sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Thessaloníki i Grekland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Thessaloníki – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du hittar billigare flygbiljetter. Varför inte kolla in vår lågpriskalender för att få en överblick över alla våra destinationer samlade på ett ställe? SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare.   

  • cl--plane-right Flygplats: Thessalonikis internationella flygplats ”Makedonien” (SKG)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Officiellt språk: Grekiska

Rabatterade biljetter för barn

Dra nytta av SAS rabatter på barnbiljetter och ta med barnen på resan till Thessaloníki. Dra fördel av upp till 90 % rabatt på dina barns flygbiljetter.   

flyg till Thessaloníki och njut av en semester i en kuststad  

Den grekiska hamnstaden Thessaloníki ligger vid en vik i Egeiska havet och ståtar med en historia från det romerska, bysantinska och osmanska riket. 

När du inte beundrar den romerska kejsaren Galerius 300-talspalats eller deltar i en av stadens årliga festivaler, kan du friska upp dina kunskaper i den lokala geografin på det Arkeologiska museet eller spana på folk på Aristotelous torg. 

Det finns gott om saker att göra i Thessaloníki året runt!

Utforska Thessaloníki

Ingår alltid i din resa till Thessaloníki

På SAS vill vi se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Thessaloníki är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig ännu mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan sedan användas för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Thessaloníki

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer