manchester.

flyg till Manchester och njut av en stadsutflykt i England  

Med flera miljoner besökare varje år är Manchester den näst mest besökta staden i England efter London. Manchester är ett resmål som är känt för dess legendariska musiker, spännande gatukonst och berömda fotbollsspelare och erbjuder en inblick i livet i norra England.

När du inte hejar på fotbollslagen på Etihad Stadium eller Old Trafford kommer du antagligen att ge dig ut för att uppleva den bästa nordliga kulturen på vetenskaps- och industrimuseet eller i galleriet The Lowry. När kvällen nalkas kan du bege dig till oändliga barer, pubar, klubbar och restauranger för att avsluta dagen. 

Listan med saker att göra i Manchester är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla oavsett hur stor budgeten är. 

Flyg till Manchester med SAS
  • Varför Manchester?
  • Flyg med SAS till Manchesters flygplats (MAN)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Manchester

Hos SAS strävar vi alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Manchester. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan när biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Manchester

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Manchester