sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Paris

Flyg Paris tur och retur med SAS

Med SAS kan du boka billiga flyg till Paris i Frankrike och välja mellan ett flertal avgångar varje dag. SAS stora utbud av flyg Paris tur och retur gör att du kan anpassa din resa efter både plånbok och semesterschema. Ditt flyg till Paris flygplats Charles de Gaulle tar enbart cirka tre timmar från Stockholm Arlanda vilket gör denna stad till den perfekta destinationen för en weekendsemester. Paris är en av världens populäraste turiststäder så boka ditt flyg till Paris på en gång för att få uppleva kärlekens stad med egna ögon.
 

Boka billiga flyg till Paris varje dag året runt

Trycket på flyg till Paris är högt året runt så se till att boka dina biljetter i god tid. Vår lågpriskalender hjälper dig att hitta flyg till Paris för bästa möjliga pris och ju tidigare du bokar, desto bättre chanser har du. Då lågpriskalendern uppdateras kontinuerligt erbjuds du alltid marknadens bästa priser på flyg till Paris, så tveka inte med att boka din biljett! Det är som vanligt 24 timmars öppet köp när du bokar ditt flyg till Paris med SAS. Boka dina biljetter först och meddela med dina medresenärer efteråt. 

Till lågpriskalendern
 

Shopping och gastronomi i världsklass

Paris är ett Mekka för fashionistan då staden har ett fantastiskt utbud med allt från bra second hand-butiker till lyxiga gallerior. Den kända gallerian Lafayette och modegatan Champs Elysées är ett måste när du besöker staden. Trots att många av butikerna här har saftiga prislappar är det fantastiska ställen att fönstershoppa på då butikerna är otroligt pampiga och man kan andas in den franska atmosfären ordentligt. Andan är ständigt ackompanjerad av de boulevarder som är typiska för Paris. Mellan butiksbesöken är det viktigt att fylla på med energi och i Paris finns det gott om restauranger att välja mellan. Ett hett tips är Café De Flore dit många författare, filosofer och skådespelare återvänder när de besöker staden.

Vidare så är ett besök i Paris judiska distrikt fantastiskt häftigt. Här hittar du stadens allra bästa falafel, men även inspirerande butiker där du kan göra unika fynd. Glöm inte att besöka de second hand butiker som finns i det judiska distriktet som räknas till de bästa i världen.

Flyg till Paris för de vackra sevärdheternas skull

Frankrikes huvudstad är en stad full av sevärdheter och miljontals turister bokar flyg till Paris varje år för att få uppleva dessa. Få turister missar att besöka Eiffeltornet, så se till att gå upp tidigt om du och ditt resesällskap också vill upp i det 324 meter höga järntornet. Eiffeltornet erbjuder en fantastisk utsikt och är väl värt ett besök, men den som inte orkar stå i kö eller den som är höjdrädd kan även studera den ståtliga byggnaden från marken. För den konstintresserade är Louvren ett måste och Mona Lisa är bara en utav många otroliga tavlor som finns i museets ägo. Även här rekommenderas att boka biljetter via internet i förväg så att man slipper den långa kön. Utöver dessa två självklara turistmål bör man även besöka Triumfbågen och Notre-Dame där du kan äta fantastiska falaflar.

Föräldrar som bokat flyg till Paris med barn kan även samla på sig pluspoäng hos sina små genom att åka cirka 30 km utanför storstaden till Disneyworld vilket ofta är ett uppskattat besök bland både stora och små. För att komma till Disneyworld är det smidigt att antingen åka tunnelbana eller att hyra en bil.

Boka hyrbil med dina EuroBonus-poäng
 

Flyg till Paris med barnrabatt på flygbiljetterna

Flyg Paris tur och retur med vår barnrabatt för att visa denna fantastiska stad för dina barn. Barn under 2 år får upp till 90% barnrabatt på flygbiljetter om de sitter i knät hos en vuxen under ert flyg till Paris. Barn mellan 2 och 11 år får upp till 25% rabatt. Om du vill ha en egen sittplats till ditt barn som är under 2 år är priset detsamma som för barn som är mellan 2 och 11 år.

Mer om att resa med barn
 

Mer inspiration till din resa

Kom igång med EuroBonus

Som medlem i SAS EuroBonus har du möjlighet att tjäna poäng när du bland annat köper flyg till Paris, som du sedan kan använda till att betala för nya flygbiljetter, hyra bil och mycket annat. Är du en frekvent flygresenär med SAS eller våra partner i Star Alliance kan du bli Guld- eller Diamantmedlem och kan då börja din resa med att koppla av i SAS Lounge på flygplatsen. Där hittar du gratis WiFi, tidningar samt mat och drycker så att du har möjlighet att ladda batterierna och njuta av din resa redan innan du går ombord. 

Bli medlem kostnadsfritt i EuroBonus

Övrigt

Reseförsäkring


Fler SAS destinationer