Flyg till Grekland

Flyg med SAS till Aten eller Thessaloniki på det grekiska fastlandet eller besök en av alla de vackra öarna: Chania, Mykonos eller Rhodos. Öhoppning mellan det grekiska fastlandet och de många öarna är ett annat bra sätt att uppleva landet och dess historia på.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Aten, Chania, Korfu, Kreta, Rhodos, Santorini, Thessaloniki och Zakynthos. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Grekland och njut av grekisk kokkonst

Grekisk sallad, souvlaki, gyros, moussaka, tzatziki – det grekiska köket har så mycket mer att erbjuda. Beställ in en meze, den grekiska versionen av tapas, för att få smaka på några olika små rätter. Skölj ner det med lokal öl, vin eller traditionell ouzo.

Medelhavsköket är känt för sina nyttiga ingredienser. Du får inte missa den fantastiska grekiska olivoljan. Gå på oljeprovning eller prova de lokala restaurangernas hemlagade olja från deras egen olivlund.

Antika platser och sandstränder i Grekland

Oavsett om du vill ha en semester på stranden eller se antika sevärdheter och kultur, så har Grekland allt. Upplev Greklands mytologi, historia och skönhet, från Akropolis i Aten, den antika staden Chania på Kreta och Rhodos gamla stad till strandlivet på Mykonos, Rhodos eller Kreta. I landets två största städer, Aten och Thessaloniki, kan du kombinera en dag med shopping i staden med en dag på stranden, eftersom båda städerna ligger bara en kort bit från en simtur i havet.

Ta ett dopp i den mytologiska floden Styx. Eller vill du kanske hellre vandra i fotspåren av stora filosofer, såsom Sokrates, Aristoteles eller Platon?

Flyg till <em>Grekland</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Grekland med barnen. SAS erbjuder barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Grekland. Spädbarn (7 veckor–2 år) utan egen sittplats får upp till 90 % rabatt på biljettpriset. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25 % rabatt.

Om du vill ha en egen sittplats för ditt spädbarn är priset detsamma som för barn i åldern 2–11 år.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.