Flyg till Tallinn

We are travelers.

SAS flyger till Tallinn i Estland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Tallinn – boka nu

Boka din resa med SAS till Tallinn i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tallinn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern i Tallinn.

Flyg till Tallinn och njut av en kulturell stadsutflykt

Estlands huvudstad är känd för dess moderna känsla, fantastiska arkitektur och billiga öl. När du inte besöker olika barer för att provsmaka lokal lager kommer du antagligen att beundra imponerande katedraler, intressanta gamla konstmuseer och det spektakulära stadshuset. Se till att utforska den gamla stadsdelen, ett välbevarat område som överlevde andra världskriget helt oskadat.

Det finns mycket att se och göra i Tallinn året runt, med något som alla kan njuta av.

Tallinn

Tallinn är en modern stad som erbjuder en riklig blandning av arkitektur och kultur, och mellan trähusen och de gröna parkerna kommer du att hitta en liten pittoresk ort med stor attityd. Där kan du klättra uppför stadsmurarna, promenera på gatorna i den gamla stadsdelen och bege dig till Toompea-kullens topp för att uppleva panoramautsikten över staden.

Flyg med SAS till Tallinns flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Tallinns flygplats

Tallinn har vacker arkitektur som du kan beskåda under promenader på stadens små gator. Kom ihåg att besöka marknadstorget Balti Jaama där man säljer mat som ger dig en introduktion till rätter från hela världen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Tallinn

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Tallinn.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden