sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till England från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).
 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).  
 

SAS flyger till Birmingham, Cornwall, London och Manchester i England. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Birmingham, London eller Manchester

Fotboll? Shopping? Promenera i Shakespeares fotspår? Oavsett om du vill se en match i Premier League, gå på en pubrunda eller fotvandra i naturen kommer du att ha allt inom bekvämt räckhåll från våra destinationer i England.

Upplev olika delar av England genom att flyga till Birmingham, Manchester eller London med Scandinavian Airlines.

  • cl--locator Huvudstad: London
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: UTC/UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Shakespeare i Stratford-upon-Avon

Staden Stratford-upon-Avon är mest känd för att vara William Shakespeares födelse- och hemstad. Och de som gillar Shakespeare kommer inte att bli besvikna. Besök Shakespeares födelseplats, hans mammas gård, huset där hans blivande hustru Anne Hathaway bodde, huset där Shakespeares dotter Susanna bodde samt den plats där Shakespeare gick bort år 1616. 

För Shakespeare-fans är det förstås ett måste att se Royal Shakespeare Company uppföra en av hans pjäser i en av RSC:s tre teatrar i Stratford-upon-Avon.

Flyg till England med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om England