Flyg till Bryssel

I rollen som centrum för Europas kultur och institutioner har Bryssel mycket mer att erbjuda än du kanske skulle föreställa dig. Bryssel är inte bara känd för produktion av choklad och öl. Staden är också hemvisten för fler än 90 museer, många gröna parker, fantastisk arkitektur och ett stort antal barer.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bryssel i Belgien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Bryssel

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du får billigare flygbiljetter och har mer pengar kvar att spendera i Bryssel. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bryssel med hela familjen. SAS erbjuder dig upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bryssel.

Flyg till Bryssel och njut av en historisk och hip stadsutflykt

Bryssel erbjuder en perfekt blandning av historia och modern kultur, och är hemvisten för arkitektoniska skatter, Unesco-världsarvsplatser och barer som måste ses.

När du inte utforskar Bryssels marknadstorg och det stora palatset kommer du antagligen att besöka stadens konst-, vetenskaps- eller teknikmuseer för att ta reda på mer om dess lokala historia.

Listan med saker att göra i Bryssel är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Flyg till <em>Bryssel</em>

Flyg med SAS till Bryssels flygplats för att känna dig uppfriskad och vara beredd att påbörja din semester när du landar i staden.

Bryssels flygplats

Bryssel är en liten stad med samma egenskaper som en stor metropol. Utforska moderna stadsdelar, byggnader i art déco-stil och småstadscharm på en och samma plats. Staden har något trevligt för alla, vilket gör den väl värd ett besök.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Bryssel

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Bryssel.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. I nästa reseklass kommer du att ha tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.