sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Rumänien

Flyg Rumänien tur och retur med SAS

Flyg med SAS till Rumänien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Ta en härlig semester och flyg till Rumänien med SAS! I Rumänien kan du uppleva häpnadsväckande natur, gamla slott och fängslande historia. Besök huvudstaden Bukarest och njut av god mat, bra shopping och konstgallerier. Med SAS kan du flyga till Rumänien från Stockholm och från/via Köpenhamn. Boka flyg Rumänien tur och retur redan idag för att inte gå miste om en av Europas dolda pärlor! 
 

Boka billiga flyg till Rumänien med vår Lågpriskalender

Ta chansen att boka billiga flyg till Rumänien med vår lågpriskalender. Lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda marknadens bästa prislapp. Innan du bokar flyg Rumänien tur och retur bör du därför ta en extra titt i vår lågpriskalender. Om du är ute i god tid och kan vara flexibel med avresedatumen kan dina chanser att få riktigt billiga flygbiljetter öka. När du bokar dina biljetter med SAS har du dessutom alltid 24 timmars öppet köp. På så sätt kan du boka flyg till Rumänien redan idag - och kolla med ditt resesällskap imorgon!

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Flyg till Rumänien och njut av storstadsliv i Bukarest

När du flyger till Rumänien bör du passa på att besöka landets huvudstad Bukarest. Staden sägs vara en dold turistpärla och bjuder på allt som behövs för en härlig semester i en huvudstad. Butiker, caféer, restauranger, barer och konstgallerier frodas allt eftersom staden utvecklas och förnyas. Däremot ska man inte glömma att Bukarest erbjuder mycket mer än bara shopping och bra restauranger. Staden har en fängslande historia vilket märks på den fascinerande blandningen av imponerande kommunistisk arkitektur och klassiska byggnader från sent 1800-tal. Det är denna arkitektur som har gett staden smeknamnet “Balkans Paris”. Varför det kallas just ”Balkans Paris” kan man förstå ännu mera om man passar på att besöka stadens triumfbåge Arcul de Triump, vilken är tydligt influerad av den i Paris. Boka flyg Rumänien tur och retur idag för att uppleva Balkans Paris! 
 

Ta chansen och upplev Rumäniens vilda och vackra natur

Rumänien bjuder inte bara på spännande storstadsliv, utan även storslagen och unik natur. Bokar du flyg till Rumänien får du chansen att bli hänförd av långa sandstränder, skog, deltan och vackra berg.  Om du är sugen på att insupa havsluft och härliga bad bör du besöka badorten Mamaia. Orten är landets mest populära destination för badsemestrar och bjuder på allt från hektiska nattklubbar till barnvänliga hotell. Om du å andra sidan föredrar att se skog, berg och kultur bör du ta en tripp till Draculas slott i Bran. För att få ännu mer naturupplevelser rekommenderas det även att besöka Europas tredje största delta, Donaudeltat, där du kan se unika fåglar och fiskar. Deltat bjuder dessutom på en labyrint av sjöar, floder och kanaler. Så boka flyg tur och retur till Rumänien för att uppleva all denna unika natur!
 

Boka flyg till Rumänien och se flera  världsarv 

När du bokar ditt flyg till Rumänien kommer du att inse att landet har mycket att bjuda på när det kommer till historia och kultur. Landet bjuder på en spännande historia och flera av UNESCOs världsarv ligger runtom i landet. I Sighișoara kan du besöka ett av Rumäniens världsarv och strosa runt i ett medeltida centrum som består utav flera färgstarka byggnader och kullerstensgator. Om du även vill se några av Europas unika religiösa byggnader bör du besöka staden Bucovina i nordöstra Rumänien. I Bucovina kan du se handmålade kyrkor i trä som verkligen är något utöver det vanliga. Ej att förglömma är rekommendationerna att ta ett stopp i några av landets byar som många bjuder på gammal arkitektur i form av kyrkor, slott och ruiner. Boka flyg till Rumänien och kom hem berikad med historia och kultur! 
 

Alltid inkluderat i ditt flyg med SAS

Vi önskar alltid att din resa blir så bekväm och smidig som möjligt. Vi erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg med oss. Detta ingår alltid i din flygbiljett med SAS:

Boka billiga flyg till Rumänien med SAS barnrabatt  

SAS tycker det är självklart att även dina barn ska få följa med på din semester. När du bokar ditt flyg till Rumänien kan du därför boka dina barns biljetter till rabatterat pris med hjälp av SAS Barnrabatt. Om du har barn som är yngre än 2 år kan du få upp till 90% rabatt på biljetten om barnet sitter i knäet på en vuxen under resan. SAS erbjuder dessutom upp till 25% rabatt på flygbiljetter om dina barn är mellan 2 och 11 år gamla. Om dina barn under 2 år skulle föredra att ha en egen sittplats kan vi även erbjuda 25% rabatt på de biljetterna. Boka flyg Rumänien tur och retur och ta dina barn med på resan! 

Mer om att resa med barn  
 

Tjäna poäng på ditt flyg till Rumänien

Om du inte redan är medlem i SAS EuroBonus så kan det starkt rekommenderas när du bokar ditt flyg till Rumänien. När du är medlem i SAS EuroBonus kan du tjäna poäng på alla dina flygresor med SAS och våra partner i Star Alliance och på så sätt få flera förmåner. Du kan dessutom även tjäna poäng på alla dina inköp som du gör under din vistelse i Rumänien. För att få reda på mer exakt vart du kan samla poäng kan du ladda ner SAS App. I appen kan du se kartan ”Where to Earn points” och få en bra överblick över var du kan tjäna poäng. 

Medlemskapet i SAS EuroBonus är kostnadsfritt och ju mer frekvent flygresenär du är desto mer förmåner får du! Om du flyger frekvent kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till SAS Lounge på flygplatsen. I SAS Lounge kan du avnjuta en stilla och avslappnande stund innan din flygtur. Det erbjuds ett stort utbud av mat, dryck, tidningar i en rofylld miljö. Det erbjuds dessutom obegränsat med fritt WiFi. Så boka flyg Rumänien tur och retur idag och passa på att bli medlem i EuroBonus!

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt

Reseförsäkring 
Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng