Flyg till Nice

We are travelers.

SAS flyger till Nice i Frankrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Nice – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Nice med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Nice.

Flyg till Nice och njut av en fransk strandsemester

Franska rivieran lockar flera miljoner besökare varje år och Nice är en av regionens mest populära städer vid vattnet. Nice är en stad som bjuder på en minnesvärd semester vid Medelhavet, där du hittar överdåd från äldre tider, ständigt solsken och en pittoresk miljö vid havet.

När du inte promenerar längs rivieran eller solbadar på mjuka sandstränder kommer du antagligen att utforska den lokala kulturen på Matisse-museet eller njuta av panoramautsikten uppe från kullen Le Château.

Listan med saker att se och göra i Nice är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Nice

Nice sjuder av liv och mellan de mjuka sandstränderna och de lyxiga cocktailbarerna kommer du att hitta en uppsjö av saker att se och göra, inklusive fotvandring längs kusten, vattensporter och besök på museer. Lär dig allt om det bästa som Franska rivieran har att erbjuda.

Flyg med SAS till Nice Côte d’Azur flygplats så kommer du att vara beredd och se fram emot att börja din semester utvilad efter en avkopplande resa.

Nice Côte d’Azur flygplats

En kust som sträcker sig flera mil gör Nice till ett perfekt resmål för en strandsemester. Upplev Medelhavet i denna soldränkta stad. Om du söker efter en avkopplande vistelse är Nice definitivt den rätta platsen för dig.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Nice

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Du kommer alltid att få vissa förmåner när du flyger med SAS. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden