Flyg till Alanya

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Alanya i Turkiet från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston,Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington D.C.), Kanada (Toronto) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

Förmåner på din flygning till Alanya

Om du söker efter bra erbjudanden på flygbiljetter ska du se till att boka dina biljetter med SAS i förväg. Du kan få en fullständig översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. Alla våra destinationer samlade på samma plats. Som SAS-kund har du alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig om du ska resa senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Alanya och Turkiet tillsammans med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Alanya.

Gå ombord på en flygning till Alanya och njut av en semester på stranden

Den vackra staden Alanya ligger intill stranden vid Turkiets centrala kust i Medelhavet och är ett perfekt resmål för sommaren. Oavsett om du reser dit som familj med barnen, reser i en grupp eller utforskar på egen hand finns det gott om saker att göra i och runt Alanya för alla.

När du inte solar på mjuka sandstränder eller njuter av vattensporter vid kusten kommer du antagligen att utforska grottor, slott och museer i det omgivande området.

Flyg till Alanya

Alanya är mer än bara en livlig semesterort med vackra stränder. Det är även en region full av historia, kultur och sevärdheter och listan över saker att se och göra är oändlig. Förbered dig på att simma i Kleopatras fotspår, utforska gigantiska befästningar och njut av den vackra utsikten över de ottomanska villorna.

Flyg med SAS till flygplatsen Gazipasa Alanya så anländer du i Turkiet utvilad och beredd att börja semestern.

Gazipasa Alanya flygplats

Denna stad vid stranden passar alla. Om du njuter av natur och aktiviteter upptäcker du snabbt stadens skönhet oavsett vart du går. För en familjesemester kan du vara säker på att få en avkopplande och solig utlandssemester.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Alanya

SAS strävar alltid efter att säkerställa att våra kunder ska få en sådan avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App ingår alltid på ditt flyg till Alanya. Du kan också enkelt uppgradera din biljett till nästa reseklass och få fler förmåner.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Ja Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **När tillgängligt

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla EuroBonus-medlemmars resor med Scandinavian Airlines. Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden