Flyg till Vilnius

Vilnius är en stad som är känd för sin charm och sina Unesco-världsarvsplatser, vilket gör den till det perfekta resmålet för att fördjupa dig i landets kultur. Gör dig redo att äta på hippa kaféer, vandra längs kullerstensgatorna och njuta av en uppfriskande vistelse i huvudstaden.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Vilnius i Litauen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Vilnius

Boka din resa på SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan. Upplev Vilnius med barnen och njut av en semester i Litauen med hela familjen.

Flyg till Vilnius – njut av Litauens huvudstad

Litauens huvudstad Vilnius har varit en populär destination för turister i åratal. Med sevärdheter som Östeuropas största gamla stadsdel i barockstil, ett distrikt som är dedikerat till konstnärer samt Sovjetunionens historia är Vilnius verkligen en stad som överpresterar.

När du inte går runt och tittar på arkitekturen i Gamla stan, Gate of Dawn från 1500-talet eller Vilnius katedral, kan du ta dig upp till Trys kryžiai (kullen med tre kors) för att beundra utsikten över staden.

Det finns många saker att se och göra i Vilnius för alla typer av resenärer, från kulturfantaster till äventyrssökare!

Flyg till <em>Vilnius</em>

Flyg med SAS till Vilnius internationella flygplats så att du anländer utvilad och återhämtad.

Vilnius internationella flygplats

Det finns gott om saker att göra i Vilnius. Den charmiga staden imponerar på alla besökare med sin annorlunda elegans och det är en perfekt plats för att uppleva Litauens historia och kultur.

SAS App kommer att vara din resekompis. Boka, uppdatera, uppgradera, checka in och spara ditt boardingkort i appen. Mer om SAS App

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Vilnius

Vi strävar efter att våra kunder ska få en så avkopplande och bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Vilnius är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.