LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL RESA FRÅN
  Nice

  Flyg till Nice

  SAS erbjuder direktflyg till Nice från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

  Vackra Nice, Frankrikes femte största stad, ligger på den Franska Rivieran och är ett europeiskt paradis för alla som gillar sol, strandhäng, shopping och god mat. Nice erbjuder det kompletta paketet för den som är ute efter en kombinerad stads- och strandsemester. 

  Alltid inkluderat i din flygbiljett till Nice: 24 timmars öppet köp, barnrabatt, val av sittplats och mycket mer…

  Att flyga mellan Stockholm och Nice tar ungefär tre timmar. Det är inte en lång resa men vi vill alltid att våra resenärer ska vara så bekväma som möjligt under resans gång. Därför kan du läsa dagens tidning i vår app samtidigt som vi serverar kaffe, te och vatten ombord - utan att det kostar dig något extra.

  När du reser till Nice, solen och Franska Rivieran med oss vill vi inte att du ska behöva tänka på extra tillval och utgifter, därför ingår redan det mesta i din flygbiljett: 

  Du kan enkelt hitta din avgång till Nice i bkalendern här på sidan. Du kan också ladda ner vår app och snabbt hitta din resa direkt i mobilen. Kom ihåg att vi erbjuder 24-timmars öppet köp när du bokar en flygbiljett med oss, vilket gör att du kan boka först och fråga ditt resesällskap sen.
   

  Flyg direkt till Nice med SAS

  Vi erbjuder direktflyg till Nice från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo hela året. Flest avgångar har vi under sommarhalvåret när trycket är som störst och vädret i Nice är som bäst. Vi flyger till Nice flygplats, Nice Cote d’Azur Airport, som ligger lite drygt en halvmil från centrum. Du tar dig enkelt fram och tillbaka med buss som flitigt trafikerar sträckan.

   

  Upp till 90% barnrabatt på flygbiljetten till Nice

  När du flyger med oss till Nice får du alltid stora barnrabatter på dina barns flygbiljetter. Om ditt barn är under 2 år får du upp till 90% rabatt på biljettpriset och barn i åldern 2–11 år får upp till 25% rabatt. Om barnet är under 2 år ingår dessutom alltid en barnvagn eller sittvagn utan extra kostnad som ett incheckat bagage.

  Är det första gången du flyger med barn? Ta gärna kontakt med vår besättning på flygplatsen, de hjälper dig som förstagångsresenär med barn och vet hur de tar extra väl hand om dig och din familj uppe i luften.

  Merom våra barnrabatter och om att resa med barn
   

  Bli medlem i EuroBonus och tjäna poäng på din flygresa

  Du kan enkelt gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus (det är helt gratis!). När du är medlem tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS. Dina ihoptjänade poäng kan du spendera på allt från nya flygbiljetter till shopping i vår onlineshop eller ombord på flyget.

  Du tjänar dessutom poäng på barnens flygbiljetter och när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Förutom att tjäna poäng får du som medlem även en mängd andra fördelar som exklusiva erbjudanden, rabatter och mobila tjänster med praktisk information om din avgång.

  Tjäna poäng på din resa till Nice – gå med i EuroBonus gratis

   

  Hitta billiga flygbiljetter till Nice

  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.


  Ta sig från flygplatsen

  SAS flyger till Nice Cote d’Azur Airport som ligger lite drygt 6 km från city. Du tar dig smidigast in till staden via bussar som avgår med 20 minuters mellanrum. 
   

  Ta sig runt i Nice

  Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Du tar dig smidigast runt i Nice med buss. Du kan köpa busspass för 1, 5 eller 7 dagar. 
   

  Reseförsäkring

  SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy