sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Pristina i Kosovo från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygresa till Pristina – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så ser du ett bra erbjudande kan du slå till nu och planera resan senare.

  • cl--plane-right Flygplats: Pristinas internationella flygplats (PRN)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Albanska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Pristina och Kosovo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Pristina. 

flyg till Pristina för att unna dig en resa till Europas nyaste land

Kosovo ligger inbäddat i Balkan och utgjorde tidigare en del av Jugoslavien. Det är ett pulserande land och ett av de nyaste länderna i Europa. Kosovos huvudstad Pristina är en vacker liten stad som erbjuder en avslappnad livsstil. 

Innan du ger dig av för att utforska Belgrad, Sarajevo och andra delar av Kosovo kan du ägna en dag eller två åt att utforska Pristina till fots. Titta förbi monumentet Newborn, besök Moder Teresa-katedralen och ta en promenad genom Germia Park.

Weekend i Pristina

ingår alltid i din resa till Pristina

På SAS vill vi se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Pristina är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och tilltugg och måltider ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Medlemmar i EuroBonus tjänar poäng på flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Pristina

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer