Flyg till Bryssel

We are travelers.

SAS flyger till Bryssel i Belgien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner på din flygning till Bryssel – boka nu

Boka din resa med SAS i förväg, så är det mer sannolikt att du får billigare flygbiljetter och har mer pengar kvar att spendera i Bryssel. Få översikt över alla våra destinationer genom att gå till vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Bryssel med hela familjen. SAS erbjuder dig upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bryssel.

Flyg till Bryssel och njut av en historisk och hip stadsutflykt

Bryssel erbjuder en perfekt blandning av historia och modern kultur, och är hemvisten för arkitektoniska skatter, Unesco-världsarvsplatser och barer som måste ses.

När du inte utforskar Bryssels marknadstorg och det stora palatset kommer du antagligen att besöka stadens konst-, vetenskaps- eller teknikmuseer för att ta reda på mer om dess lokala historia.

Listan med saker att göra i Bryssel är oändlig och det finns mycket att se och göra för alla.

Bryssel

I rollen som centrum för Europas kultur och institutioner har Bryssel mycket mer att erbjuda än du kanske skulle föreställa dig. Bryssel är inte bara känd för produktion av choklad och öl. Staden är också hemvisten för fler än 90 museer, många gröna parker, fantastisk arkitektur och ett stort antal barer.

Flyg med SAS till Bryssels flygplats för att känna dig uppfriskad och vara beredd att påbörja din semester när du landar i staden.

Bryssels flygplats

Bryssel är en liten stad med samma egenskaper som en stor metropol. Utforska moderna stadsdelar, byggnader i art déco-stil och småstadscharm på en och samma plats. Staden har något trevligt för alla, vilket gör den väl värd ett besök.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Bryssel

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder en trevlig och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord och användning av SAS App i din flygning till Bryssel.

Om du vill resa med ännu högre komfort kan du uppgradera din flygbiljett till nästa reseklass och få fler förmåner. I nästa reseklass kommer du att ha tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden