sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Birmingham i England från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Birmingham – boka nu

Dra fördel av de lägsta priserna på flygbiljetter genom att boka din resa med SAS i förväg. Gå till vår lågpriskalender om du vill se andra destinationer som vi flyger till. Som kund hos SAS får du 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så boka idag och bestäm dig i morgon om du ser ett fantastiskt erbjudande. 

  • cl--plane-right Flygplats: Birminghams flygplats (BHX)
  • cl--credit Valuta: Brittiska pund
  • cl--clock Tidszon: GMT: UTC/BST: UTC+1
  • cl--globe Officiellt språk: Engelska

Rabatterade biljetter för barn

Flyg med SAS till Birmingham så får du rabatt på barnens biljetter. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Birmingham. 

flyg till Birmingham för att utforska England

Birmingham är en av Englands största städer. Staden ligger i regionen West Midlands och ledde den industriella revolutionen. Birmingham har mycket att erbjuda alla besökare, med kanaler, många trendiga kaféer och barer och ett antal imponerande museer och konstgallerier. 

När du inte lär dig mer om lokal kultur på Birmingham Museum of Art eller om chokladtillverkningens historia i Cadbury-fabriken kommer du antagligen att utforska stadens botaniska trädgård Dudley Zoological Gardens. 

Flyg till Birmingham med SAS
  • Varför Birmingham?
  • Flyg med SAS till Birminghams flygplats (BHX)
  • Vill du resa med ännu högre komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Birmingham

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Birmingham.  

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Registrera dig för EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Birmingham

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Birmingham blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer