sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Kosovo

Flyg Kosovo tur och retur med SAS

Flyg med SAS till Kosovo

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg till Kosovo med SAS och besök Europas yngsta land. SAS erbjuder billiga flyg till Kosovos huvudstad Pristina året runt. Trots landets korta och komplicerade historia har Kosovo blomstrat som turistort och blivit ett populärt land att besöka för att åka skidor och uppleva vacker natur. Boka flyg Kosovo tur och retur med SAS redan idag för att uppleva något utöver det vanliga!


Flyg till Kosovo med SAS lågpriskalender

Boka billiga flyg till Kosovo med hjälp av SAS lågpriskalander. Med vår lågpriskalender kan du både snabbt och enkelt boka flyg Kosovo tur och retur. Vi vill alltid kunna erbjuda dig som kund marknadens bästa priser på flygresor. SAS lågpriskalender uppdateras därför kontinuerligt för att du ska kunna boka flyg till Kosovo till ett så bra pris som möjligt. Om du har möjligheten till att vara flexibel med avresedatum och tider ökar chansen till att hitta riktigt billiga flyg till Kosovo. Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp på dina flygbiljetter om du bokar med SAS, så boka dina biljetter först och dubbelkolla med ditt resesällskap i efterhand. Flyg till Kosovo för att inte missa chansen att uppleva ett land som du sent kommer att glömma! 

Hitta din resa med SAS lågpriskalender

 

Upplev unik historia när du bokar ditt flyg till Kosovo

När du har anlänt med ditt flyg till Kosovo kommer du att inse att landets huvudstad Pristina har mycket att erbjuda. Kosovo uttalade sig som en självständig stat år 2008 och har således en berikad modern historia vilket syns tydligt i huvudstaden. Pristina är en ganska liten stad och alla stadens attraktioner finns därför inom nära räckhåll. Staden har många mysiga små gator, gränder och gamla byggnader från den osmanska tiden. Pristina erbjuder dessutom många mysiga marknader och det finns gott om tillfällen för shopping. Du bör dessutom passa på att besöka stadens viktiga sevärdheter såsom Bill Clinton-statyn och NEWBORN-monumentet. Att besöka Pristina ger dig chansen att uppleva en stad som är en blandning av gammalt och nytt. Boka ditt flyg till Kosovo idag för att få uppleva en levande historia! 

 

Flyg till Kosovo och få en riktig skidupplevelse

En annan anledning till att besöka Kosovo är om du gillar att åka skidor. Landet erbjuder ett flertal intressanta skidorter, varav den kändaste är Brezovica. Skidområdet Brezovica sägs till och med vara en av de bästa skidorterna på hela Balkanhalvön och erbjuder inte mindre än 15 kilometer pister och 9 liftar. Destination är perfekt för en skid- eller snowboardåkare som gillar att åka i vild natur och uppleva något unikt. När benen blir alltför trötta bör du även passa på att ta en matpaus och avnjuta några av landets specialiteter. Vad sägs om att testa lite Cevapcici, vilket är kolgrillad köttfärs? Eller varför inte pastarätten Hajvar? Boka flyg Kosovo tur och retur redan idag och upplev allt det här och lite till! 

 

Flyg Kosovo tur och retur och res över hela landet

I Kosovo bor det enbart drygt 2 miljoner människor och landets relativt lilla yta gör det därför möjligt att besöka mer än en ort när du bokar flyg till Kosovo. Att passa på att besöka landets nästa största stad Prizen är därmed ett hett tips. I staden kan du vandra i vackra berg, besöka den gamla kyrkan Church of St. Savior, stadens historiska fort Kalaja Fortress och den osmanska moskén Sinan Pasha Mosque.  Du får dessutom inte glömma bort att besöka stadens kändaste sevärdhet vilket är den UNESCO-märkta ortodoxa kyrkan ”Church of Our Lady of Ljeviš”. Om du är intresserad av fler UNESCOs världsarv så bör du inte heller missa att besöka klostret Visoki Decani när du är i huvudstaden Pristina. Klostret är utan tvekan ett av Kosovos häftigaste byggnader tack var dess unika arkitektur. Boka flyg till Kosovo redan idag och få chansen att uppleva ett helt land! 

 

Alltid inkluderat i ditt flyg till Kosovo

Det tar cirka 6 timmar att flyga till Kosovo från Stockholm och under dessa timmar vill vi på SAS att du ska ha en så trevlig och bekväm upplevelse som möjligt. När du bokar flyg till Kosovo med SAS erbjuder vi därför alltid vissa förmåner för samtliga resenär. Detta ingår därför alltid när du bokar din flygresa med SAS: 

 

SAS erbjuder alltid barnrabatt när du bokar flyg till Kosovo 

SAS erbjuder alltid barnrabatt på samtliga flygresor. Om dina barn är yngre än 2 år gamla så ger vid upp till 90 % rabatt på deras flygbiljetter om de sitter i knäet hos en vuxen under flygturen. Är barnen mellan 2 och 11 år kan vi dessutom erbjuda upp till 25 % rabatt på biljetterna. Om du istället vill att ditt barn som är mindre 2 år gammal ska ha en egen sittplats kan vi erbjuda även dem upp till 25 % rabatt när ni bokar flyg till Kosovo. Så boka flyg Kosovo tur och retur redan idag och ge hela familjen en unik och minnesrik resa!

Mer om att resa med barn  

 

Kom igång med din EuroBonus när du bokar flyg till Kosovo

När du bokar ditt flyg till Kosovo kan du även tjäna poäng genom ditt SAS EuroBonus medlemskap. Vårt lojalitets program EuroBonus ger dig möjligheten att tjäna poäng på alla dina flygresor, hotellvistelser och hyrbilar som du bokar via SAS. Genom att ladda ner SAS App kan du dessutom få tillgång till kartan ”Where to earn points” och se alla ställen där du kan tjäna poäng på dina inköp. Medlemskapet är alldeles gratis och ger dig som kund flera förmåner. Om du flyger frekvent med SAS kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och få tillgång till vår SAS Lounge på flygplatsen. I loungen kan du avnjuta en kulinarisk buffé och ett stort urval av drycker. Du kan dessutom surfa på internet hur mycket du vill då det finns gratis WiFi.  Så -vad väntar du på? Bli EuroBonus-medlem redan idag och tjäna poäng när du bokar ditt flyg till Kosovo! 

Bli medlem i EuroBonus

 

 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Flyg till Pristina