sök

FÖRSLAG

  • loader Inget annat innehåll att visa

We are travelers.

SAS flyger till Palanga i Litauen från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco och Washington DC) och Asien (TokyoShanghaiPekingHongkong och Singapore).

cl--info-circle
SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Palanga – boka nu

 

Boka din resa till Palanga med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. Som SAS-kund har du 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Så om du ser ett bra erbjudande kan du boka nu och bestämma dig senare.    

  • cl--plane-right Flygplats: Palangas internationella flygplats (PLQ)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidszon: EET: UTC +2/EEST (Östeuropeisk sommartid): UTC +3
  • cl--globe Officiellt språk: Litauiska

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Palanga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det billigare att ta med barnen på resan till Palanga. 

flyg till Palanga och njut av en trevlig badortssemester

Litauens största badort lockar tusentals besökare varje år till sin långa sandstrand. I Palanga finns en livlig gågata, ett nyrenässanspalats och en lång strand med sanddyner, vilket gör orten till en perfekt sommardestination. 

När du inte fördjupar dig i litauisk konst och kultur på Palangas bärnstensmuseum eller promenerar på vandringslederna genom parken Pajūrio regioninis parkas, kommer du förmodligen att ligga och sola på Palangas strand eller simma vid ”holländarens keps” (Olandų kepurės skardis).   

Listan över saker att göra i Palanga är oändlig och det finns något för alla.

Weekend i Palanga

ingår alltid i din resa till Palanga

På SAS vill vi se till att alla våra kunder får en bekväm resa från början till slut. Oavsett vilken biljettyp du har kan du alltid ta del av SAS utvalda kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Palanga är enkel incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App

Ingår i din biljett: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24 timmars öppet köp Ja Ja Ja
Handbagage Ja Ja Ja
Incheckat bagage Nej Ja Ja
SAS Lounge Nej Nej Ja
Fast Track Nej Nej Ja
Mat och dryck Nej Nej
Ja

Utforska världen med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Bli medlem i EuroBonus för att tjäna poäng på alla flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Du kan använda poängen för att till exempel betala för din nästa resa, uppgradering eller hyrbil.  

När biljetter bokas med ett EuroBonus-nummer kan vi nu koldioxidkompensera över 40 % av utsläppen från våra flygplan. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

SAS koldioxidkompenserar alla resor för medlemmar i EuroBonus

Det är kostnadsfritt och enkelt att gå med. Skapa ett EuroBonus-konto och tjäna poäng på din resa.

Hotell och hyrbil i Palanga

Vill du göra några slutliga bokningar? Här hos SAS kan du boka en hyrbil som gör transporten från flygplatsen enkel och bekväm. Du kan också boka ett hotell som du vill bo på och sedan är du klar att ge dig ut på resan. 

Andra populära SAS-destinationer