sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till London i England från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgången kan du avboka den fram till tolv timmar före avgången.

Förmåner på din flygning till London – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter och sparar pengar på flygningar till andra destinationer. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Observera att SAS kunder får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: London Heathrow (LHR)
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/BST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev London med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till London. 

Gå ombord på ett flyg till London för att uppleva en storstadsutflykt

London är en av världens mest mångfaldiga städer och tar emot över 27 miljoner besökare varje år. Denna livliga stad är full av kultur och hemvisten för vackra slott, oändliga shoppinggator och pittoreska engelska pubar. 

När du inte besöker Buckingham Palace eller åker med en flodkryssning på Themsen kommer du antagligen att njuta av street food på Camden Market eller uppleva djurlivet på London Zoo. 

Listan med saker att göra i London är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Flyg till London med SAS
  • Weekend i London
  • Tower Bridge i London
  • Utforska London

Alltid inberäknat i din resa till London

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till London.  

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och marktransport i London

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till London blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om London