Flyg till Thessaloníki

We are travelers.

SAS flyger till Thessaloníki i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Thessaloníki – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatter för barn och ta med barnen på resan till Thessaloníki. Dra fördel av upp till 90 % barnrabatt.

Flyg till Thessaloníki och njut av en semester i en kuststad

Den grekiska hamnstaden Thessaloníki ligger vid en vik i Egeiska havet och ståtar med en historia från det romerska, bysantinska och osmanska riket.

När du inte beundrar den romerska kejsaren Galerius 300-talspalats eller deltar i en av stadens årliga festivaler, kan du friska upp dina kunskaper i den lokala geografin på det Arkeologiska museet eller spana på folk på Aristotelous torg.

Det finns gott om saker att göra i Thessaloníki året runt!

Thessaloniki

Thessaloníki är rik på historia, kultur och sevärdheter, och listan över saker att se och göra i staden är oändlig, särskilt om du är en historiefantast. Förbered dig på att kunna njuta av vackra slott, provsmaka kokkonst i världsklass och uppleva fantastiskt uteliv alla dagar i veckan.

Flyg med SAS till Thessalonikis internationella flygplats ”Makedonien” så ankommer du till Grekland redo för ditt livs semester.

Thessalonikis internationella flygplats ”Makedonien”

Denna energiska stad är rik på historia och konst, och den är väl värd en plats på din önskelista för resor. Insup stadens skönhet och omgivningar medan du promenerar längs gatorna.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Thessaloníki

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Thessaloníki är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden