sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Pristina

Flyg till Pristina

Hitta billiga flygbiljetter till Pristina

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Flyg till Pristina från Stockholm, från via Oslo och Köpenhamn varje dag året runt. Hitta billiga biljetter i vår lågpriskalender.  
 

Flyg till Pristina varje dag året runt 

Flyg från Stockholm eller från/via Oslo och Köpenhamn till Pristina varje dag hela året. Kolla i vår lågpriskalender och hitta den avgång som passar dig bäst. Kom ihåg att vi har alltid 24 timmars öppet köp. Om dina biljetter inte passar kan du därför enkelt avboka dem och hitta nya.

Boka flygbiljetter till Pristina nu

Flyg med SAS och få barnrabatt på flygbiljetter

Barns nyfikenhet och öppna sinne gör dem till perfekta resenärer. När du flyger med SAS kan du få upp till 90 % barnrabatt på flygbiljetter till barn under 2 år om de sitter i knäet på en vuxen medresenär. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn får du upp till 25 % rabatt, vilket är samma rabatt som ges för barn mellan 2 och 11 år. 

Mer om att resa med barn 
 

Börja din resa i SAS Plus

När du börjar din resa i SAS Plus börjar du din resa med tillgång till SAS Lounge på flygplatsen, bekvämare sittplats ombord och mat och dryck under flygningen. Med det är inte allt. Med SAS Plus får du också möjlighet att ta med 2 x 23 kg bagage, samt att du får fler EuroBonus-poäng med denna typ av biljett.

Mer om alla fördelar med SAS Plus

Flyg med SAS och tjäna poäng med EuroBonus

Bli medlem kostnadsfritt i SAS EuroBonus och upplev alla fördelar. Ju mer du flyger med oss eller våra partner i Star Alliance, desto fler fördelar får du. Utöver att tjäna poäng, som du bland annat kan använda till nya resor, får du också tillgång till specialerbjudanden och rabatter.

Läs mer om EuroBonus och bli medlem här

Hitta billiga flygbiljetter till Pristina i vår lågpriskalender

Vår lågpriskalender gör det enkelt för dig att planera din resa och hitta billiga flygbiljetter. Den ger dig en bra överblick över alla våra destinationer. Det kan löna sig att vara flexibel med datum eller att boka i god tid om du vill öka dina chanser att få tag på våra billigaste flygbiljetter. 

Boka din nästa resa i vår lågpriskalender

Pristina flygplats – Pristina International Airport Adem Jashari 

Pristina flygplats har fått sitt namn efter Adem Jashari, som är grundare och befälhavare i Kosovos Befrielsearmé, och den är Kosovos enda flygplats. Flygplatsen ligger nära centrum av Pristina och det tar inte lång tid att köra till och från flygplatsen.

Kontakt:

Tfn.: + 381 (0) 385 015 021 214

Webbplats

 

Transport till och från Pristina flygplats

Det finns tyvärr inte direkta offentliga transportalternativ från Pristina flygplats till centrum av Pristina. Du kan ta en buss från flygplatsen, men då måste du byta på vägen. Alternativt kan du ta en taxi från flygplatsen. Resan från flygplatsen in till staden med bil är relativt kort. 

Bilutgghyrning på Pristina flygplats

Vill du själv köra bil till och från flygplatsen? Hyr då en bil på Pristina flygplats. Vi rekommenderar att du bokar din hyrbil innan du reser för att få det bästa priset. På så sätt kan du också vara säker på att du får den typ av bil som du vill ha, och att bilen är klar för avhämtning när du ankommer.

Boka en bil i Pristina nu

Transport i Pristina

Transportsystemet i Pristina är inte speciellt välbyggt. Det finns bussar, men bussbolagets hemsida är vagt uppdaterad, så om du söker information om avgångar och rutter är det en god idé att också fråga dig fram på flygplatsen, på ditt hotell eller när du är i staden för mer information.

Taxibilarna i Pristina är ett billigt alternativ och en transportform som många resenärer använder. Det finns två slags taxibilar i Pristina – taxi som kör på taxameter och taxi med fasta priser. Oavsett vilken typ av taxi du åker med är priserna mycket låga jämfört med resten av Europa.
 

Upplev Pristina

Även om huvudstaden Pristina är belägen i Europas yngsta land betyder det inte att staden är Europas yngsta stad. Området kring Pristina har varit bebott sedan Stenåldern, så staden är därför inte alls ung – tvärtom.

Staden präglas naturligtvis av gammal och intressant historia, så när du är i Pristina kan du med fördel ta del av denna.

När du besöker Pristina kan det vara intressant att tillbringa en förmiddag på ett lokalt café där du kan njuta av nybryggt kaffe, smaka på den lokala maten och uppleva stadens liv och rörelse. Det finns många små, lokala och lite otraditionella caféer i staden som är en upplevelse i sig.

Beställ din weekend till Pristina nu

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Fakta om Pristina

Valuta: Euro

Tidsskillnad: 0

Landsnummer: +383

Språk: Albanska och serbiska
 

Den svenska ambassaden i Pristina

Str. Perandori Justinian, No. 111

Pejton

Pristina

Tfn.: +381 38 245 795

Webbplats

Kosovos ambassad i Sverige:

Birger Jarlsgatan 33, 1

P.O. Box 3643

103 59 Stockholm

Tfn.: +46 8 614 68 60

Webbplats

 

Övrigt

Flyg till Kosovo

 

Fler SAS destinationer