Flyg till Birmingham

Birmingham erbjuder en minnesvärd stadsutflykt med en rik historia som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1700-talet. När du har avslutat dina besök i stadens bästa museer, parker och barer kan du spendera en dag på att utforska det omgivande engelska landskapet, inklusive Cotswolds och nationalparken Peak District.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Birmingham i England från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Birmingham

Dra fördel av de lägsta priserna på flygbiljetter genom att boka din resa med SAS i förväg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Flyg med SAS till Birmingham så får du rabatt på barnens biljetter. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Birmingham.

Flyg till Birmingham för att utforska England

Birmingham är en av Englands största städer. Staden ligger i regionen West Midlands och ledde den industriella revolutionen. Birmingham har mycket att erbjuda alla besökare, med kanaler, många trendiga kaféer och barer och ett antal imponerande museer och konstgallerier.

När du inte lär dig mer om lokal kultur på Birmingham Museum of Art eller om chokladtillverkningens historia i Cadbury-fabriken kommer du antagligen att utforska stadens botaniska trädgård Dudley Zoological Gardens.

Flyg till <em>Birmingham</em>

Flyg med SAS till Birmingham så kommer du att landa i Storbritannien beredd på att börja en avkopplande semester.

Birminghams flygplats (BHX)

Birmingham har allt. Njut av den moderna arkitekturen eller utforska de fantastiska vattenlederna som är fyllda med kultur och historia. Det pågår alltid något intressant i Birmingham, oavsett om du besöker staden på sommaren, hösten, vintern eller våren. Njut av en trevlig semester med familjen eller vänner i denna varma och inbjudande stad.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Birmingham

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Birmingham.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.