Flyg till Litauen

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Litauen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

SAS flyger till Palanga och Vilnius i Litauen.

Vi flyger till de flesta destinationerna året runt. Några av våra destinationer är säsongsberoende.

Flyg med SAS till Palanga och Vilnius

Flyg med Scandinavian Airlines till Palanga för en avkopplande semester vid Östersjön. Ta en promenad längs stränderna och sanddynerna och låt den salta luften lugna dig.

Eller åk på en weekend i Vilnius. Utforska Gamla stan, en Unesco-världsarvsplats, med sina smala kullerstensgator. Korsa bron över floden Vilnia och se sjöjungfrun i Užupis, en självutnämnd republik i Vilnius.

Kuriska näset i Litauen

Kuriska näset är en 98 km lång, smal, krokig landtunga av sand som avskiljer Kuriska sjön från Östersjön. Det sträcker sig från halvön Samland vid Kaliningrad till hamnstaden Klaipėda på Litauens fastland.

Landtungans bredd varierar från 400 meter till 3,8 kilometer, och utsikten är spektakulär när man promenerar längs landtungan och dess sanddyner.

Flyg till Litauen

Cirka 12 km norr om staden Šiauliai i norra Litauen finns ett unikt pilgrimsmål: Korskullen. Under det anti-religiösa sovjetiska styret lämnade familjer kors till minne av de döda.

Under 1960- och 1970-talet revs kullen ner och korsen brändes flera gånger, men det hindrade inte lokalborna från att sätta upp nya kors. Idag är det förbjudet att ta bort kors från kullen.

Kullen är idag täckt av över 100 000 kors, krucifix, radband och andra religiösa ikoner. 1993 besökte påven Johannes Paulus II korskullen och proklamerade den som en plats för hopp, fred, kärlek och uppoffring.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Upplev Palanga och Vilnius med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Litauen.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

Alltid med SAS

Vi strävar efter att säkerställa att våra kunder ska ha en avkopplande och bekväm resa. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner.

Det ingår alltid smidig incheckning online, kaffe och te ombord, upp till 90 % barnrabatt och SAS App i din flygning.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Mer om vårt hållbarhetsarbete