Flyg till Tallinn

Tallinn är en modern stad som erbjuder en riklig blandning av arkitektur och kultur, och mellan trähusen och de gröna parkerna kommer du att hitta en liten pittoresk ort med stor attityd. Där kan du klättra uppför stadsmurarna, promenera på gatorna i den gamla stadsdelen och bege dig till Toompea-kullens topp för att uppleva panoramautsikten över staden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Tallinn i Estland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Tallinn

Boka din resa med SAS till Tallinn i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Tallinn med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på semestern i Tallinn.

Flyg till Tallinn och njut av en kulturell stadsutflykt

Estlands huvudstad är känd för dess moderna känsla, fantastiska arkitektur och billiga öl. När du inte besöker olika barer för att provsmaka lokal lager kommer du antagligen att beundra imponerande katedraler, intressanta gamla konstmuseer och det spektakulära stadshuset. Se till att utforska den gamla stadsdelen, ett välbevarat område som överlevde andra världskriget helt oskadat.

Det finns mycket att se och göra i Tallinn året runt, med något som alla kan njuta av.

Flyg till <em>Tallinn</em>

Flyg med SAS till Tallinns flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Tallinns flygplats

Tallinn har vacker arkitektur som du kan beskåda under promenader på stadens små gator. Kom ihåg att besöka marknadstorget Balti Jaama där man säljer mat som ger dig en introduktion till rätter från hela världen.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Tallinn

Vi strävar efter att alltid säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Tallinn.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.