sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa
Litauen

Flyg till Litauen

Flyg med SAS till Litauen

Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

Litauen, det största landet i Baltikum, kännetecknas av ett bördigt och kuperat landskap och en mängd medeltida lämningar. Om du väljer att besöka Litauen är du garanterad en storslagen och annorlunda semesterupplevelse.

Boka din flygresa med SAS och få upp till 90% barnrabatt, öppet köp i 24 timmar och incheckning online 22 timmar före avgång.

 

Flygresor till Litauen

Du kan flyga direkt från Stockholm till Litauen. Välj mellan direkt flyg till Vilnius eller Palanga via Köpenhamn. SAS erbjuder upp till tre avgångar dagligen till Litauen så att det blir enkelt för dig att hitta en avgång som passar din resplan. Ombord på flyget serveras gratis kaffe och te, och du kan ladda ned dagens tidning via vår app.

 

Upplev allt ifrån medeltidsstäder till mysiga caféer

När du reser runt i Litauen får du se vackra landskap och en mängd historiska sevärdheter. Om du kommer till Litauen är ett besök i medeltidsstaden Trakai ett måste. Här får du uppleva hisnande historiska slott omgivna av fantastisk natur. Vidare är ett besök i huvudstaden Vilnius oundvikligt. Huvudstaden erbjuder allt ifrån gamla monument till mysiga caféer och antikaffärer.

 

Spännande weekendresa till Vilnius

Litauens huvudstad, Vilnius, ligger bara en och en halv timmes flygresa bort och är därför ett perfekt resmål för en weekendresa. När du reser till Vilnius kommer du att bli förförd av charmen och atmosfären i den gamla delen av staden som består av 1 200 gamla byggnader och en mängd kyrkor, torg och museer. Missa inte att besöka stadens gamla katedral eller presidentpalatset, det officiella residenset för Litauens president. Om du blir hungrig erbjuder Vilnius ett brett utbud av matställen, och om kvällen fortfarande är ung finns det även mängder av barer, pubar och nattklubbar.

 

Lyxiga sandstränder i Palanga

Om du föredrar sol, stränder och avkoppling är Palanga, vid Östersjön i västra Litauen ett måste att besöka. Palanga är den enda staden vid Östersjökusten som erbjuder otroligt vita, lyxiga sandstränder. Staden bjuder på många tillfällen att ta en nypa friskluft, antingen medan du ligger och solar eller tar en skön promenad längs stranden. Dessutom finns det väldigt goda chanser att hitta vackra bärnstenar längs Palangas kust. 

 

Nationalpark i Litauen

Ta på dig vandringsskorna och besök Litauens största nationalpark, Ladakalnis. I nationalparken hittar du vackra, kristallklara sjöar omgivna av ofördärvad natur. Prova även den lokalt producerade honungen. 

 

Mer än 1100resmål

Med SAS och våra partner kan du boka resor till mer än 1100 resmål. Boka idag!