sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Kosovo från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).   

SAS flyger till Pristina i Kosovo. 

Flyg med SAS till Pristina i Kosovo

Flyg med Scandinavian Airlines till Kosovos huvudstad Pristina för att uppleva allt som Europas yngsta land har att erbjuda, med alltifrån historiska ottomanska byggnader och monument till skidåkning i bergen.

Missa inte stadsmonumentet ”Newborn” (Nyfödd) som avtäcktes den 17 februari 2008 – samma dag som Kosovo förklarade sig självständigt från Serbien.

  • cl--locator Huvudstad: Pristina
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Albanska, serbiska

Historia möter det moderna i Pristina

Du kommer inte ha svårt att hitta saker att se och göra i Pristina. Vill du shoppa kan du besöka stadens stora köpcenter. Eller utforska den stora basaren, som ligger i hjärtat av gamla Pristina, där du hittar allt från frukt till souvenirer. 

Om du vill se mer av Pristinas historia kan du besöka den arkeologiska parken. I parken finns arkitektoniska ruiner, inskriptioner och stenar som skildrar mytologiska scener.

Flyg till Kosovo med SAS
  • Räddade björnar i Kosovo
  • Vill du ha det bekvämare på resan?
  • Rabatterade biljetter för barn
  • Upplev världen med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Mer om vårt hållbarhetsarbete  

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.