Flyg till Frankrike

De flesta besökarna hittar något trevligt att njuta av i Frankrike – från söder till norr, från städer till landsbygden, från vinprovning till kulinariska upplevelser och från stränder till bergstoppar. Flyg med SAS för att uppleva Frankrikes skönhet, på platser från Biarritz i sydväst till Paris i mitten och Montpellier och Nice i söder.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Frankrike från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Biarritz, Montpellier, Nice och Paris. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Frankrike – Upplev färgerna i Provence

Lavendelodlingar och solrosor. Vackra stränder. Provence är en fest för alla sinnen. Flyg med SAS till kuststaden Marseille och res längs kusten. Där hittar du fantastiska stränder och det är inte lika trångt som Franska rivieran. Många konstnärer har lockats av de vackra färgerna och ljuset i Provence under åren.

I Aix-en-Provence kan du besöka Cézannes studio och på Franska rivieran hittar du museer till minne av Picasso, Matisse och Chagall. Van Gogh var bosatt i Arles under många år. När du besöker staden kan du följa hans fotspår och se alla platser han målade.

De flesta städerna i Provence har en lokal marknad. Där kan du köpa blommor, ta ett glas rosévin och umgås med lokalbefolkningen.

Kyrkogården Père Lachaise

Père Lachaise i Paris öppnades år 1804 och är stadens största kyrkogård. Den tar emot ca 3,5 miljoner besökare varje år och sägs vara världens mest besökta begravningsplats.

Den är väl värd ett besök på din resa till Paris. Några av de berömda personerna som ligger begravda där är Jim Morrison, Oscar Wilde, Isadora Duncan, Pierre Abelard och Héloïse, Frédéric Chopin, Honoré de Balzac, Colette, Molière och Edith Piaf.

Flyg till <em>Frankrike</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Frankrike med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Biarritz, Montpellier, Nice eller Paris.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.