Flyg till Korfu

Denna vackra ö i Joniska havet, med fantastiska landskap och riklig historia, har något att erbjuda alla. Med allt från ett pulserande uteliv till sömniga fiskebyar är Korfu den perfekta destinationen för alla som söker efter trevliga äventyr eller bara lite välbehövlig avkoppling i solen.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Korfu i Grekland från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta av våra destinationer året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Korfu

Boka din semesterresa med SAS i förväg och dra fördel av billigare flygbiljetter. Ta en titt i vår lågpriskalender för att se en översikt över alla destinationer vi flyger till. SAS kunder får alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och planera senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Korfu med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Korfu.

Flyg till Korfu och njut av en avkopplande strandsemester

Pittoreska byar, en Unesco-världsarvsplats och fantastiska stränder. Det finns gott om saker att se och göra på Korfu. Vandra längs de smala gatorna i den gamla stadsdelen, beundra vacker arkitektur eller upptäck några av de bästa stränderna som denna grekiska ö har att erbjuda.

Flyg till <em>Korfu</em>

Flyg med SAS till Korfu så kommer du att landa beredd på att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Korfus internationella flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Korfu

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa SAS kundförmåner. För SAS resenärer ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord samt användning av SAS App.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass. Detta ger dig exklusiv tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt kostnadsfria snacks och måltider ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.