Flyg till Turkiet

Flyg med SAS till Alanya på Turkiets Medelhavskust – den turkiska rivieran. Härifrån har du massor av destinationer inom räckhåll. Milslånga vackra stränder och historiska städer, oavsett om du letar efter ett pulserande nattliv eller en lugn plats för en familjesemester.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Turkiet från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm och erbjuder flyg till Alanya, Antalya och Dalaman. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg till Turkiet – njut av turkisk mat

När du besöker Turkiet bör du uppleva det turkiska köket. Prova den turkiska versionen av köttbullar, kofte. Eller hitta din favoritkebab – Turkiet har många olika sorters kebab. Eller beställ all meze du kan äta.

Glöm inte att prova Pide, den turkiska motsvarigheten till pizza. Pide är ett bakat tunnbröd, som garneras med köttfärs, grönsaker och ost.

Blått vatten och sandstränder i Turkiet

Den turkiska rivieran sträcker sig kilometervis längs Turkiets sydvästra kust. SAS tar dig till Gazipasa, strax utanför Alanya. Härifrån kan du enkelt resa utmed den turkiska kusten.

Bo i den historiska badorten Alanya med sandstränder och massor av historia att ta del av. Utforska det åttakantiga röda tornet, den fuktiga Damlataş-grottan, som sägs lindra astma, eller ta linbanan till Alanyas slott. Eller bara njut av stadens vackra stränder.

Res vidare längs kusten till Side, en vacker liten stad med fantastiska stränder. Du hittar ruiner från den romerska och bysantinska epoken över hela Side, som den gamla teatern och Apollotemplet, som ligger precis på spetsen av halvön.

Flyg till <em>Turkiet</em>

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Turkiet med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Alanya.

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.