Flyg till England

Fotboll? Shopping? Promenera i Shakespeares fotspår? Oavsett om du vill se en match i Premier League, gå på en pubrunda eller fotvandra i naturen kommer du att ha allt inom bekvämt räckhåll från våra destinationer i England.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till England från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Birmingham, Cornwall, London och Manchester.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till England – besök badorten Brighton

En 60-minuters resa med tåg från London tar dig till den vackra staden Brighton. Åk dit för att uppleva shopping, kultur och nöje. Brighton Palace Pier är en av de mest populära platserna att besöka. Piren öppnades år 1899 och sträcker sig 525 m ut i havet. Besök en av restaurangerna på piren eller åk på en tur i nöjesparkens berg- och dalbana.

Shakespeare i Stratford-upon-Avon

Staden Stratford-upon-Avon är mest känd för att vara William Shakespeares födelse- och hemstad. Och de som gillar Shakespeare kommer inte att bli besvikna. Besök Shakespeares födelseplats, hans mammas gård, huset där hans blivande hustru Anne Hathaway bodde, huset där Shakespeares dotter Susanna bodde samt den plats där Shakespeare gick bort år 1616.

För Shakespeare-fans är det förstås ett måste att se Royal Shakespeare Company uppföra en av hans pjäser i en av RSC:s tre teatrar i Stratford-upon-Avon.

Flyg till <em>England</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Birmingham, London eller Manchester med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till England.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.