Flyg till Kosovo

Flyg med SAS till Kosovos huvudstad Pristina för att uppleva allt som Europas yngsta land har att erbjuda, med alltifrån historiska ottomanska byggnader och monument till skidåkning i bergen. Missa inte stadsmonumentet ”Newborn” som avtäcktes den 17 februari 2008 – samma dag som Kosovo förklarade sig självständigt från Serbien.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kosovo från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Pristina.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Kosovo – besök ett björnreservat

I Kosovo fanns det inga lagar mot att hålla brunbjörnar i fångenskap hemma fram till 2010. Innan dess hölls många björnar i burar och visades upp på restauranger. 13 björnar räddades och flyttades till ett nybildat björnreservat strax utanför Pristina 2013. På Bear Sanctuary Prishtina hålls björnarna i stora inneslutningar som liknar deras naturliga livsmiljö. Nästan 20 räddade björnar bor i björnreservatet idag.

Historia möter det moderna i Pristina

Du kommer inte ha svårt att hitta saker att se och göra i Pristina. Vill du shoppa kan du besöka stadens stora köpcenter. Eller utforska den stora basaren, som ligger i hjärtat av gamla Pristina, där du hittar allt från frukt till souvenirer.

Om du vill se mer av Pristinas historia kan du besöka den arkeologiska parken. I parken finns arkitektoniska ruiner, inskriptioner och stenar som skildrar mytologiska scener.

Flyg till <em>Kosovo</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Kosovo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Pristina.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.