Flyg till Pristina

Pristina är en liten huvudstad och även om det kanske inte finns så många sevärdheter och saker att göra som i de flesta huvudstäder, har denna charmiga stad fortfarande mycket att erbjuda. Gör dig redo att njuta av den äkta kosovanska livsstilen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Pristina i Kosovo från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Pristina

Boka din resa med SAS i förväg så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Pristina och Kosovo med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Pristina.

Flyg till Pristina och upplev Europas nyaste land

Kosovo ligger inbäddat i Balkan och utgjorde tidigare en del av Jugoslavien. Det är ett pulserande land och ett av de nyaste länderna i Europa. Kosovos huvudstad Pristina är en vacker liten stad som erbjuder en avslappnad livsstil.

Innan du ger dig av för att utforska Belgrad, Sarajevo och andra delar av Kosovo kan du ägna en dag eller två åt att utforska Pristina till fots. Titta förbi monumentet Newborn, besök Moder Teresa-katedralen och ta en promenad genom Germia Park.

Flyg till <em>Pristina</em>

Flyg med SAS till Pristinas internationella flygplats, så anländer du utvilad och återhämtad.

Pristinas internationella flygplats

Det absolut bästa med denna stad är stämningen och den fantastiska andan. Den rika kafékulturen och den livliga stadskärnan gör Pristina till den perfekta staden att promenera runt i.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Pristina

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Pristina.

Om du vill resa ännu bekvämare är det bara att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt tilltugg och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.