sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Manchester

Flyg Manchester tur och retur

Boka flyg Manchester tur och retur. Med SAS kan du boka flyg till Manchester för en billig prislapp vilket gör den brittiska staden perfekt för en weekendresa. Boka flyg till Manchester från Stockholm eller från/via Köpenhamn och Oslo. Välj bland dagliga avgångar och boka Manchester tur och retur redan idag! 
 

Vår lågpriskalender erbjuder billiga flyg till Manchester

Med vår lågpriskalender kan du boka billiga flyg till Manchester. Lågpriskalendern uppdateras i realtid för att erbjuda marknadens bästa priser. Bokar du dina biljetter med bra framförhållning så ligger priset på flyg till Manchester i de flesta fall på en lägre prislapp än om du bokar dina biljetter tätt inpå. Har du dessutom möjlighet att vara flexibel med avresedatum så förbättras dina chanser att hitta ett riktigt billigt flyg till Manchester. 

Hitta din resa i vår lågpriskalender

 

Flyg till Manchester för kultur

Manchester är en stad som passar i stort sätt alla typer av turister. Den kulturintresserade bokar i många fall flyg till Manchester för att uppleva den fantastiska musikscenen i staden. Många konserter bokas in i Manchester och staden bjuder även på en mängd olika barer som erbjuder livemusik. Dessutom så kan musikälskaren glädjas av en stor mängd vinylbutiker. Vinyl Exchange, Eastern Blocs och Picadilly Records är tre måsten att besöka. En annan höjdpunkt för den kulturintresserade är de fantastiska konstgallerierna. Två av de populäraste gallerierna går under namnen Whitworth Art Gallery och Manchester Art Gallery. Flyg till Manchester för kultur!

 

Flyg till Manchester för sport

Ett besök i Manchester är givetvis inte komplett utan att besöka Old Trafford. Old Trafford är fotbollslaget Manchester Uniteds hemmaarena och stadens fotbollslag räknas som ett av de bästa i världen. Laget spelar i Premier League och har vunnit ligan ett flertal gånger. Genom åren har ett flertal svenska fotbollsspelare briljerat i Manchester Uniteds tröja, däribland Jesper Blomqvist, Zlatan Ibrahimovic och sist på tur även Victor Nilsson Lindelöf. Flyg till Manchester United för att uppleva fotboll i världsklass!

Mer om fotbollsresor 

Transport i Manchester

Manchester har ett välfungerande nät av kollektivtrafik. Spårvagnsnätet i Manchester fungerar på samma sätt som tunnelbanan i många andra städer. Spårvagnen, som heter Metrolink, öppnades 1992 och har utvecklats så att den idag har 93 hållplatser och 7 linjer. Utöver spårvagn så är det bussar som gäller. Med flera hundra olika busslinjer i Manchester med omnejd har du gott om möjligheter att ta dig runt överallt i regionen. 

Observera dock att det offentliga transportsystemet i England har många olika operatörer och att en biljett som gäller på en typ av kollektivtrafik möjligtvis inte gäller på andra.

 

Flyg till Manchester Airport

Manchester Airport heter flygplatsen som finns i Manchester. Flygplatsen invigdes 1938 och fungerade som flygplats för det engelska flygvapnet Royal Air Force under andra världskriget. Manchester Airport är idag den största flygplatsen i England, bortsett från flygplatserna i London. 

Manchester Airport ligger 15 km utanför Manchester centrum, och det korta avståndet gör att det går relativt snabbt att åka mellan flygplatsen och staden. Reser du till Manchester, eller någon annan destination i regionen, har du flera bra transportmöjligheter att välja bland när du tar dig till och från Manchesters flygplats. Tåget har flera avgångar och går både mellan Manchester Piccadilly, som är stadens centrum, och städer som Newcastle, Glasgow och Liverpool. Från flygplatsen kan du också ta olika bussar som går i intervaller mellan 15 och 30 minuter dygnet runt.

 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi på SAS vill säkerhetsställa att ditt flyg Manchester tur och retur sker så smidigt och bekvämt som möjligt. Därför erbjuder vi alltid vissa förmåner som är inkluderade i ditt flyg till Manchester. Detta ingår alltid när du bokar flyg med SAS: 

 

Flyg billigt till Helsingfors med SAS barnrabatt

Manchester är ett resmål som är perfekt för familjen eftersom restiden är kort och staden erbjuder en stor variation av aktiviteter. Med SAS har du alltid möjlighet att få barnrabatt på ditt flyg till Manchester och det gäller samtliga flyg du bokar med SAS. Har du barn under 2 år som sitter i knät hos en vuxen under flygresan så erbjuder SAS 90% rabatt på biljetten. Barn mellan 2 och 11 år får alltid 25% rabatt. Önskar du att ditt barn under 2 år ska ha en egen sittplats på flyget så gäller rabatten på 25%. Boka flyg Manchester tur och retur för en härlig semester med familjen!

Mer om att resa med barn  

Boka flyg till Manchester och tjäna poäng med SAS EuroBonus 

SAS populära lojalitet- och frequent flyer program EuroBonus kommer med flera förmåner och medlemskapet är givetvis gratis. Som medlem kan du tjäna poäng på flygresor, restaurangbesök, hotellbokningar och shopping. Exakt var du kan tjäna dina poäng kan du se om du laddar ner SAS App och kollar på kartan ”Where to Earn Points”. Ju mer frekvent resenär du är, desto fler förmåner får du. Som Guld- eller Diamantmedlem får du bland annat tillgång till SAS Lounge där du har tillgång till en god buffé, dryck och obegränsat WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring 
Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Fakta om Manchester

Valuta: engelska pund

Tidsskillnad: -1

Språk: engelska 

 

Fler SAS destinationer