sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Rumänien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).  

SAS flyger till Bukarest i Rumänien.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Bukarest 

Res till Rumänien och utforska allt som landet har att erbjuda. Oavsett om du vill vandra i Draculas fotspår och besöka gamla slott i Transsylvanien, shoppa i Bukarest, simma i Svarta havet, eller klättra eller vandra i Karpaterna, hittar du med största sannolikhet vad du söker i Rumänien.

  • cl--locator Huvudstad: Bukarest
  • cl--credit Valuta: Rumänsk leu
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC +2/EEST (Östeuropeisk sommartid): UTC +3
  • cl--globe Officiellt språk: Rumänska

Historiska byggnader i Bukarest

Strosa runt i Bukarest och upplev en del av stadens förflutna. Bukarest har genom åren tillhört det ottomanska riket och upplevt kommunism, diktatur och krig. 

Besök den lyxiga byggnad där diktatorn Ceaușescu och hans fru Elena levde i lyx tills de försökte fly undan den rumänska revolutionen 1989.  Ceaușescu ligger också bakom Parlamentspalatset, en byggnad som det tog 13 år att slutföra. När du ändå är där, missa inte Museet för samtida konst i byggnadens E4-flygel. 

Flyg till Rumänien med SAS
  • Besök Draculas slott i Transsylvanien
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Rabatterade biljetter för barn
  • Upplev världen med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.