ENKEL FRÅN
Paris

Flyg till Paris

Den franska huvudstaden sjuder av kultur, arkitektur, monument och museer. En stad med en lång historia som Paris har naturligtvis en lång rad fascinerande byggnader som är fantastiska att uppleva. Paris är också ett modemecka och den franska huvudstaden lockar modeintresserade människor från hela världen. Därför finns det också gott om möjligheter till shopping i Paris.

SAS har flera avgångar dagligen från Stockholm direkt till Paris. Flygresan från Stockholm till Charles de Gaulle-flygplatsen i Paris tar bara ca 3 timmar. 
 

VÄLJ BLAND MINST 6 DAGLIGA AVGÅNGAR TILL PARIS

Vi har 6 olika avgångar till Paris varje dag och det finns säkert en avgång som matchar dina resplaner. 

Vår flygrutt går direkt från Arlanda till Charles de Gaulle-flygplatsen som ligger 22 km nordost om Paris. Här finns det goda möjligheter till transport direkt in till huvudstadens centrum. 

Se våra avgångar

 

BOKA FLYGBILJETTER TILL PARIS REDAN IDAG

Om du beställer dina flygbiljetter till den populära, romantiska, franska huvudstaden i god tid kan du ha större chans att hitta flygbiljetterna till de allra bästa priserna.

Hos SAS erbjuder vi öppet köp i 24 timmar på alla våra biljetter. Det gör det möjligt för dig att boka biljetter med detsamma. Då kan du därefter se om datum, avgångstid och pris passar med vad dina medresenärer är intresserade av. 

Hitta biljetter i lågpriskalendern

 

KOM DIREKT TILL PARIS PÅ 3 TIMMAR MED SAS

Paris är en av Europas största metropoler och lockar många turister varje år. SAS ger dig möjlighet att flyga direkt till städernas stad från Stockholm. Det innebär att du på mycket kort tid kan stå mitt på den berömda avenyn Champs-Élysées i stadens centrum.

Den korta flygdistansen gör Paris till den perfekta staden att resa till på en kort weekendresa. Boka dina biljetter på sas.se så kan du se fram emot din storstadssemester redan idag. 

Se våra avgångar

I SAS GO-FLYGBILJETTER INGÅR 23 KG BAGAGE OCH VAL AV SITTPLATS

Med SAS Go-flygbiljetter är du garanterad en behaglig flygresa. Vi vill att du ska få en sådan behaglig upplevelse som möjligt under hela resan – både före, under och efter. Med flygbiljetterna från SAS har du bl.a. 23 kg bagage och val av sittplats 22 timmar innan avgång inkluderat i biljettpriset (SAS Go).

Under flygresan serveras te och kaffe. Om du vill läsa dagens tidning finns den digitalt i vår app. 

Mer om våra reseklasser

 

SPAR PENGAR PÅ FLYGBILJETTER TILL BARNEN

Med SAS finns det goda möjligheter att spara pengar på flygbiljetterna till barnen. Om du reser med barn under två år som du kan dela sittplats med kan du spara upp till 90% på flygbiljetten till ditt barn. Om du bokar en sittplats till ditt barn kan du spara 25% på flygbiljetten.

Barn i åldern 2–11 år får upp till 25% rabatt på sin biljett och de har en egen sittplats ombord på flyget. 

Rabatt på flygbiljetter till barnEXKLUSIVA FÖRMÅNER OCH FINA ERBJUDANDEN

Med EuroBonus är du garanterad en rad förmåner på din flygresa, så bli medlem i EuroBonus gratis redan idag.

Du tjänar poäng varje gång du reser med SAS. Du kan även tjäna poäng på bl.a. hotellbokning, hyrbil, bensin, taxiresor och shopping, som du kan använda till många olika förmåner och rabatter.  

EuroBonus ger dig en bekvämare, förmånligare och enklare resa – så använd ditt kort redan idag och tjäna poäng.

Alla förmåner med EuroBonus

CHARLES DE GAULLE-FLYGPLATSEN I PARIS

Charles de Gaulle-flygplatsen strax utanför Paris är Frankrikes största och viktigaste flygplats. Det är också en av världens mest hektiska flygplatser med upp mot 60 miljoner passagerare om året som reser antingen till eller från flygplatsen.

Transporten till och från flygplatsen kan ske med kollektivtrafik eller hyrbil. Båda delarna finns precis utanför flygplatsens entré.


TRANSPORT TILL OCH FRÅN CHARLES DE GAULLE-FLYGPLATSEN

Det finns olika möjligheter att ta sig från flygplatsen och in till Paris. Regionaltåglinjen RER B kan ta dig direkt från flygplatsen till Paris centrum.

Tåg

På flygplatsen finns det en RER-station både vid terminal 2 och terminal 3. Tågresan från Charles de Gaulle till Châtelet-Les Halles i centrala Paris tar omkring 50 minuter. 

Buss

En annan transportmöjlighet från flygplatsen och in till Paris är buss. Det finns flera olika busslinjer som går mellan Charles de Gaulle och centrum av Paris. Du kan även välja att åka med en pendelbuss som går direkt från flygplatsen och in till centrum av Paris. Bussresan tar mellan 45 och 60 minuter beroende på tidpunkt på dagen samt trafik. 

Taxi

Ett sista alternativ är en taxi. Taxibilar stannar utanför alla terminaler på Charles de Gaulle-flygplatsen. Under rusningstid kan det förekomma högre priser.

BILUTHYRNING VID FLYGPLATSEN I PARIS 

Om du behöver ha en bil under din semester hittar du olika biluthyrningsfirmor vid terminal 1. Det är bra skyltat på flygplatsen så det är enkelt att hitta.  

Det är nödvändigt att boka hyrbil hemifrån då det ger dig möjlighet att hämta bilen på avvikande tider på dygnet vilket kan vara aktuellt i samband med flygresor. 

Här får du en komplett översikt över priser och tillgänglighet hos olika uthyrningsfirmorTRANSPORT I PARIS

I Paris har man en bra infrastruktur vilket innebär att kollektivtrafiken är väl utvecklad. Det gör det mycket enkelt för turister att ta sig runt i storstaden. Det går att ta sig runt med tunnelbana eller buss.

De flesta föredrar dock tunnelbanesystemet eftersom det är anpassat för att hantera många människor dagligen och är lätt att använda.

Hitta billiga flygbiljetter till Paris

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.Fakta Paris

Valuta: euro

Tidsskillnad: ingen

Språk: Franska

Svenska Ambassaden: Den danske ambassade, 77 Avenue Marceau, 75116 Paris
 

 

Övrigt

Flyg till Frankrike
Reseförsäkring

 


Fler SAS destinationer