sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

ENKEL FRÅN
Nice

Flyg till Nice

Hitta billiga flygbiljetter till Nice

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris.
Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

SAS erbjuder direktflyg till Nice från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

Vackra Nice, Frankrikes femte största stad, ligger på den Franska Rivieran och är ett europeiskt paradis för alla som gillar sol, strandhäng, shopping och god mat. Nice erbjuder det kompletta paketet för den som är ute efter en kombinerad stads- och strandsemester. 

Att flyga mellan Stockholm och Nice tar ungefär tre timmar. Det är inte en så lång resa men vi vill alltid att du som resenär ska få det så bekvämt som möjligt under resans gång. Därför kan du läsa dagens tidning i vår app samtidigt som vi serverar kaffe, te och vatten ombord - utan att det kostar dig något extra.

När du reser till Nice, solen och Franska Rivieran med oss vill vi inte att du ska behöva tänka på extra tillval och utgifter, därför ingår redan det mesta i din flygbiljett: 

Du kan enkelt hitta din avgång till Nice i kalendern här på sidan. Du kan också ladda ner vår app och snabbt hitta din resa direkt i mobilen. Kom ihåg att vi erbjuder 24-timmars öppet köp när du bokar en flygbiljett med oss, vilket gör att du kan boka först och fråga ditt resesällskap sen.
 

Flyg direkt till Nice med SAS

Vi erbjuder direktflyg till Nice från Stockholm och från/via Köpenhamn och Oslo hela året. Flest avgångar har vi under sommarhalvåret när trycket är som störst och vädret i Nice är som bäst. Vi flyger till Nice flygplats, Nice Cote d’Azur Airport, som ligger lite drygt en halvmil från centrum. Du tar dig enkelt fram och tillbaka med buss som flitigt trafikerar sträckan.

Upp till 90% barnrabatt på flygbiljetten till Nice

När du flyger med oss till Nice får du alltid stora barnrabatter på dina barns flygbiljetter. Om ditt barn är under 2 år får du upp till 90% rabatt på biljettpriset och barn i åldern 2–11 år får upp till 25% rabatt. Om barnet är under 2 år ingår dessutom alltid en barnvagn eller sittvagn utan extra kostnad som ett incheckat bagage.

Är det första gången du flyger med barn? Ta gärna kontakt med vår besättning på flygplatsen, de hjälper dig som förstagångsresenär med barn och vet hur de tar extra väl hand om dig och din familj uppe i luften.

Mer om våra barnrabatter och om att resa med barnTjäna poäng på din flygresa till Nice

Du kan enkelt och kostnadsfritt gå med i vårt lojalitets- och bonusprogram EuroBonus. När du är medlem tjänar du poäng varje gång du flyger med SAS eller våra partner. Dina ihoptjänade poäng kan du spendera på allt från nya flygbiljetter till shopping i vår onlineshop eller ombord på flyget.

Du tjänar dessutom poäng på barnens flygbiljetter och när du gör reservationer för hotell och hyrbil hos våra partner över hela världen. Förutom att tjäna poäng får du som medlem även en mängd andra fördelar som exklusiva erbjudanden, rabatter och mobila tjänster med praktisk information om din avgång.

Tjäna poäng på din resa till Nice – gå med kostnadsfritt i EuroBonus.

Ta sig från flygplatsen

SAS flyger till Nice Cote d’Azur Airport som ligger lite drygt 6 km från city. Du tar dig smidigast in till staden via bussar som avgår med 20 minuters mellanrum. 
 

Ta sig runt i Nice

Hyrbil: Genom SAS partner får du tillgång till ett brett utbud av hyrbilar i alla priskategorier. Du tar dig smidigast runt i Nice med buss. Du kan köpa busspass för 1, 5 eller 7 dagar. 
 

Reseförsäkring

SAS erbjuder i samarbete med Europ Assistance reseförsäkringar som ger dig skydd från det att du bokar din resa, tills att du kommer hem. Köp reseförsäkring

Övrigt

Flyg till Paris
Flyg till Lyon
Flyg till Frankrike

 

Fler SAS destinationer