Flyg till Thessaloníki

Thessaloníki är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra i staden är oändlig, särskilt om du är en historiefantast. Förbered dig på att kunna njuta av vackra slott, provsmaka kokkonst i världsklass och uppleva fantastiskt uteliv alla dagar i veckan.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Thessaloníki i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Thessaloníki

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatter för barn och ta med barnen på resan till Thessaloníki. Dra fördel av upp till 90 % barnrabatt.

Flyg till Thessaloníki och njut av en semester i en kuststad

Den grekiska hamnstaden Thessaloníki ligger vid en vik i Egeiska havet och ståtar med en historia från det romerska, bysantinska och osmanska riket.

När du inte beundrar den romerska kejsaren Galerius 300-talspalats eller deltar i en av stadens årliga festivaler, kan du friska upp dina kunskaper i den lokala geografin på det Arkeologiska museet eller spana på folk på Aristotelous torg.

Det finns gott om saker att göra i Thessaloníki året runt!

Flyg till Thessaloníki

Flyg med SAS till Thessalonikis internationella flygplats Macedonia så ankommer du till Grekland redo för ditt livs semester.

Thessalonikis internationella flygplats Macedonia

Denna energiska stad är rik på historia och konst, och den är väl värd en plats på din önskelista för resor. Insup stadens skönhet och omgivningar medan du promenerar längs gatorna.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Thessaloníki

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Thessaloníki är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.