Flyg till Palanga

Denna tidigare fiskeby med anor från 1100-talet sprudlar av charm, historia och karaktär. Om du letar efter en prisvärd strandsemester som passar hela familjen är Palanga en idealisk utgångspunkt för att utforska den litauiska kusten med sina vackra sandstränder.

*Obligatoriska uppgifter
Ange en stad, flygplats eller ett land
Ange en stad, flygplats eller ett land

Ange en stad, flygplats eller ett land
Välj ett datum för utresa Välj ett datum för hemresa

Betala med:

SAS flyger till Palanga i Litauen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm.

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai).

Förmåner inför ditt flyg till Palanga

Boka din resa till Palanga med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Palanga med barnen. SAS erbjuder upp till 90% barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Palanga.

Flyg till Palanga och njut av en trevlig badortssemester

Litauens största badort lockar tusentals besökare varje år till sin långa sandstrand. I Palanga finns en livlig gågata, ett nyrenässanspalats och en lång strand med sanddyner, vilket gör orten till en perfekt sommardestination.

När du inte fördjupar dig i litauisk konst och kultur på Palangas bärnstensmuseum eller promenerar på vandringslederna genom parken Pajūrio regioninis parkas, kommer du förmodligen att ligga och sola på Palangas strand eller simma vid ”holländarens keps” (Olandų kepurės skardis).

Listan över saker att göra i Palanga är oändlig och det finns något för alla.

Flyg till <em>Palanga</em>

Flyg med SAS till Palangas internationella flygplats för att anlända till Litauen utvilad och redo för semestern.

Palangas internationella flygplats

När du besöker Palanga, se till att utforska badorten med en guidad tur. Upplev den vackra stranden vid solnedgången – det är verkligen en minnesvärd upplevelse.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med SAS och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Våra resmål

Ingår alltid i din resa till Palanga

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Palanga är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan läggas till mot en avgift Ja Ja
Mat och dryck
Långdistansflyg till/från Asien, Kanada och USA:

Ja

Flyg inom Skandinavien/Europa:

Kan förbeställas

Ja Ja
WiFi Kan läggas till mot en avgift Kan läggas till mot en avgift Ja

*Flyg till/från Asien, Kanada och USA **Om tillgängligt

EuroBonus ger dig mer av världen

Som medlem i vårt lojalitetsprogram EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance.