Flyg till Japan

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

We are travelers.

SAS flyger till Japan från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Shanghai och Peking).

SAS flyger till Tokyo i Japan.

Flyg med SAS till Japan

Flyg med Scandinavian Airlines till Japan och känn pulsen i Tokyo. Upplev blandningen mellan det moderna och det traditionella. Se de glittrande stadsljusen och lär dig mer om japanska traditioner och japansk kultur.

Tokyo har lite av allt och du kommer med all säkerhet att hitta något du gillar här.

Japansk teceremoni

Chado, eller ”teets väg”, är ett japanskt ceremoniellt sätt att förbereda och dricka pulveriserat grönt te, matcha. Hela ceremonin förkroppsligar harmoni, respekt, renhet och stillhet. Alltifrån att förbereda teet till hur det serveras kräver medveten närvaro och omsorg.

Bara att titta på när värden förbereder teet kan vara en meditativ upplevelse. Värden förbereder teet genom att noggrant blanda en liten mängd pulveriserat te med vatten med en bambuvisp. Teet kommer sedan att serveras enligt ceremoniella traditioner. När du har druckit upp ditt te ska du buga dig för att visa tacksamhet.

Så när du är i Japan, drick ditt te på japanskt vis.

Japan

Cirka 1 000 kilometer söder om Tokyo ligger de vackra Ogasawaraöarna.

Ogasawaraöarna, eller Boninöarna som de också kallas, är en arkipelag med över 30 öar. Eftersom Ogasawaraöarna aldrig har varit anslutna till fastlandet, har många av djuren och växterna på öarna genomgått unika evolutionära processer.

Paddla kajak, dyk eller snorkla. Spana efter delfiner som leker i havet eller åk på valskådning. Eller ge dig ut på vandring och bara njut av öarnas vackra natur.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Upplev Japan med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete