Flyg till Belgien

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Bryssel i Belgien från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Flyg med SAS till Belgien

Flyg med SAS till Bryssel som ofta kallas Europas huvudstad. Både EU:s och NATO:s högkvarter är belägna där.

Från Bryssel kan du enkelt resa till andra delar av Belgien och besöka städer i Flandern eller Vallonien, t.ex. Antwerpen, Gent, Leuven, Mons eller Liège.

Böcker och historia i Antwerpen

Fransmannen Christophe Plantin bosatte sig i Belgiens största hamnstad Antwerpen omkring 1550. År 1555 startade han sin berömda tryckeri- och förlagsverksamhet här. Officina Plantiniana flyttade slutligen till Vrijdagmarkt där verksamheten fortsatte under omkring 300 år innan den såldes till Antwerpens stad och byggdes om till ett museum.

Idag är museet Plantin-Moretus hem till två av världens äldsta tryckpressar och det ursprungliga Garamond-typsnittet av bly som tillverkades av gravören Claude Garamond i Paris. Gå inte miste om museets boksamling och bokaffär.

Flyg till Belgien

Om du inte är intresserad av myndighetsbyggnader och politik erbjuder Bryssel många andra saker att se och göra. Skäm bort dig själv med belgiska våfflor, choklad eller lokalt bryggt öl. Prova belgiska musslor i en av de många fiskrestaurangerna kring Place Sainte-Catherine. Och glöm inte bort att beställa belgiska pommes frites när du är där.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Belgien med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Bryssel.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete