sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Santorini

Flyg Santorini tur och retur med SAS

Flyg till Santorini tur och retur från Stockholm samt från/via Köpenhamn och Oslo. SAS erbjuder billiga flyg till Santorini i Grekland flera gånger i veckan, året runt. Din resa börjar billigt och enkelt när du bokar din resa med SAS. Den grekiska övärlden är ett perfekt resmål för dig som är sugen på sol och bad. Boka ett flyg till Santorini med familjen eller vänner och få en välbehövlig semester. Ta chansen och boka billiga flyg till Santorini med SAS.
 

Flyg till Santorini snabbt och enkelt

Flyg till Santorini och njut av sol, bad, historia och underbar mat. Ta chansen att boka billiga flyg till Santorini med SAS. Kolla in vår lågpriskalender så har du bäst möjligheter att hitta billiga biljetter. Om du är flexibel och ute i god tid så har du absolut bäst möjligheter att hitta bra biljetter. Med SAS har du alltid 24 timmars öppet köp så att du har möjlighet att boka biljetter direkt när du hittar en avgång för att sedan dubbelkolla med kalender och ditt resesällskap att tiderna verkligen passar, det blir inte lättare än så att hitta ett flyg till Santorini. Boka din resa redan idag med SAS!

Vi vill göra ditt flyg till Santorini så bekvämt som möjligt. Därför har vi vissa förmåner som är inkluderade i din flygbiljett:

Hitta din resa nu

 

Flyg till Santorini, ett historiskt paradis

Flyg Santorini tur och retur direkt från Stockholm eller från/via Köpenhamn eller Oslo. Den grekiska ögruppen i det Egeiska havet har en befolkning på omkring 13 600 personer och är ett av Greklands främsta turistmål. Ögruppen kallades tidigare för Thera, efter dess huvudö som än idag heter Thera. Ögruppen bytte dock namn till Santorini på 1200-talet under det latinska kejsardömet. Staden är troligen grundad på 800-talet före Kristus och lär vara döpt efter en grekisk ledare kallad Theras. Kolonin blomstrade tack vare skeppsfart och handel. Thera har ett rikt historiskt arv och man kan se efterlämningar från hela världshistorien. Flyg till Santorini och upplev en ö som bland annat sett antikens Grekland, Romarriket och Bysantinerna. Allt detta har lett fram till de öar vi ser idag, med sina charmiga och pittoreska vita hus som är typiska för den grekiska övärlden. Ta chansen att känna historiens vingslag längs gatorna i Thera och upptäck de gränder som skapades under antikens Grekland. Njut av all denna historia samtidigt som du upplever sol, ett underbart hav och god mat. Passa på att hitta billiga flyg till Santorini och boka din biljett med SAS redan idag!
 

Flyg till Santorini och upplev grekisk kultur

Det finns en uppsjö med saker att göra på den grekiska ögruppen. Flyg till Santorini för att få en upplevelse i absoluta världsklass. Det är väldigt vackert att vandra från Fira till Oia. Leden har många minnesvärda och vackra platser vilket gör den attraktiv för vandringssugna turister. Du kommer även att garanteras perfekta platser för fotografier för att uppdatera vänner och familj om den underbara miljön på öarna. Tänk på att ta med en stor vattenflaska och bra skor då det är en bergig led som ligger framför dig. Flyg till Santorini och upplev vinkulturen som gjort öarna kända. Ge dig i kast med de lokala druvorna och passa på att smaka av lokala delikatesser till drycken.

Självklart kan du inte åka hem från Santorini utan att ha sett det fantastiska antika Thera. Det är en gammal grekisk by där du kan promenera runt i de gamla ruinerna för att titta på de gamla teatrarna och de häftiga gränderna. Den makalösa utsikten där du kan se ett svindlande avstånd i alla riktningar har förundrat ett oräkneligt antal turister. Du får självklart inte glömma att njuta av de fantastiska badmöjligheterna som ges, ge dig i kast med kusten och det fantastiska klarblå vattnet som kännetecknar öarna runt Thera. Flyg till Santorini och få en semester i absolut världsklass.

Barnrabatt på biljetter på ditt flyg till Santorini

Ta semester med hela familjen och visa världen för dina barn. Flyg till Santorini med SAS och ta del av vår barnrabatt! Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under flygresan. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn
 

Kom igång med EuroBonus

Med lojalitets- och frequent flyer-programmet EuroBonus kan du tjäna poäng på dina flygresor, hotellvistelser, hyrbilar och mycket mer. Dessutom kan du även tjäna poäng när du handlar i butik eller äter på restaurang! Ladda ner SAS App och se kartan ”Where to earn points” för att se alla ställen där du tjänar Extrapoäng på din shopping. Du får fler förmåner ju mer du flyger med oss – och medlemskapet i EuroBonus är helt gratis. Som Guld- eller Diamantmedlem kan du börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du tidningar samt mat och dryck så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord på flygplanet. Bli EuroBonus-medlem före du bokar flyg till Santorini för att kunna utnyttja SAS förmånliga lojalitetsprogram!

Läs mer och bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt

Reseförsäkring
Temaresor med SAS

Andra SAS destinationer