sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Nice i Frankrike från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore). 

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Nice – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flygbiljetter. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Nice Côte d’Azur flygplats (NCE)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Franska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Nice med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Nice. 

flyg till Nice och njut av en fransk strandsemester

Franska rivieran lockar flera miljoner besökare varje år och Nice är en av regionens mest populära städer vid vattnet. Nice är en stad som bjuder på en minnesvärd semester vid Medelhavet, där du hittar överdåd från äldre tider, ständigt solsken och en pittoresk miljö vid havet.

När du inte promenerar längs rivieran eller solbadar på mjuka sandstränder kommer du antagligen att utforska den lokala kulturen på Matisse-museet eller njuta av panoramautsikten uppe från kullen Le Château. 

Listan med saker att se och göra i Nice är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Weekend i Nice
  • Varför Nice?
  • Flyg med SAS till Nice Côte d’Azur flygplats (NCE)
  • Vill du ha en ännu bekvämare resa?
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Nice

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Du kommer alltid att få vissa förmåner när du flyger med SAS. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng varje gång du flyger med oss eller våra partners i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera din biljett, hyra en bil och mycket annat. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter du bokar med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Nice

Gör resan ännu trevligare genom att boka en hyrbil och ett hotellrum hemifrån. Gå till SAS partnersidor och gör din bokning redan nu.  

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Nice