sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Bukarest i Rumänien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Bukarest – boka nu

Du har större chans att hitta billigare flyg om du bokar din resa med SAS i förväg. Om du vill få en fullständig överblick över alla våra destinationer kan du besöka vår lågpriskalender. Som SAS-kund har du alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig om du ska resa senare.    

  • cl--plane-right Flygplats: Henri Coandă internationella flygplats (OTP)
  • cl--credit Valuta: Rumänsk leu
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Rumänska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bukarest med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern till Rumänien.  

flyg till Bukarest och upplev Rumäniens huvudstad 

Rumäniens huvudstad kan ståta med flera imponerande sevärdheter, såsom världens största parlamentsbyggnad, palats i Beaux-Arts-stil som överlevde kriget, och ett friluftsmuseum om livet i Rumänien på 1700-talet.

När du inte beundrar Parlamentspalatset eller konserthuset Ateneul Roman kan du fördjupa dig i den lokala kulturen på Rumäniens nationella konstmuseum eller promenera längs de välskötta trädgårdarna i Herăstrăuparken. 

Listan över saker att göra i Bukarest är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till Bukarest med SAS
  • Varför Bukarest?
  • Flyg med SAS till Henri Coandă internationella flygplats (OTP)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

ingår alltid i din resa till Bukarest

På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som ingår i ditt flyg till Bukarest är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus så kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Bukarest

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer