Flyg till Kreta

Kreta erbjuder mycket historia och kultur, men också fantastiska stränder och unika naturområden. Ön har därför något för alla. Oavsett om du är historieintresserad och vill besöka arkeologiska utgrävningar, älskar kultur och museer eller är friluftsentusiast redo för en vandring längs kusten, har Kreta allt.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Kreta i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Kreta

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Kreta med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Heraklion.

Flyg till Kreta och njut av en charmig ö-semester

Greklands största ö har mjuka sandstränder, lummiga bergskedjor och tillräckligt med grekisk mytologi som kan underhålla dig i veckor.

När du inte besöker Knossos palats och arkeologiska utgrävningar eller utforskar Elafonisis rosa lagun, kanske du vandrar genom nationalparken Samaria Gorge eller solbadar på vackra stranden Balos.

Listan över saker att göra på Kreta är lång och det finns något för alla.

Flyg till <em>Kreta</em>

Flyg med SAS till Heraklion flygplats och anländ avslappnad och utvilad, redo att starta din semester.

Heraklion flygplats

Den grekiska ön har en blandning av olika landskap. Njut av en solig och avslappnad semester på de vackra stränderna, eller besök städernas museer i världsklass. Oavsett din semestertakt så finns det något för alla på Kreta.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Kreta

Vi försöker alltid se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App i din flygning till Kreta.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.