sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Vilnius i Litauen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt). 

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Vilnius – boka nu

Boka din resa på SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. För en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe ska du besöka vår lågpriskalender. Alla SAS kunder har 24 timmars öppet köp, så ser du ett bra erbjudande kan du boka det nu och planera resan senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Vilnius internationella flygplats (VNO)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC +2/EEST (Östeuropeisk sommartid): UTC +3
  • cl--globe Officiellt språk: Litauiska

Rabatterade biljetter för barn

SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan. Upplev Vilnius med barnen och njut av en semester i Litauen med hela familjen.

flyg till Vilnius och njut av en minnesvärd resa till Litauens huvudstad 

Litauens huvudstad Vilnius har varit en populär destination för turister i åratal. Med sevärdheter som Östeuropas största gamla stadsdel i barockstil, ett distrikt som är dedikerat till konstnärer samt Sovjetunionens historia är Vilnius verkligen en stad som överpresterar. 

När du inte går runt och tittar på arkitekturen i Gamla stan, Gryningsporten från 1500-talet eller Vilnius katedral, kan du ta dig upp till Trys kryžiai (kullen med tre kors) för att beundra utsikten över staden.      

Det finns många saker att se och göra i Vilnius för alla typer av resenärer, från kulturfantaster till äventyrssökare!

Weekend i Vilnius

ingår alltid i din resa till Vilnius

Vi vill att våra kunder får en avkopplande och bekväm resa när de flyger med SAS. Oavsett vilken biljettyp du har köpt kan du alltid dra fördel av vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Vilnius är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till  SAS App.  

Om du vill resa ännu bekvämare ska du se till att uppgradera din biljett till nästa reseklass. Det ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, WiFi utan avgift (om det finns tillgängligt) och måltider och tilltugg ombord.

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

Bli medlem i EuroBonus, ett populärt lojalitetsprogram för resenärer, så kommer du att  tjäna poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer innebär det att vi nu kan koldioxidkompensera drygt 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Vilnius

Spara lite tid och boka ett hotellrum och en hyrbil här hos SAS. Vi ger dig tillgång till fantastiska hotell och hyrbilstjänster så att din resa till Vilnius blir så enkel och trevlig som möjligt. 

Andra populära SAS-destinationer