Flyg till Kosovo

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Kosovo från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS flyger till Pristina i Kosovo.

Flyg med SAS till Pristina i Kosovo

Flyg med Scandinavian Airlines till Kosovos huvudstad Pristina för att uppleva allt som Europas yngsta land har att erbjuda, med alltifrån historiska ottomanska byggnader och monument till skidåkning i bergen.

Missa inte stadsmonumentet ”Newborn” (Nyfödd) som avtäcktes den 17 februari 2008 – samma dag som Kosovo förklarade sig självständigt från Serbien.

Historia möter det moderna i Pristina

Du kommer inte ha svårt att hitta saker att se och göra i Pristina. Vill du shoppa kan du besöka stadens stora köpcenter. Eller utforska den stora basaren, som ligger i hjärtat av gamla Pristina, där du hittar allt från frukt till souvenirer.

Om du vill se mer av Pristinas historia kan du besöka den arkeologiska parken. I parken finns arkitektoniska ruiner, inskriptioner och stenar som skildrar mytologiska scener.

Kosovo

I Kosovo fanns det inga lagar mot att hålla brunbjörnar i fångenskap hemma fram till 2010. Innan dess hölls många björnar i burar och visades upp på restauranger. 13 björnar räddades och flyttades till ett nybildat björnreservat strax utanför Pristina 2013. På Bear Sanctuary Prishtina hålls björnarna i stora inneslutningar som liknar deras naturliga livsmiljö. Nästan 20 räddade björnar bor i björnreservatet idag.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Kosovo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Pristina.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete