LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL FRÅN
  Estland

  Flyg till Estland

  Upplev Estlands långa kuster där du kan njuta av alla former av vattensporter eller besöka huvudstaden Tallinn. Estland erbjuder många olika äventyr för hela familjen – boka din biljett till Estland idag och lär känna det här intressanta landet.   

   

  ATT RESA GENOM DET HISTORISKA ESTLAND

  Att resa genom det historiska Estland är spännande för alla som är intresserade av vikingarna, medeltiden och skandinavisk historia.  

  Estland inte ett typiskt resmål för en storstadssemester. Detta gör landet till ett annorlunda och avkopplande resmål.  

   

  BESÖK GAMLA STADEN I TALLINN

  Estlands huvudstad Tallinn är full av liv och väl värd ett besök. Tallinn skiljer sig från andra europeiska huvudstäder på många sätt. Där finns en väl bevarad medeltida stad. Besök Dombergets slott där estländska kungligheter har regerat i decennier eller besök den vackra Alexander Nevskij-katedralen byggd under kejsardömet Ryssland. 

   

  VATTENSPORTER OCH EUROPAS STÖRSTA METEORKRATER

  Med den långa kusten och många floder och åar erbjuder Estland gott om möjligheter till vattensport: både segling, kanot- och kajakpaddling. På ön Ösel hittar du Europas största meteorkrater som är ett fantastiskt exempel på universums starka krafter. 

  Är du intresserad av djur och natur? Estland har många olika fågel- och djurarter som man sällan ser i andra delar av Europa. 

   

  FLYG TILL TALLINN MED SAS

  SAS flyger till Tallinn från Stockholm. Du landar på Tallinns flygplats (TLL) och med upp till 3 avgångar dagligen är det stor chans att du hittar en biljett till Estland som passar dina behov. 

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy