sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Tallinn i Estland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Tallinn – boka nu

Boka din resa med SAS till Tallinn i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Gå till vår lågpriskalender för att se alla SAS-destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Tallinns flygplats (TLL)
  • cl--credit Valuta: Estnisk krona
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Estniska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tallinn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på semestern i Tallinn.

flyg till Tallinn och njut av en kulturell stadsutflykt    

Estlands huvudstad är känd för dess moderna känsla, fantastiska arkitektur och billiga öl. När du inte besöker olika barer för att provsmaka lokal lager kommer du antagligen att beundra imponerande katedraler, intressanta gamla konstmuseer och det spektakulära stadshuset. Se till att utforska den gamla stadsdelen, ett välbevarat område som överlevde andra världskriget helt oskadat. 

Det finns mycket att se och göra i Tallinn året runt, med något som alla kan njuta av.  

Weekend i Tallinn
  • Varför Tallinn?
  • Flyg med SAS till Tallinns flygplats (TLL)
  • Vill du ha mer komfort?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Tallinn

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid med din flygning till Tallinn. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan när biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Tallinn

Gör resan trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Skaffa inspiration och läs mer om Tallinn