ENKEL FRÅN
London

Flyg till London

UPP TILL 6 DAGLIGA AVGÅNGAR TILL LONDON – HEATHROW

Hos SAS har vi ända upp till 6 dagliga avgångar till London. Vi flyger till London Heathrow Airport både morgon, middag, eftermiddag och kväll. Du kan alltid hitta ett flyg som passar dina planer. Flygresan tar endast två timmar och staden är det perfekta stället för en långhelg.

Heathrow är stadens största flygplats och det är enkelt att ta sig både till och från flygplatsen. Flyg via Stockholm till den engelska huvudstaden – det är både enkelt, snabbt och billigt att flyga med SAS. 

Hitta avgång

 

BILLIGA FLYGBILJETTER TILL LONDON

När du flyger till London med SAS kan du enkelt göra det med billiga flygbiljetter. Beställ dina biljetter i god tid så kan du öka dina chanser att få tag i våra flygbiljetter till bästa pris.

Kom ihåg att du alltid har öppet köp i 24 timmar när du beställer flygbiljetter hos SAS. Så du kan tryggt boka de billiga biljetterna och därefter fråga din familj eller dina vänner.

Vår lågpriskalender gör det ännu enklare för dig att hitta de billigaste flygbiljetterna till London. Till lågpriskalendern

 

FLYG DIREKT FRÅN STOCKHOLM TILL LONDON PÅ TVÅ TIMMAR

Det tar faktiskt inte mycket mer än två timmar att flyga till London från Stockholm.

SAS landar på Londons huvudflygplats så att du snabbt kan komma vidare ut och uppleva staden. Den korta restiden är perfekt för en långhelg eller en spontanresa.

Vi ser till att du kommer fram snabbt och bra så att du inte behöver lägga mer tid än nödvändigt på transport. Du kan ändå själv välja när på dagen du vill flyga. Hitta din avgång

 

INGÅR I DIN FLYGBILJETT TILL LONDON

På SAS vill vi att du ska ha det bra – även när vi inte är i luften. Därför har vi inkluderat en hel del i din flygbiljett (SAS Go) när du flyger med oss:


Om du bara har handbagage - välj SAS Go Light

UPP TILL 90% BARNRABATT

Om du reser med barn har vi olika rabatter och goda råd till dig. Barn samlar också EuroBonus-poäng på sin resa.

Barn under två år (0–23 månader) reser gratis eller med 90% rabatt på flygbiljettens pris beroende på destination. Barnet delar sittplats med en förälder.

Barn under 12 år får upp till 25% rabatt på sin biljett och har en egen sittplats. 

Rabatt, bonus och goda råd när du reser med barnERBJUDANDEN OCH FÖRMÅNER

EuroBonus ger dig ännu mer att se fram emot när du flyger. Vårt lojalitets- och frequent flyer-program gör din resa ännu enklare och bekvämare – helt gratis.

Du får fler förmåner ju mer du flyger. Du får faktiskt inte bara poäng när du flyger. Du tjänar även poäng på hotellvistelser, hyrbil, shopping och dagliga inköp.

Använd dina poäng till nya flygresor, uppgraderingar av biljetten, hotellvistelser eller presentkort. Du kan även använda dem till spännande erbjudanden från våra partner. 

Läs mer om EuroBonus och bli medlem kostnadsfritt
SAS GO LIGHT, SAS GO & SAS PLUS – EN ENKLARE RESA FÖR DIG

Vi vill gärna göra din resa så enkel och bekväm som möjligt. Därför har vi infört olika typer av flygbiljetter så att du kan välja just den som passar dig bäst.

• SAS Go Light – om du bara reser med handbagage

• SAS Go – ändra din biljett utan avgift och upp till 1 st. à 23 kg bagage

• SAS Plus – biljetten kan återbetalas, 2 st. bagage à 23 kg samt tillgång till Fast Track och SAS Lounge

Mer om våra reseklasser
 

LONDON HEATHROWS FLYGPLATS

Flygplatsen ligger ca 22 km väster om Londons centrum och är den mest trafikerade i hela Storbritannien. Det finns möjlighet att shoppa och äta på flygplatsen samt handla taxfree. Det finns även gratis WiFi på hela flygplatsen.

När du landar på Heathrow och gärna vill ta dig vidare till London snabbt finns det flera möjligheter med kollektivtrafiken.

Det enklaste är snabbtåget från Heathrow, Heathrow Express. Det finns dock många andra alternativ såsom tunnelbana, buss och taxi. Naturligtvis kan du även hyra en egen bil medan du är i London.TRANSPORT TILL OCH FRÅN LONDON HEATHROWS FLYGPLATS

Du kan ta Heathrow Express direkt från flygplatsen. Det tar inte mer än 15 minuter förrän du befinner dig på Paddington Station. 

Tunnelbanan går också direkt till flygplatsen. Genomsnittlig restid till centrala London är 50–60 minuter. Piccadilly Line går var femte minut under rusningstid och var nionde minut övrig tid.

Det går flygbussar till och från flygplatsen varje halvtimme och på natten kan du ta buss N97. Det finns även taxistationer vid alla fem terminalerna på Heathrow. 

 

BILUTHYRNING PÅ LONDON HEATHROWS FLYGPLATS

När du hyr en bil till semestern i London kan du vara säker på att komma snabbt fram och tillbaka – även om du ska utanför staden. Du kan både hämta och lämna din bil på flygplatsen.

Du kan göra en snabb sökning på hyrbilar via vår webbplats. Här får du en enkel översikt med priser, biluthyrningsföretag och lediga bilar.TRANSPORT I LONDON

Både turister och lokalbefolkning använder buss och tunnelbana för att ta sig runt i London. The Tube, som den kallas, har 12 linjer och är det klart snabbaste sättet att ta sig runt i staden på – särskilt under rusningstid. Den går dock bara fram till midnatt, så om du ska hem senare får du ta buss eller taxi. 

Om du vill uppleva staden och inte har bråttom är de välkända, röda dubbeldäckarna att rekommendera. Det är ett trevligt och intressant sätt att ta sig runt på och samtidigt får du se mycket av staden. I synnerhet på natten kan det vara en upplevelse att åka på övervåningen i de röda bussarna. 

Det kan också vara värt att överväga en tur med Londons svarta taxibilar. Du får en mycket behaglig upplevelse och gott om plats för dina ben och påsar med inköp. Du kan med fördel åka minitaxi om du vill spara pengar. De måste dock beställas i förväg då du inte kan hejda dem på gatan. 

 

KÖP ETT LONDON TRAVELCARD

Om du ska resa med kollektivtrafiken i London är det en mycket bra idé att skaffa ett London Travelcard. 

Med kortet kan du nämligen resa obegränsat med en mängd olika transportmedel. Du kan åka med tunnelbana, inrikeståg, Docklands Light Rail och Tramlink obegränsat så länge du behöver. 

Ditt London Travelcard gäller i antingen en eller sju dagar och du kan även köpa ett för en enkelresa. Det kan vara bra att köpa ditt Travelcard hemifrån eftersom vissa kort inte kan köpas när du har anlänt. 

Om du inte har beställt ett London Travelcard kan du använda ett Oyster Card. Här betalar du för varje resa och det kan köpas i hela staden.Hitta billiga flygbiljetter till London

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Fakta London

Valuta: pund 

Tidsskillnad: -1

Språk: engelska

Sveriges ambassad: Embassy of Denmark, 55 Sloane Street, London, SW1X 9SR

 

Övrigt

Flyg till England
ReseförsäkringFler SAS destinationer