sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Bryssel i Belgien från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).  

Flyg med SAS till Belgien

Flyg med SAS till Bryssel som ofta kallas Europas huvudstad. Både EU:s och NATO:s högkvarter är belägna där. 

Från Bryssel kan du enkelt resa till andra delar av Belgien och besöka städer i Flandern eller Vallonien, t.ex. Antwerpen, Gent, Leuven, Mons eller Liège.

  • cl--locator Huvudstad: Bryssel
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: CET: UTC +1/CEST (Centraleuropeisk sommartid): UTC +2
  • cl--globe Officiellt språk: Nederländska, franska, tyska

Böcker och historia i Antwerpen

Fransmannen Christophe Plantin bosatte sig i Belgiens största hamnstad Antwerpen omkring 1550. År 1555 startade han sin berömda tryckeri- och förlagsverksamhet här. Officina Plantiniana flyttade slutligen till Vrijdagmarkt där verksamheten fortsatte under omkring 300 år innan den såldes till Antwerpens stad och byggdes om till ett museum.

Idag är museet Plantin-Moretus hem till två av världens äldsta tryckpressar och det ursprungliga Garamond-typsnittet av bly som tillverkades av gravören Claude Garamond i Paris. Gå inte miste om museets boksamling och bokaffär. 

Flyg till Belgien med SAS

Alltid med SAS

Hos SAS strävar vi efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner.

Enkel incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % lägre pris för barn och användning av SAS App ingår alltid med din flygning. 

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus kommer du att tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan bland annat använda poängen för att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Bli inspirerad och läs mer om Belgien