sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Tallinn i Estland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Tallinn – boka nu

Boka din resa med SAS till Tallinn i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Tallinns flygplats (TLL)
  • cl--credit Valuta: Estnisk krona
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Estniska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tallinn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern i Tallinn.

flyg till Tallinn och njut av en kulturell stadsutflykt    

Estlands huvudstad är känd för dess moderna känsla, fantastiska arkitektur och billiga öl. När du inte besöker olika barer för att provsmaka lokal lager kommer du antagligen att beundra imponerande katedraler, intressanta gamla konstmuseer och det spektakulära stadshuset. Se till att utforska den gamla stadsdelen, ett välbevarat område som överlevde andra världskriget helt oskadat. 

Det finns mycket att se och göra i Tallinn året runt, med något som alla kan njuta av.  

Weekend i Tallinn
  • Varför Tallinn?
  • Flyg med SAS till Tallinns flygplats (TLL)
  • Vill du ha en bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Tallinn

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Tallinn. 

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Tallinn

Gör resan trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Tallinn