Flyg till Vilnius

We are travelers.

SAS flyger till Vilnius i Litauen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Vilnius – boka nu

Boka din resa på SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan. Upplev Vilnius med barnen och njut av en semester i Litauen med hela familjen.

Flyg till Vilnius – njut av Litauens huvudstad

Litauens huvudstad Vilnius har varit en populär destination för turister i åratal. Med sevärdheter som Östeuropas största gamla stadsdel i barockstil, ett distrikt som är dedikerat till konstnärer samt Sovjetunionens historia är Vilnius verkligen en stad som överpresterar.

När du inte går runt och tittar på arkitekturen i Gamla stan, Gryningsporten från 1500-talet eller Vilnius katedral, kan du ta dig upp till Trys kryžiai (kullen med tre kors) för att beundra utsikten över staden.

Det finns många saker att se och göra i Vilnius för alla typer av resenärer, från kulturfantaster till äventyrssökare!

Vilnius

Vilnius är en stad som är känd för sin charm och sina Unesco-världsarvsplatser, vilket gör den till det perfekta resmålet för att fördjupa dig i landets kultur. Gör dig redo att äta på hippa kaféer, vandra längs kullerstensgatorna och njuta av en uppfriskande vistelse i huvudstaden.

Flyg med SAS till Vilnius internationella flygplats så att du anländer utvilad och återhämtad.

Vilnius internationella flygplats

Det finns gott om saker att göra i Vilnius. Den charmiga staden imponerar på alla besökare med sin annorlunda elegans och det är en perfekt plats för att uppleva Litauens historia och kultur.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer information om SAS App

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Ingår alltid i din resa till Vilnius

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Vilnius är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden