Flyg till Dalaman

Området runt Dalaman är känt som den turkosa kusten och den fantastiska naturen är skäl nog att resa dit. Utöver det är det en perfekt destination för avkoppling, äventyrsaktiviteter och stora mängder antika historiska landmärken.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Dalaman i Turkiet från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm. Vi flyger till de flesta destinationerna året runt, några är säsongsberoende.

Vi flyger från samtliga av våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Francisco och Washington, DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Dalaman

Boka din resa med SAS tidigt, så hittar du sannolikt en billigare flygbiljett. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en fullständig översikt över alla SAS-destinationer.

Som kund hos SAS har du alltid tillgång till 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Tveka inte med att boka om du hittar ett fantastiskt erbjudande – du kan alltid göra ändringar senare om det visar sig att datumet eller tidpunkten inte passar.

Barnrabatt

Upplev Dalaman med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Dalaman.

Flyg till Dalaman – upptäck en blandning av vackra stränder, äventyr och antika underverk

Föreställ dig att koppla av på stranden vid turkosfärgat vatten, jaga äventyr och utforska antikens historia – allt detta och mer finns i Dalaman.

De som bara vill ta det lugnt kan besöka Blue Lagoon i Olu Deniz eller uppleva de lokala avkopplande termiska och gyttjebaden. Äventyrare kan prova på skärmflygning, vindsurfing och fantastiska vandringsleder. De som älskar historia kan upptäcka antika berättelser i Dalyan, där stengravarna tusentals år gamla. Avsluta dina dagar med färsk fisk och skaldjur och kalla drycker på lokala matställen.

Flyg till <em>Dalaman</em>

Flyg med SAS till Dalamans flygplats och du kommer att anlända redo att starta din semester avslappnad och utvilad.

Dalamans flygplats

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS kan du flyga till många länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Dalaman

SAS strävar alltid efter att se till att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du dra fördel av vissa av SAS förmåner. Enkel incheckning online, kostnadsfritt kaffe och te ombord och användning av SAS app ingår alltid med din flygbiljett till Dalaman.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag.