sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Tallinn

Flyg till Tallinn

Inkluderat i din flygbiljett till Tallinn

Direktflyg med SAS till Tallinn från Stockholm, från/via Köpenhamn eller från/via Oslo.

När du flyger med SAS till Tallinn i Estland, ingår alltid 24 timmars öppet köp, val av sittplats, incheckning via internet och mycket mer. Vi vill att du ska få en sådan behaglig resa som möjligt och vi har tänkt på det mesta före, under och efter flygresan. 
 

Besök Tallinn – en vacker historisk huvudstad

Tallinn är Estlands huvudstad och definitivt värd ett besök. Staden är en av de bäst bevarade med många historiska och vackra sevärdheter. 
 

Flyg från Stockholm till Tallinn

SAS har flera avgångar från Stockholm och tar dig bekvämt till Tallinn – med direktflyg. 
 

Före och under flygresan

Vi gör vårt yttersta för att se till att din resa börjar bra och för att upplevelsen innan och under flygningen ska vara till belåtenhet. Flygningen från Stockholm till Tallinn tar cirka 1 timme och 10 min och vi vill att du ska ha det bekvämt både före resan och ombord. På våra flygningar till Tallinn ingår därför alltid:

Efter flygresan

Vi flyger till Tallinns Internationella flygplats som ligger ca 2 mil från centrala Tallinn. Du kan enkelt ta bussen (linje 2) från flygplatsen till Tallinns centrum – det är cirka 20 minuter mellan avgångarna.

Saker att se och göra i Tallinn

I Tallinn finns många möjligheter till både kulturella och historiska upplevelser. En av de främsta sevärdheterna i Tallinn är slottet på Domberget. År 1219 erövrades slottet av danskarna och enligt en populär dansk legend föll den danska flaggan (Dannebrogen) från skyarna under det avgörande slaget. Idag har Estlands parlament sin arbetsplats i slottet. En annan vacker sevärdhet i Tallinn är den helt unika Alexander Nevskij-katedralen. Katedralen byggdes under det ryska tsarväldet. Du kan även besöka Rådhustorget, stadens mötes- och marknadsplats. Där hittar du också världens äldsta fungerande apotek från år 1422.

Billiga flygbiljetter till Tallinn

Letar du efter billiga flygbiljetter från Stockholm till Tallinn? Boka i god tid och spara pengar. I vår lågpriskalender kan du hitta våra billigaste flygbiljetter från Stockholm till Tallinn. Pris och tillgänglighet uppdateras varje gång en ny sökning görs.

Tjäna poäng på din flygresa till Tallinn

Anslut dig till EuroBonus idag och börja spara direkt! Det kostar inget att bli medlem och ju mer du använder ditt kort desto snabbare når du din drömbonus och kan ta del av exklusiva förmåner.