Flyg till Nice

Nice sjuder av liv och mellan de mjuka sandstränderna och de lyxiga cocktailbarerna kommer du att hitta en uppsjö av saker att se och göra, inklusive fotvandring längs kusten, vattensporter och besök på museer. Lär dig allt om det bästa som Franska rivieran har att erbjuda.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Nice i Frankrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Nice

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Frankrike med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Nice.

Flyg till Nice och njut av en fransk strandsemester

Franska rivieran lockar flera miljoner besökare varje år och Nice är en av regionens mest populära städer vid vattnet. Nice är en stad som bjuder på en minnesvärd semester vid Medelhavet, där du hittar överdåd från äldre tider, ständigt solsken och en pittoresk miljö vid havet.

När du inte promenerar längs rivieran eller solbadar på mjuka sandstränder kommer du antagligen att utforska den lokala kulturen på Matisse-museet eller njuta av panoramautsikten uppe från kullen Le Château.

Listan med saker att se och göra i Nice är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Nice</em>

Flyg med SAS till Nice Côte d’Azur flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Nice Côte d’Azur flygplats

En kust som sträcker sig flera mil gör Nice till ett perfekt resmål för en strandsemester. Upplev Medelhavet i denna soldränkta stad. Om du söker efter en avkopplande vistelse är Nice definitivt den rätta platsen för dig.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Nice

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Du kommer alltid att få vissa förmåner när du flyger med SAS. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.