Flyg till Antalya

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Antalya i Turkiet från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner på din flygning till Antalya

Om du söker efter bra erbjudanden på flygbiljetter ska du se till att boka dina biljetter med SAS i förväg. Du kan få en fullständig översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. Alla våra destinationer samlade på samma plats. Som SAS-kund har du alltid 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om du ser ett bra erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig om du ska resa senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Turkiet tillsammans med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Antalya.

Flyg till Antalya och njut av kristallklart vatten och historiska landmärken

Den charmiga kuststaden Antalya är känd för dess historiska landmärken och vackra stränder. Den historiska gamla stadsdelen Kaleici är ett måste för alla som är intresserade av historia och arkitektur. Utforska gamla romerska ruiner såväl som traditionella turkiska marknader och upptäck de charmiga slingrande gatorna och gränderna.

Flyg till Antalya

Antalya är den perfekta destinationen för alla som älskar stränder, kristallklart vatten och medelhavsklimat. Från Taurusbergen till Dudenvattenfallen – Antalya är rätt plats för dig som vill upptäcka dolda skatter. Ta en båttur och utforska de vackra, dolda vikarna längs kusten.

Flyg med SAS till Antalya flygplats så anländer du i Turkiet utvilad och redo att börja semestern.

Antalyas flygplats

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Antalya

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Enkel incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS-app ingår alltid med din flygning till Antalya. Du kan enkelt uppgradera din biljett till nästa reseklass och få fler förmåner.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden