sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Rumänien

Flyg till Rumänien

Flyg med SAS till Rumänien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Rumänien erbjuder unik natur, kultur och inte minst greve Draculas slott. SAS flyger dig direkt från/via Köpenhamn till Rumäniens huvudstad Bukarest som sägs vara en av Europas bäst bevarade hemligheter när det gäller turistmål. Boka din flygresa till Rumänien idag, och om du ångrar dig erbjuder SAS öppet köp i 24 timmar med 100 % återbetalning.

 

Direktflyg till Rumänien med SAS via Köpenhamn

SAS tar dig direkt från Stockholm till Bukarest i Rumänien via Köpenhamn med en flygtid på ca 4 timmar och 30 minuter, och under resan bjuder vi på gratis kaffe och te, och du kan ladda ned dagens tidning via vår app.

 

Njut av storstadsliv i Bukarest

Bukarest i Rumänien sägs vara en av Europas bäst bevarade hemligheter när det handlar om turistmål. Butiker, caféer, restauranger, barer och konstgallerier frodas efterhand som staden utvecklas och förnyas vilket gynnar turismen. Men Bukarest erbjuder mycket mer än bara shopping och bra restauranger. Staden har en fängslande historia vilket märks på den fascinerande blandningen av imponerande kommunistisk arkitektur och klassiska byggnader från sent 1800-tal som gett staden smeknamnet “Balkans Paris”.

Om du besöker huvudstaden rekommenderar vi bland annat Arcul De Triumf (Bukarests triumfbåge) och Parlamentet, som är ett monument över president Ceausescus storhetsvansinne. 

 

Rumänien: en kombination av berg och vita sandstränder

Rumänien kan stoltsera med fantastisk natur. Landet är fullt av vackra berg, floder och gröna ängar. Ta med dig vandringskängorna när du reser till Rumänien och upptäck landets gröna och frodiga områden. Stanna till i de små rumänska byarna där du utan tvekan hittar gamla kyrkor, slott och ruiner.

Om du åker till Rumänien rekommenderar vi även att du besöker den rumänska Svarta havskusten som består av 70 kilometer vita sandstränder och mysiga hamnar. 

 

Vågar du besöka greve Draculas slott?

Du kan inte åka till Rumänien utan att besöka greve Draculas slott – det vill säga om du vågar. Greve Draculas slott ligger i staden Bran i Transsylvanska alperna och omges av berg och vackra gröna ängar. Slottet är absolut värt ett besök på grund av sin unika arkitektur och fängslande historia. Om du lyckas ta dig förbi slottets murar hittar du både unik konst och möbler efter Marie av Rumänien, som blev tvungen att lämna landet när det togs över av kommunister 1950. 

 

Checka in 22 timmar före avgång

Spara tid på flygplatsen och checka in 22 timmar före avgång per telefon eller via vår webbplats. Här kan du även välja sittplats, registrera ditt EuroBonus-nummer, boka om biljetten (om det är tillåtet för din biljettyp) och skriva ut ditt boardingkort.