sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Palanga i Litauen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPeking och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Palanga – boka nu

Boka din resa till Palanga med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare. 

  • cl--plane-right Flygplats: Palangas internationella flygplats (PLQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC +2/EEST (Östeuropeisk sommartid): UTC +3
  • cl--globe Officiellt språk: Litauiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Palanga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Palanga. 

flyg till Palanga och njut av en trevlig badortssemester

Litauens största badort lockar tusentals besökare varje år till sin långa sandstrand. I Palanga finns en livlig gågata, ett nyrenässanspalats och en lång strand med sanddyner, vilket gör orten till en perfekt sommardestination. 

När du inte fördjupar dig i litauisk konst och kultur på Palangas bärnstensmuseum eller promenerar på vandringslederna genom parken Pajūrio regioninis parkas, kommer du förmodligen att ligga och sola på Palangas strand eller simma vid ”holländarens keps” (Olandų kepurės skardis).   

Listan över saker att göra i Palanga är oändlig och det finns något för alla.

Weekend i Palanga

ingår alltid i din resa till Palanga

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Palanga är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage LIGHT
Nej
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej
Ja

*I mån av tillgång

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

Vi koldioxidkompenserar alla biljetter som bokas med ett EuroBonus-nummer. Det innebär att vi nu koldioxidkompenserar mer än 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Palanga

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer