Flyg till Manchester

Ett besök i den nordliga staden Manchester ger dig möjlighet att uppleva det brittiska kulturarvet utanför London. Där kan du uppleva landets livligaste uteliv, besöka några av de bästa brittiska museerna och njuta av välsmakande mat och dryck.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Manchester i England från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Manchester

Boka din resa med SAS till Manchester i förväg, så är det mer sannolikt att du får billigare flygbiljetter och har mer pengar kvar att spendera på resan. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Manchester med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Manchester.

Flyg till Manchester och njut av en stadsutflykt i England

Med flera miljoner besökare varje år är Manchester den näst mest besökta staden i England efter London. Manchester är ett resmål som är känt för dess legendariska musiker, spännande gatukonst och berömda fotbollsspelare och erbjuder en inblick i livet i norra England.

När du inte hejar på fotbollslagen på Etihad Stadium eller Old Trafford kommer du antagligen att ge dig ut för att uppleva den bästa nordliga kulturen på vetenskaps- och industrimuseet eller i galleriet The Lowry. När kvällen nalkas kan du bege dig till oändliga barer, pubar, klubbar och restauranger för att avsluta dagen.

Listan med saker att göra i Manchester är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla oavsett hur stor budgeten är.

Flyg till <em>Manchester</em>

Flyg med SAS till Manchesters flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Manchesters flygplats

Med evenemang som arrangeras året runt är Manchester väl värd ett besök. Stadens höga takt gör Manchester till en av de mest spännande platserna i Storbritannien. Och lokalbefolkningen finns alltid på plats för att hälsa dig välkommen.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Manchester

Vi strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Manchester.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.