sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
London

Flyg London tur och retur

Flyg London tur och retur från Stockholm, från/via Köpenhamn eller Oslo flera gånger per dag året runt. Med SAS kan du boka flyg till två flygplatser i London; London Heathrow Airport och London Stansted Airport. Hitta billiga flyg till London med SAS och upplev Englands pulserande huvudstad.
 

Flyg till London Heathrow  Airport

Hos SAS kan du hitta billiga flyg till London och välja mellan många avgångar om dagen till London Heathrow Airport. Du tar dig till den brittiska huvudstaden på endast två timmar vilket gör det till en perfekt destination för en långhelg, eller varför inte starten på ett längre äventyr? Flyg London – Stockholm tur och retur snabbt, enkelt och billigt med SAS!
 

Flyg till London Stansted Airport

Nu kan du även flyga med SAS till London Stansted Airport. Du kan boka flyg till London Stansted året runt från Stockholm Arlanda via Köpenhamn Kastrup. Direktflyg till London Stansted från Köpenhamn Kastrup är en passande rutt för dig som vill besöka norra eller östra London, samt Cambridge. 


Flyg till London, en pulserande huvudstad

SAS erbjuder billiga flyg till London, huvudstaden som har något för alla. Oavsett om du är ute efter shopping, sport eller nattliv så har London något för dig. Flyg till London för att uppleva en av världens musikhuvudstäder som huserar flera stora orkestrar, konserthallar och operahus. Borda ett flyg till London och ta del av ett nattliv av absolut högsta klass, oavsett om du är intresserad av traditionella engelska pubar på Broadway Market, nytänkande pubar i Shoreditch eller att glänsa omkring på gatorna kring Oxford High Street. Om andan faller på och kvällen känns lång finns det även möjlighet att på småtimmarna uppleva Londons klubbscen. Boka billiga flyg till London med SAS för att uppleva den dynamiska huvudstaden.
 

Flyg till London för shopping i världsklass

Staden har livliga shoppingstråk och anrika varuhus för den shoppingintresserade. Utforska Harrod’s i Knightsbridge eller Oxford street som ger dig en shoppingupplevelse i absoluta världsklass. Om det inte skulle räcka finns det över 40 000 butiker och en rad marknader för dig att utforska i den brittiska huvudstaden. För att hitta de absoluta guldkornen kan du läsa Londons shoppingguide där du får möjlighet att hitta prylar som inte går att shoppa någon annanstans.

Mer om shoppingresor

Billiga flyg till London och fotboll på absolut toppnivå 

Fotboll är Londons populäraste sport och i dagsläget finns tretton professionella fotbollsklubbar i staden, vilket är den högsta densiteten av lag i hela världen. Av dessa lag spelar sex stycken i Englands högsta division Premier League vilket är en av världens bästa fotbollsligor. Flyg till London och ta del av den sportupplevelse som fotbollslagen tillhandahåller och den medföljande upplevelse som engelska supportrar bidrar med.  

Mer om fotbollsresor

 

Flyg till London för historia runt varje hörn  

Huvudstaden har en rik historia som har påverkat och påverkats av hela världen. Flyg till London för en historisk upplevelse utöver det vanliga i staden vars historia kan spåras från romerska riket. Listan kan göras lång över historiska sevärdheter som förknippades med det Brittiska Imperiet som Westminister Abbey, Parlamentet, Big Ben, Tower of London och Buckingham Palace. Det finns även en mängd världskända sevärdheter som inte daterar lika tidigt, exempelvis London Eye, Camden market och Hyde park. Hitta billiga flyg till London med SAS för att ta del av en central del av europeisk historia!  
 

Hitta billiga flyg till London i tid 

Oavsett om du vill boka flyg till London för en weekendresa eller en längre vistelse så har du de bästa förutsättningarna till att hitta billiga flyg till London om du är flexibel eller är ute i god tid. Kom ihåg att du alltid har öppet köp i 24 timmar när du bokar flygbiljetter med SAS, det gör att du kan känna dig trygg när du bokar dina flygbiljetter. 

Se vår lågpriskalender

Erbjudanden och förmåner

EuroBonus ger dig ännu mer att se fram emot när du flyger. Vårt lojalitets- och frequent flyer-program gör din resa ännu enklare och bekvämare – helt gratis.

Du får fler förmåner ju mer du flyger. Du får faktiskt inte bara poäng när du flyger. Du tjänar även poäng på hotellvistelser, hyrbil, shopping och dagliga inköp.

Använd dina poäng till nya flygresor, uppgraderingar av biljetten, hotellvistelser eller presentkort. Du kan även använda dem till spännande erbjudanden från våra partner. 

Läs mer om EuroBonus och bli medlem kostnadsfritt

Inspiration till din resa

Flyg till London, fortsätt resan med kollektivtrafik eller hyrbil

Om du ska resa med kollektivtrafiken i London är det en mycket bra idé att skaffa ett London Travelcard. Med kortet kan du nämligen resa obegränsat med en mängd olika transportmedel. Du kan åka med tunnelbana, inrikeståg, Docklands Light Rail och Tramlink obegränsat så länge du behöver. Ditt London Travelcard gäller i antingen en eller sju dagar och du kan även köpa ett för en enkelresa. Det kan vara bra att köpa ditt Travelcard hemifrån eftersom vissa kort inte kan köpas när du har anlänt. Om du inte har beställt ett London Travelcard kan du använda ett Oyster Card. Här betalar du för varje resa och det kan köpas i hela staden.

Du kan hyra en bil till semestern om du vill vara säker på att komma snabbt fram och tillbaka – även om du ska utanför staden. Du kan både hämta och lämna din bil på London Heathrows Flygplats. Du kan göra en snabb sökning på hyrbilar via SAS webbplats. Här får du en enkel översikt med priser, biluthyrningsföretag och lediga bilar.

Övrigt

Flyg till England
ReseförsäkringFler SAS destinationer