Flyg till Estland

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Estland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Tallinn i Estland.

Flyg till Tallinn med SAS

Tallinn är en stad som har allt – från den gamla stadsdelen från Hansatiden till stränder och vackra promenadstråk längs kusten. Tallinn är den mest välbevarade medeltidsstaden i norra Europa, med kullerstensgator och historiska byggnader.

Stadshustorget Raekoja Plats är fyllt med utomhuskaféer och restauranger där du kan titta på folkvimlet på sommaren och på vintern är det en trevlig upplevelse att besöka julmarknaden för att väcka julstämningen till liv.

Tallinns gamla stadsdel är en Unesco-världsarvsplats.

Djurliv i naturreservaten

Naturreservaten Lahemaa och Kõrvemaa ligger på ca 50 km avstånd från Tallinn. De passar perfekt för en dagstur om du vill bege dig utanför staden och uppleva Estlands natur och djurliv. Om du har tur kan du få se vilda djur i naturreservaten, där det bland annat finns älgar, vildsvin, brunbjörnar, lodjur, vargar och rävar.

Estland

Det finns många estländska öar att besöka, t.ex. Saaremaa, Muhu, Hiiumaa, Kihnu, Ruhnu och Vormsi. Det är lätt att bege sig till de flesta estländska öarna med färjor från landets västkust.

Utforska öarnas skönhet till fots eller på cykel. Upplev landskapet där du hittar många fyrar, fort och gamla kyrkor. Du kan också tälta på en tom strand eller koppla av i ett spa. Kurassaare på ön Saaremaa har ett spa per tio invånare, så det finns mycket att välja mellan.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Tallinn med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Estland.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete