sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Bukarest

Flyg Bukarest tur och retur

SAS erbjuder flyg till Bukarest i Rumänien från Stockholm Arlanda via Köpenhamn eller Oslo. Bukarest flygplats ligger bara 16 km från citykärnan och transportalternativ såsom tåg, buss och hyrbil finns tillgängliga. Den smidiga flygrutten och den korta distansen mellan staden och flygplatsen gör Bukarest till den perfekta destinationen för en weekendresa. Boka flyg Bukarest tur och retur med SAS idag! 
 

Boka flyg till Bukarest med SAS lågpriskalender

Genom att använda vår lågpriskalender kan du finna de billigaste priserna på flyg till Bukarest. Lågpriskalendern ger en enkel översikt av våra priser och avgångar. Är du flexibel med dina avresedatum eller ute i god tid så ökar chanserna att hitta flyg till Bukarest för ett plånboksvänligt pris. Vi erbjuder alltid 24 timmars öppet köp så om du hittar ett flyg till Bukarest som passar kan du boka biljetterna först och senare dubbelkolla med ditt resesällskap att det fungerar för dem. Hitta din resa med hjälp av vår lågpriskalender och boka ett billigt flyg till Bukarest för en härlig semester!

Boka i lågpriskalendern

 

Besök stadens ökände parlamentsplats

Rumäniens huvudstad Bukarest är kända för det gigantiska parlamentspalatset som finns i staden. Skapelsen är världens näst största administrativa byggnad, efter Pentagon i USA, och är en symbol för staden av ett flertal anledningar. Det var den forna diktatorn Nicolae Ceausescus som beordrade bygget av det ökända parlamentet. Idag är den kontroversiella byggnaden en symbol för makt och den kommunistiska eran. För att bygga parlamentspalatset krävdes stora uppoffringar. Tusentals människoliv förlorades och man rev en mängd betydelsefulla religiösa byggnader för att få tillgång till de 700 000 ton stål och 1 miljon kvadratmeter marmor som krävts. Trots den fruktansvärda historia som ligger i grund till parlamentspalatset så är det en sevärdhet man inte får missa när man bokat flyg till Bukarest.
 

Restaurangtips i Bukarest

I Bukarest finner du en av världens vackraste bokhandlare. Den gigantiska vita byggnaden, med spiraltrappor, vackra detaljer och böcker från tak till golv är häpnadsväckande. Här kan du spendera flera timmar trots att du egentligen inte gillar att läsa. Utöver 10 000 böcker finns det även en typisk rumänsk bistro där du kan njuta av goda delikatesser. Vågar du inte prova på den typiska rumänska maten kan du alltid köra på ett säkert kort och besöka en pizzeria. I Bukarest ligger den omtalade italienska restaurangen Pizzeria Colosseum som är känd för sin goda mat, men framförallt för sin coola inredning. Pizzerian är gömd i en liten passage och taket är dekorerat med färgglada paraplyn. Om du däremot känner dig manad att prova på det rumänska köket så är ett besök till Gamla Stan att rekommendera. Här kan du finna många små mysiga hak som serverar olika rumänska delikatesser såsom surkålsdolmar. Flyg till Rumänien för att lära känna ett nytt kök!
 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Bukarest

När du bokar flyg till Bukarest med SAS så är vissa förmåner alltid inkluderade för att göra din resa så enkel som möjligt. Detta ingår alltid i ditt flyg till Bukarest:

Barnrabatt på flyg Bukarest tur och retur

Om du är sugen på att boka flyg till Bukarest för en semester med familjen så bör du undersöka vår barnrabatt. Det är nämligen så att barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flyg till Bukarest om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år. Består din familj av barn i dessa åldrar har du möjlighet att sänka utgifterna på ert flyg till Bukarest rejält. Boka flyg Bukarest tur och retur för att skapa härliga minnen med familjen.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

SAS lojalitets- och frequent flyer-program går under namnet EuroBonus. Som medlem i EuroBonus får du ta del av flera olika förmåner som förenklar och effektiviserar dina resor med SAS. Exempelvis så kan du boka ditt flyg till Bukarest med EuroBonus-poäng som du tjänat ihop på tidigare flygresor, hotellnätter eller hyrbilar. Genom att ladda ner vår app SAS App så får du tillgång till en karta som ger dig detaljerad information på ytterligare ställen där du kan tjäna poäng, däribland vissa restauranger och butiker. Dina EuroBonus-poäng kan du även nyttja när du bokar hyrbil eller köper snacks på ditt flyg till Bukarest.

Det är helt gratis för dig att bli medlem i EuroBonus och ta del av dessa förmåner. Du får ännu mer förmåner ju mer du flyger med SAS. Som Guld- eller Diamantmedlem har du bland annat tillgång till SAS Lounge. Här finns det god mat och dryck samt gratis WiFi och en lugn miljö. Se därför till att vara EuroBonus-medlem när du bokar flyg till Bukarest för att få en så bekväm och förmånlig resa som möjligt.

Bli medlem i EuroBonus