sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Bryssel i Belgien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Bryssel – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du får billigare flygbiljetter och har mer pengar kvar att spendera i Bryssel. Gå till vår lågpriskalender om du vill se en översikt över alla våra destinationer på en och samma plats. Alla kunder hos SAS får 24 timmars öppet köp på alla bokningar, så om du ser ett fantastiskt erbjudande kan du boka det nu och bestämma dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Bryssels flygplats (BRU)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Officiellt språk: Franska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bryssel med hela familjen. SAS erbjuder dig upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Bryssel.  

flyg till Bryssel och njut av en historisk och hip stadsutflykt

Bryssel erbjuder en perfekt blandning av historia och modern kultur, och är hemvisten för arkitektoniska skatter, Unesco-världsarvsplatser och barer som måste ses. 

När du inte utforskar Bryssels marknadstorg och det stora palatset kommer du antagligen att besöka stadens konst-, vetenskaps- eller teknikmuseer för att ta reda på mer om dess lokala historia.  

Listan med saker att göra i Bryssel är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla. 

Weekend i Bryssel
  • Varför Bryssel?
  • Flyg med SAS till Bryssels flygplats (BRU)
  • Gör din resa enklare med SAS App
  • Upplev världen med SAS

Ingår alltid i din resa till Bryssel

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Bryssel. 

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. I nästa reseklass kommer du att ha tillgång till Fast TrackSAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Som medlem kommer du att tjäna poäng på varje flygning med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Sedan kan du bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil. 

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Ta reda på mer om SAS hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Bryssel

Medan du är borta kan du behöva en plats att bo på och ett sätt att resa runt. Via våra partners kan du enkelt söka efter och boka ett hotell som passar dig och hyra en bil som tillgodoser dina behov.

Andra populära SAS-destinationer

Bli inspirerad och läs mer om Bryssel