sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Estland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).  

SAS flyger till Tallinn i Estland.

Flyg till Tallinn med SAS

Tallinn är en stad som har allt – från den gamla stadsdelen från Hansatiden till stränder och vackra promenadstråk längs kusten. Tallinn är den mest välbevarade medeltidsstaden i norra Europa, med kullerstensgator och historiska byggnader. 

Stadshustorget Raekoja Plats är fyllt med utomhuskaféer och restauranger där du kan titta på folkvimlet på sommaren och på vintern är det en trevlig upplevelse att besöka julmarknaden för att väcka julstämningen till liv.

Tallinns gamla stadsdel är en Unesco-världsarvsplats.

  • cl--locator Huvudstad: Tallinn
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC +2/EEST (Östeuropeisk sommartid): UTC +3
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--globe Officiellt språk: Estniska

Djurliv i naturreservaten

Naturreservaten Lahemaa och Kõrvemaa ligger på ca 50 km avstånd från Tallinn. De passar perfekt för en dagstur om du vill bege dig utanför staden och uppleva Estlands natur och djurliv. Om du har tur kan du få se vilda djur i naturreservaten, där det bland annat finns älgar, vildsvin, brunbjörnar, lodjur, vargar och rävar.

Flyg till Estland med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Estland