Flyg till Palanga

We are travelers.

SAS flyger till Palanga i Litauen från/via Oslo, Köpenhamn eller Stockholm (beroende på flygrutt).

Vi flyger från alla våra destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC) och Asien (Tokyo, Shanghai och Peking).

SAS kunder har 24 timmars öppet köp på alla bokningar. Om resan bokas mindre än 24 timmar före avgång kan du avboka den fram till tolv timmar före avgång.

Förmåner som ingår på din flygning till Palanga – boka nu

Boka din resa till Palanga med SAS i förväg, så har du större chans att hitta billigare flyg. Få en överblick över alla destinationer samlade på ett ställe genom att besöka vår lågpriskalender. SAS kunder har alltid 24 timmars öppet köp på sin bokning, så om du ser ett bra erbjudande – boka direkt och bestäm dig senare.

Rabatterade biljetter för barn

Upplev Palanga med barnen. SAS erbjuder upp till 90 % barnrabatt för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Palanga.

Flyg till Palanga och njut av en trevlig badortssemester

Litauens största badort lockar tusentals besökare varje år till sin långa sandstrand. I Palanga finns en livlig gågata, ett nyrenässanspalats och en lång strand med sanddyner, vilket gör orten till en perfekt sommardestination.

När du inte fördjupar dig i litauisk konst och kultur på Palangas bärnstensmuseum eller promenerar på vandringslederna genom parken Pajūrio regioninis parkas, kommer du förmodligen att ligga och sola på Palangas strand eller simma vid ”holländarens keps” (Olandų kepurės skardis).

Listan över saker att göra i Palanga är oändlig och det finns något för alla.

Palanga

Denna tidigare fiskeby med anor från 1100-talet sprudlar av charm, historia och karaktär. Om du letar efter en prisvärd strandsemester som passar hela familjen är Palanga en idealisk utgångspunkt för att utforska den litauiska kusten med sina vackra sandstränder.

Flyg med SAS till Palangas internationella flygplats för att anlända till Litauen utvilad och redo för semestern.

Palangas internationella flygplats

När du besöker Palanga, se till att utforska badorten med en guidad tur. Upplev den vackra stranden vid solnedgången – det är verkligen en minnesvärd upplevelse.

Vill du resa ännu bekvämare? Du kan alltid uppgradera din flygbiljett med SAS till nästa reseklass. Detta ger dig tillgång till Fast Track, SAS Lounge, prioriterad ombordstigning, gratis WiFi (om tillgängligt) samt måltider och snacks ombord.

Vill du se världen? Med Scandinavian Airlines och våra partner i Star Alliance kan du flyga till nästan alla länder i världen. Vart vi flyger

ingår alltid i din resa till Palanga

Vi strävar efter att alla våra kunder ska få en så bekväm resa som möjligt. Oavsett vilken biljettyp du har ingår alltid vissa av SAS kundförmåner. Vad som alltid ingår i ditt flyg till Palanga är smidig incheckning online, kaffe och te ombord och tillgång till SAS App.

Ingår i din reseklass: SAS GO SAS PLUS
24 timmars öppet köp Ja Ja
Handbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Incheckat bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan läggas till mot en avgift Ja
Mat och dryck Nej Ja

Koldioxidkompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus ger dig mer av världen. Det är det mest populära lojalitetsprogrammet för resenärer i Skandinavien. Som medlem i EuroBonus tjänar du poäng på dina flygningar med oss och våra partnerflygbolag i Star Alliance. Poängen kan du bland annat använda till att betala för nästa resa, uppgradera en flygning eller hyra en bil.

Vi koldioxidkompenserar resor när ett EuroBonus-nummer läggs till i bokningen på en flygning med Scandinavian Airlines. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Hotellerbjudanden