LAND

SPRÅK

MIN FLYGPLATS

  ENKEL RESA FRÅN
  Palanga

  Flyg till Palanga

  SAS erbjuder direktflyg till Palanga från/via Köpenhamn.

  Tack vare den internationella flygplatsen i Palanga går det snabbt och smidigt att flyga till västra Litauen. Palanga ligger på Östersjöns sydöstra kust och är ett populärt semestermål för turister från såväl Litauen som resten av världen.

  Fornlämningar visar på tidiga bosättningar i området och historiskt sett ligger Palanga där Bärnstensvägen gick för tusentals år sedan. Bärnstensvägen var en viktig handelsväg som fått sitt namn efter de mängder av bärnsten som forslats hela vägen ner till Afrika för att säljas som värdefulla smycken. Nu är Palanga mest känt för sin avslappnade atmosfär och vackra stränder.
   

  Sol, bad och väder i Palanga

  Att Palanga är den mest populära semesterorten i Litauen är lätt att förstå när man ser de kilometerlånga sandstränderna. Är du van vid Östersjöns västra stränder kan synen av stränder som tagna från Medelhavet förvåna dig, men de är i alla högsta grad verkliga. Vädret i Palanga varierar en hel del över året med kyliga vintrar och varma somrar. Passa på att flyga till Palanga under sommarhalvåret för att få ut så mycket som möjligt av din semester. Mer om sol- och badresor
   

  Grannstaden Klaipeda

  Palanga är en fantastisk semesterort men man gör sig själv en otjänst om man inte passar på att upptäcka närliggande områden. I närheten av Palanga, bara 25 km från flygplatsen finns Litauens viktigaste hamnstad Klaipeda. Närheten till Klaipeda gör att Palanga kan fortsätta att vara en fantastisk semesterort men ändå erbjuda de bekvämligheter som Klaipeda tillhandahåller.
   

  Sevärdheter och aktiviteter i Palanga

  När solen börjar gå ner och det är dags att kliva upp ur Östersjöns svalkande vatten finns det fortfarande mycket att upptäcka i Palanga. Självklart finns det gott om restauranger, caféer och andra uteställen. För den som vill passa på med lite sightseeing finns det en vacker gammal kyrkogård och en annan trädgård med konstnärliga skulpturer. Boka din flygresa till Litauen och flyg med SAS till Palanga.

  Hitta billiga flygbiljetter till Palanga

  Pris och platstillgång uppdateras varje gång en ny sökning görs på ett pris. Prisavvikelser kan förekomma när du går vidare till bokning om inga sökningar är gjorda.

  Vi använder cookies för att göra din upplevelse så bra som möjligt. Genom att använda denna sida samtycker du till du vår cookiepolicy