sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Thessaloniki

Flyg Thessaloniki tur och retur

Boka flyg Thessaloniki tur och retur med SAS. Flyg från Stockholm eller från/via Köpenhamn och Oslo året runt. 

Flyg till Thessaloniki med SAS och besök Greklands nästa största stad. Med sin avslappnande och hippa miljö har Thessaloniki de senaste åren kommit att bli en av de hetaste weekend-destinationerna. Staden erbjuder ett stort utbud av kultur, mat och shopping och dessutom närheten till några av Greklands mest paradisiska öar. 
 

Hitta billiga flyg till Thessaloniki med SAS lågpriskalender

Vår lågpriskalender uppdateras kontinuerligt för att kunna erbjuda marknadens bästa priser på flyg. Om du vill hitta billiga flyg till Thessaloniki kan du därför titta lite extra i vår lågpriskalender. Genom att vara ute i god tid och vara flexibel med avgångsdatum kan du fynda riktiga billiga biljetter i vår lågpriskalender. Du har dessutom alltid 24 timmars öppet köp när du bokar dina flygbiljetter med SAS. På så sätt kan du boka ditt flyg till Thessaloniki redan idag och höra med ditt resesällskap imorgon.

Hitta din resa i vår lågpriskalender
 

Boka flyg till Thessaloniki och upplev en av Europas hetaste resmål

Med sitt stora utbud av kultur, mat och shopping har Thessaloniki under de senaste åren vuxit fram och blivit en av de  hetaste storstadsstäderna att besöka. Staden erbjuder alltifrån präktiga boulevarder till romantiska gränder och dessutom Europas största antal av restauranger och barer per capita. När du bokar ditt flyg till Thessaloniki kommer du därför inte att bli uttråkad. Staden kommer verkligen underhålla dig både på dagen och natten!
 

Thessaloniki – en fartfylld stad

För den partysugna är Thessaloniki således en perfekt stad att besöka. Staden erbjuder många häftiga evenemang och konserter året runt. Du kan dessutom alltid ta dig en tur till den välkända stadsdelen Valaoritou som ständigt bjuder upp till dans och sena kvällar.  Om du vill ha en liten lugnare kväll kan du istället ta dig till Ladadika och njuta av live-band och god mat. 
 

Flyg till Thessaloniki och besök Greklands fantastiska öar

Om du är ute efter en solsemester när du bokar ditt flyg till Thessaloniki har du bokat rätt destination. Kuststaden erbjuder goda transportmöjligheter till några av Greklands mest paradisiska öar. Du kan på mindre än tre timmar ta dig till ögruppen Sporades och uppleva de välkända öarna Skiathos, Skopelos, Alonissos och Skyros. Öarna erbjuder ett stort utbud av turkost vatten, sandstränder, pinjeträd och pittoreska hamnar. Öarna är därför ett utmärkt resmål för den soltörstande. 

Alltid inkluderat när du bokar flyg med SAS

När du bokar ditt flyg med SAS vill vi alltid att din resa ska vara så smidig som möjligt. SAS erbjuder därför alltid vissa förmåner när du bokar ditt flyg. Detta ingår alltid i din flygbiljett: 

Flyg Thessaloniki tur och ta del av SAS barnrabatt

När du bokar ditt flyg till Thessaloniki ska självfallet även dina barn få följa med på resan. Genom att ta del av vår barnrabatt kan du köpa dina barns biljetter till lägre priser. Om du har barn som är yngre än 2 år och de  kan sitta i knäet hos en vuxen under flygresan kan vi erbjuda upp till 90% rabatt på biljetterna. Du kan dessutom få upp till 25% rabatt på flygbiljetterna om du har barn som är mellan 2 och 11 år gamla. Detsamma gäller om du vill att ditt barn som är under 2 år ska ha en egen sittplats. Så passa på att boka ditt flyg till Thessaloniki redan idag och ta del av dessa fantastiska rabatter! 

Mer om att resa med barn  
 

Bli medlem i SAS EuroBonus när du bokar ditt flyg till Thessaloniki

Genom att bli medlem i SAS EuroBonus har du chans att få ta del av fina förmåner. Om du inte redan är medlem bör du därför bli det när du bokar ditt flyg till Thessaloniki. Som medlem i SAS lojalitets-och frequent flyer-program kan du tjäna poäng på alla flygresor som du gör med SAS. Du kan dessutom tjäna Extrapoäng på alla dina inköp under din vistelse i Grekland.  Om du är en frekvent flygresenär med SAS eller våra partner i Star Alliance kan du bli Guld eller Diamantmedlem. Som Guld- eller Diamantmedlem får du tillgång till SAS Lounge och får på så sätt chansen att kunna starta dina resor på ett lugnt och avslappnat sätt. I loungen kan du avnjuta ett stort utbud av mat och dryck i en rofylld miljö. Du får dessutom tillgång till obegränsat och fritt WiFi. 

Bli medlem i EuroBonus
 

Övrigt 

Reseförsäkring

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng

Fakta om Thessaloniki

Valuta: euro
Tidsskillnad: +1
Språk: grekiska  

Grekiska ambassaden: Kommendörsgatan 16, 114 48 Stockholm, Sverige
 
Svenska konsulatet: Komninon 26, GR-546 24 Thessaloniki, Grekland
Tfn: + 30 2310 284065. 


Fler SAS destinationer