sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Belgien

Flyg till Belgien

Flyg till Belgien

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Belgien erbjuder en rik kultur, fantastisk natur och delikat, belgisk choklad för alla gottegrisar. SAS flyger direkt från Stockholm till Bryssel – boka din resa idag!

 

Från shopping till vild natur

Trots att Belgien inte är så stort erbjuder landet många spännande och annorlunda saker att hitta på. Landet är uppdelat i tre regioner och varje region har något unikt att erbjuda. Belgien är en del av Benelux som även omfattar Nederländerna och Luxemburg.

Flandern är en region i norra Belgien som består av ett tättbefolkat område med härliga stränder och vidsträckta hedar. I mitten av Belgien hittar du huvudstaden Bryssel, som erbjuder shopping, gastronomi och mycket kultur. Om du vill uppleva Belgiens vilda natur ska du bege dig söderut där du hittar fantastisk natur och grönskande områden i regionerna Vallonien och Ardennerna. 

 

Bryssel – ett oförglömligt möte

Belgien erbjuder mycket kultur med fantastiska byggnader och roliga attraktioner. Upplev skulpturen Manneken Pis i Bryssel eller se Belgiens största kyrka, Vårfrukatedralen i Antwerpen, med målningar av konstnären Peter Paul Rubens.

SAS flyger dagligen till Bryssel och erbjuder direktflyg från Stockholm, från/via Köpenhamn och Oslo.

 

Fotvandra i Belgien

Om du gillar att fotvandra ska du besöka Vallonien där du kan vandra i de skogklädda områdena och bergen.

Missa inte chansen att få njuta av de idylliska floddalarna som kommer att göra dig förstummad. I den här delen av Belgien hålls också det berömda cykelloppet, Liège-Bastogne-Liège, där en lång rad professionella cyklister deltar.

 

Fransk gastronomi och belgisk choklad

I Belgien serveras det franska köket men i tyska portionsstorlekar. Alla belgare har en förkärlek för mat, vilket du kommer att uppleva på alla restauranger och caféer. Glöm inte heller att njuta av den belgiska chokladen som är berömd för sina många former och smaker.

 

Flyg direkt till Belgien med SAS

Med SAS flyger du direkt till Belgien från Stockholm. Du landar på Bryssels flygplats och med upp till 6 avgångar dagligen är det stor chans att du hittar en biljett till Belgien som passar dina behov.