Flyg till Bukarest

We are travelers.

SAS flyger till Bukarest i Rumänien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bukarest – boka nu

Du har större chans att hitta billigare flygbiljetter om du bokar din resa med SAS i förväg. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bukarest med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern till Rumänien.

Flyg till Bukarest och upplev Rumäniens huvudstad

Rumäniens huvudstad kan ståta med flera imponerande sevärdheter, såsom världens största parlamentsbyggnad, palats i Beaux-Arts-stil som överlevde kriget, och ett friluftsmuseum om livet i Rumänien på 1700-talet.

När du inte beundrar Parlamentspalatset eller konserthuset Ateneul Roman kan du fördjupa dig i den lokala kulturen på Rumäniens nationella konstmuseum eller promenera längs de välskötta trädgårdarna i Herăstrăuparken.

Listan över saker att göra i Bukarest är oändlig och det finns något för alla.

Bukarest

Rumäniens huvudstad erbjuder en sofistikerad blandning av överdåd, elegans och historia. Det är en dynamisk stad som är full av energi och du bör åtminstone tillbringa några dagar i huvudstaden innan du ger dig ut och utforskar den omgivande regionen och Transsylvanien. Gör dig redo att äta mustiga lokala maträtter, vandra nedför kullerstensgator och beundra 1600-talskyrkor.

Flyg med SAS till Henri Coandă internationella flygplats, så kan du börja semestern utvilad och återhämtad.

Henri Coandă internationella flygplats

Den här staden har allt. Vacker och historisk arkitektur, underbara sommarparker, lokala kaffeställen och fantastisk natur. Du kommer att ha fullt upp på weekendresan – det finns alltid något att se och göra i Bukarest.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Bukarest

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som ingår i ditt flyg till Bukarest är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden