sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Birmingham i England från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Birmingham – boka nu

Dra fördel av de lägsta priserna på flygbiljetter genom att boka din resa med SAS i förväg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Birminghams flygplats (BHX)
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/BST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Rabatterade biljetter för barn

Flyg med SAS till Birmingham så får du rabatt på barnens biljetter. SAS erbjuder upp till 90 %  barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Birmingham. 

flyg till Birmingham för att utforska England

Birmingham är en av Englands största städer. Staden ligger i regionen West Midlands och ledde den industriella revolutionen. Birmingham har mycket att erbjuda alla besökare, med kanaler, många trendiga kaféer och barer och ett antal imponerande museer och konstgallerier. 

När du inte lär dig mer om lokal kultur på Birmingham Museum of Art eller om chokladtillverkningens historia i Cadbury-fabriken kommer du antagligen att utforska stadens botaniska trädgård Dudley Zoological Gardens. 

Flyg till Birmingham med SAS
  • Varför Birmingham?
  • Flyg med SAS till Birminghams flygplats (BHX)
  • Vill du resa ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Birmingham

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Birmingham.  

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Registrera dig för EuroBonustjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Birmingham

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Birmingham blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer